Scott McTominay 30 Milyon Euro Karşılığında Napoli'de

Bize çok istemişim ama mümkün değilmiş zaten. Manu ile şamp liginde oynadığımız maçta keşke bizim de böyle topçumuz olsun diye iç çekiyordum.

Çok istiyordum çünkü geçen sezon manchester'da ayakta duran ender oyunculardandı ama bize çektiği fiyatta çok fazlaydı. kısmet değilmiş diyelim ve tebrik edelim.

sara yerine hakikaten olabilirmis. Ama yasli yani biz son takimi olurduk. Sara belki yuksek fiyatlara satilabilir

Aslında Okan Hoca'nın da neden bu kadar ısrarcı olduğunu gösteriyor. Ben Britanyalı oyunculara karşı çok önyargılıyım, o yüzden iyi oynamasını da beklemiyordum, bu iyi bir istisna oldu.

İnsanın canını sıkan Hatip’in hem McTominay hem de Wan Bissaka için o paraları o bölgelere vermeyiz minvalinde konuşması. İkisini alın diye çok söyledik. Dinletemedik. He parasına da laf etmeyin adamlar daha fazlasını harcadı zaten. 2 sağ beke vereceğin paranın daha azına Bissaka; Sara’nın üstüne az koyar McTomimay çözerdin. Napoli’ye gitti falan da demeyin; Napoli devreye girer girmez bitirdi işi. İlk başta akıllarında yoktu McTominay, bir anda dahil oldular. Konunun tarihi de 30 Ağustos’muş

en başından bu yana en çok istediğim herifti bu

ama açıkçası sara da beni hayal kırıklığına uğratmadı

seneye daha da ümitliyim

Geri
Üst Alt