Scotty Hopson Galatasaray'da

Bence iyi transfer olmuş. Kısa zamanda bundan daha iyisi alınamazdı zaten. Umarım kendini hazır tutmuştur ve direkt katkı alabiliriz. Bunun yanında bir uzun bir kısa transferi daha yapmak zorundayız.

Geçen sene Efes'in öne çıkan oyuncusuydu Gordon'la.Sanırım disiplinsizliği yüzünden gitti. emin değilim ama.

Şu durumda bence gayet iyi bi transfer.Şutu iyi çok hızlı bi oyuncu penetreleri de iyi buna baglı olarak atletikligi takıma baya yarar saglar seyirciyle coşma potansiyeli olan bi oyuncu.Defans konusunda Micov kadar yapar hızlı olması avantaj geçen sene Efeste izlerken gayet iyiydi Eurolig maçlarında underrated kalmış bi oyuncu bence iş yapacagını sezonsonuna kadar kalacagını düşünüyorum.Geçen sene Efesten abisinin intihar etmesinden dolayı kafası bozuk diye ayrıldı biliyorum yanılıyor olabilirim.

micov yokluğunda gerekliydi,en azından sadece hücumlarda arroyo'nun pick&roll'lerini görmeyiz artık,topu eline alıp sorumluluk alan topçu bu yönden sevindirici,normalde asıl savunması sert adam lazım ama yapcak bişey yok o kadar çok gedik var ki takımda,1.5 ay sonrada devam ederiz bence patlama yapabilir,bu arada ligte 8. yabancı hakkını kullanmış olucaz,jawaii yerine de bi uzun daha geliceği düşünülürse oda 9 eder sadece 1 hak kalıyo ligte geriye -o yüzden hopson gönderilmez bence,atletikliği var poicus 2 oynar forwardde micov'un veremediği atletizm hopson'la karşılanabilir asıl bu yüzden iyi bence.

Son düzenleme:
Yine cenabetlikler başladı. Sırayla herkes sakatlanır takımda. Ataman'dan da bekliyorum bir sakatlık.

Hopson iyidir. Atletizmi de şutu da sorumluluk alma özelliği de var. Taraftarı da ateşleyecek tipte oyuncu. İyi performans gösterirse Aradori'yi şutlayabilir.

Şu durumda bence gayet iyi bi transfer.Şutu iyi çok hızlı bi oyuncu penetreleri de iyi buna baglı olarak atletikligi takıma baya yarar saglar seyirciyle coşma potansiyeli olan bi oyuncu.Defans konusunda Micov kadar yapar hızlı olması avantaj geçen sene Efeste izlerken gayet iyiydi Eurolig maçlarında underrated kalmış bi oyuncu bence iş yapacagını sezonsonuna kadar kalacagını düşünüyorum.Geçen sene Efesten abisinin intihar etmesinden dolayı kafası bozuk diye ayrıldı biliyorum yanılıyor olabilirim.

savunması micov gibiyse işimiz var.. micovun savunması iyi değil zaten takımın en büyük sorunuda savunma yapamamak

Basket şubesine bu kontrat konularında hastayım.
Transfer iyi veya değil ama istediğimiz isimler ile tazminatsız yolları ayırabiliyor olmamız yönetim ve hoca açısından değerli bir koz

Reddetti diye okudum sanki az once twiterda.
Sent from my RM-846_eu_turkey_282 using Tapatalk

eee her sene oyuncu maaşlarına ödemede sorun yaşarsan böyle kötü imaj bırakırsın millette.haklı yani adamlar,yılana sarılma misali tırto adamlar almasalar bari.

Olmamasına üzüldümde diyemem, sevindimde diyemem. Hopson bir taraftan atletizm katar, opsiyon arttırırdı ama sertlik ve direnc koyabilirmiydi o acıdan düşününce nötr bakıyordum transfere. Şimdi muhtemelen Jamont'a gideriz. Oda bu ay itibariyle tam 1 yıldır basketbol oynamıyor. Ayağının tozuyla eski katkısını sağlaması imkansız gibi fakat hiçbir şey yapmasa o fizik gücüyle 3 dıs pozisyonuda savunabiliyor. Gecen sezonun en büyük hayal kırıklıklarından Hairston'da benzer savunma katkısı veriyordu. Gordon'da bildiğimiz savunmasını yapsa cok önemli bir ihtiyacı karsılayacaktır. Bu zamanda her acığı kapatabilecek oyuncu bulmak cok zor. Nolan ve Pocius'un olmayısıyla atletizm sorunu bas gösterdi ama savunma sorunu bence daha büyük.

Geri
Üst Alt