Sebahattin Şirin: "Üst üste 5. şampiyonluk ve Avrupa yolunda hiçbir mazerete tahammülümüz yoktur"

Böyle sacma ironimi olur? Bos yere tepki cekiyor birde bu adam UA lideri, boyle cocukca hareketler mi olur, yallah hapise, okadar paranin aciklamasini zaten yapamaz

banada ironi geldi ama o kadar zekasız ki mal gibi olmuş. millete malzeme vermiş. ha ironi değilse büyük komplo olur kulübe yaptığı açıklama ve bu olay emirle yapılmış demektir.

Açıkçası bana ironi gibi gelmedi abiler inşallah ironidir

Apo mapo özgürlük diye bağırıyor sağda solda köpek.

Artık içeride nasıl sorguladılarsa ideolojisi kaymış lavuğun.

Sokarım ironisine... evinde her boku bulundur sonra ironi mi yapacaksın? Yeter artık birilerinin birşeyleri kullandığı...

Galatasaray olmasa hayatta kalamayacak adamlar kendilerini bir şey sanıyor.

Evinden çıkan paraları vs. geçtim mesela şu adam Galatasaray tribün lideri unvanı olmasa adi bir kavgada ölecek bir tip...

Üni zamanları kaç defa onun bulunduğu otobüsle deplasmana gittim. Saçma sapan bir herif ama mesela onun otobüsü namaz vakitlerinde mola verir mutlaka.

Namazdan sonra gelir bilet için el etek öptürür avellerine... Neyse ya valla kapatın şu kulübü de kurtulalım.

Galatasaray gibi çok çok büyük gelir potansiyeli olan bir oluşum kimlerin elinde... Yöneticilerinde bunlardan çok bir farkı yok.

İroniyse de değilse de böyle vaziyetin icine edeyim.

Kendi sahsin olarak ne bok olursan ol ister ateşe tap ister apoya ister maymuna

Ama sen oraya gs tribun lideri olarak getiriliyorsun

Ve 7 den 70 e herkese malzeme veriyorsun bu sloganla.
Artik nur topu gibi bir iftiramiz daha oldu

Sizin ben olmayan beyninize sey edeyim

Geri
Üst Alt