Sebahattin Şirin: "Üst üste 5. şampiyonluk ve Avrupa yolunda hiçbir mazerete tahammülümüz yoktur"

Ultraslan bunun gibi şeylerle uğraşsın işte

Gidip Mert hakana Adalet istemesin

Cenk Ergün denilen kelin kulüpten ihraç edilmesi gerekiyor.
images-1.webp

En büyük takimlar bile yari finali garanti olarak planlayamazken, biz iki oyuncu alip mi yapacagiz? Ceyrek finali bile süpriz bir basari olur ve onu bile gelir olarak planlamak acayip amatörce bir hamle olur.

Ulan bu Cenk Ergun ne iste basarili olmus ta baska adam yok gibi devamli bize sportif direktor yapilmaya calisiliyor? Yeter artik Dursun!

kavukçu listede bu defa çünkü sportif a.ş de değil ,üstüne kuzu inşaatttan da birilerini aldılar normlde onlarda paralı ,metin öztürk asbaşkandı geçen dönem zor işi dursunun

Bu yönetimin miadı dolmuştu. Bunu görmek için alim olmaya gerek yoktu. Amma ve lakin genel kurulumuz aday çıkarmadan tekrardan seçti bunları. Galatasaray'ın genlerine yakışmayan bir durum. Tekrardan seçilince kendi içlerinde çekişmeye başlamışlar bile. 4 yıl üst üste şampiyonluk geldi eyvallah. Amma ve lakin taze kan gerekiyordu, kan değişimi gerekliydi. Hem doymuş ve yorgun mevcut kadroda revizyon hem de yönetimde revizyon gerekiyordu. Bas bas bağırıyor bu durum, dediğim gibi görmek için alim olmaya gerek yoktu. Son 2 şampiyonluğu Osimhen farkıyla ve sözde rakibinin mallığı ile aldın. Bana sorsan hocayı bile değiştiririm de dünya üzerinde 4 yıl üst üste şampiyon olmuş hocayı gönderebilecek bir kulüp var mı tartışılır. O yüzden hadi ona bir şey diyemiyorum. Yönetim ve takım kadrosu bazında ciddi revizyona ihtiyacımız vardı. Bundan dolayı 5. şampiyonluğu pek olası görmüyorum. CL'de başarı beklentim de yok.

Galatasaray o kadar sahipsiz kalmış ki taraftar grubu lideri çıkmış kulübe yön vermeye çalışıyor. Allah sonumuzu hayır etsin.

Eee gelirlerimiz artti diye ciyak ciyak bagirirsan mafya da payini ister

Geri
Üst Alt