Eray Emeklier
Büyük Kaptan
- 16 Ağustos 2015
- 27.699
- 30.713
- 1.988
O zaman bütün forumun 7 ceddine sallayan bir yazı yazin altına da ironi diyin bakayım adminler affediyor mu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Öyle söylesin o zaman. Bebek katili terörist başını salacaklar desin, burada alkışlayalım. Rezil bir sloganı tekrarlamak Gs tribünüyle özdeşleşmiş birine yakışmaz.ironi yaptı bence teröristler dışarıya salınıyor vatan severler içeri alınıyor demek istemiş
"İronı yapacaksan teröristler dışarıya, vatanseverler içeriye diye slogan atarsın."ironi yaptıgını düşünüyorum ama ironi de ZEKA İSTER
İronı yapacaksan teröristler dışarıya, vatanseverler içeriye diye slogan atarsın.
lafı koyar çekilirsin.
Bu gibi tiplerin Galatasaray'a zarar vermekten baska yaptıgı iş yok.
reyis neyini savundun allah askına bu adamın ya. bugünki olaydan bağımsız adamın cebinden 1m avro cıkmıs bunun savunulacak yanı olamaz. gene de sonuclansın bakalım sürec. eğer o paralar karaborsadan edinilen paralarsa yesin çıkaramasın insallah. bu işin sonu kulübe de varmalı artık. bu vb adamlara gruplara vermesinler bedava bilet. şahsen biliyorum ya gs fb kupa kaldırdığımız mac. sezonunun kombinesi 6 bin tlydi. o maça 3bin avro para ile girmisti yanımdaki gurbetciler kardesiyle birlikte 6 bin avro para vermislerdi o dönem. euro 20 tllerdeydi. 60 bin para vermis kombinenin 6 bin olduğu sezon tek maca. düşünün siz gerisini.Dün ilk defa beni şaşırtmıştı savundum, bugün yine utandırdı. Cemaat tarikat şimdi teröriste destek. İroni bile olsa söylenmez o sekilde
reyis neyini savundun allah askına bu adamın ya. bugünki olaydan bağımsız adamın cebinden 1m avro cıkmıs bunun savunulacak yanı olamaz. gene de sonuclansın bakalım sürec. eğer o paralar karaborsadan edinilen paralarsa yesin çıkaramasın insallah. bu işin sonu kulübe de varmalı artık. bu vb adamlara gruplara vermesinler bedava bilet. şahsen biliyorum ya gs fb kupa kaldırdığımız mac. sezonunun kombinesi 6 bin tlydi. o maça 3bin avro para ile girmisti yanımdaki gurbetciler kardesiyle birlikte 6 bin avro para vermislerdi o dönem. euro 20 tllerdeydi. 60 bin para vermis kombinenin 6 bin olduğu sezon tek maca. düşünün siz gerisini.Dün ilk defa beni şaşırtmıştı savundum, bugün yine utandırdı. Cemaat tarikat şimdi teröriste destek. İroni bile olsa söylenmez o sekilde
Twitterdaki mesajınıreyis neyini savundun allah askına bu adamın ya. bugünki olaydan bağımsız adamın cebinden 1m avro cıkmıs bunun savunulacak yanı olamaz. gene de sonuclansın bakalım sürec. eğer o paralar karaborsadan edinilen paralarsa yesin çıkaramasın insallah. bu işin sonu kulübe de varmalı artık. bu vb adamlara gruplara vermesinler bedava bilet. şahsen biliyorum ya gs fb kupa kaldırdığımız mac. sezonunun kombinesi 6 bin tlydi. o maça 3bin avro para ile girmisti yanımdaki gurbetciler kardesiyle birlikte 6 bin avro para vermislerdi o dönem. euro 20 tllerdeydi. 60 bin para vermis kombinenin 6 bin olduğu sezon tek maca. düşünün siz gerisini.

Kdjdjdjdjjdjdjdjdironi yaptıgını düşünüyorum ama ironi de ZEKA İSTER
İronı yapacaksan teröristler dışarıya, vatanseverler içeriye diye slogan atarsın.
lafı koyar çekilirsin.
Bu gibi tiplerin Galatasaray'a zarar vermekten baska yaptıgı iş yok.
Ne oldu sana Sebo reis
Neyin ironisi bu?