# Sebastian Rode

Bu çocuğun konusunu sanki geçen sene açmıştım. Bulursam birleştiririz.

2016-2017 için

Sebastian Rode
Andre Carrillo (devre arası alırız umarım)
Martin Linnes (Molde FK)

kadroya katılabilecek isimler.

Bunların yanına yıldız bir golcü de gelirse tadından yenmez.

Ben de isterim ama mantikli düsününce Bayern bir oyuncusunu Türkiye'ye kiralamaz.

Biz kiraliyoruz deseler zaten Bundesliga'dan bir kac tane takim havada suda kapar. Bayern son senelerde oyuncularini genelde lig icinde kiraya verir bunun bence en önemli nedeni ise yakinda takip edebilmelerini saglamasidir. Biz bizim ülkenin fertleri olarak bile iskence cekerek takip ediyoruz ülke futbolunu, Galatasaray olmasa bir macini bile izlemem ben sahsen.

Son senelerde hep lig icinde kiraladilar oyuncularini, sanirim bir tek Shaqiri vardi lig disina (Inter Milan) kiraladiklari.

bayern bu adamı niye bıraksın hadi bıraktı adam bize niye gelsin :)

Bu çocuğun konusunu sanki geçen sene açmıştım. Bulursam birleştiririz.

2016-2017 için

Sebastian Rode
Andre Carrillo (devre arası alırız umarım)
Martin Linnes (Molde FK)

kadroya katılabilecek isimler.

Bunların yanına yıldız bir golcü de gelirse tadından yenmez.

Burak yılmazı satarsak, Pato olabilir.Hatta iki forvet transferi bile olabilir.Cardozo, Adebayor gibi.Daha iyi isimler olsun isterim ama mali durum ortada.O yüzden şuan bu isimler bile güç katar bize.

Yukarida dedigim gibi adamlar lig icinde birine verirler göz önünde bulunsun diye.

Kiralik veriyorlarsa kacirmamak lazim.

tam dinamo gibi bir adam enerjik ve ofanstada iyi uzun boylu olmasına rağmen süratli.

Rode, bony, Carrillo, Donk ee daha ne, rode ve bony kiralik carrilo ve donk bonservizsiz 3 milyon e a dört futbolcuda alınır.

Bayern Götzde'den sonra Rode'yi de Hummels transferinde kullanmak istiyormus.

Geri
Üst Alt