Sebastian Szymánski, Rennes'e Transfer Oldu

İnanan var mı bu satışlara? Nerede sikko kulüp var onlara satıyorlar.
Hep aynı ağ.
Kim denilen herif güya Rennese gidiyordu 19 milyona hop Napoli çıktı.
Arabistandan keyfi oyuncu transfer oluyor ne hikmetse birileri +7 milyon ben verdim diyor kimse de çıkıp sen nasıl +7 milyon verdin demiyor.

Hayırlı işler. Bu lağım bir gün patlayacak sonra radar diye ağlayanın babası belli değildir.
Bütün pis illegal ağın içindeler sonra götlerine girince bu illegalite hepsi mağdur.

Bu adamı o fiyata sattılarsa büyük dolandırıcılık var

10 milyon çok değil. edersonun bir yıllık maaşı etmiyor

Konu sadece sikecelere ozel olsa, bende her turlu yalan ve sisirilmis oldugunu dusunurdum. Fakat bizden baska yerli yabanci her takim her copunden para kazanirken bizim bu isi beceremedigimiz savinin daha gercekci oldugunu dusunuyorum.
Sen de Frankowski'yi gönderdin. Yine şu an Cuesta'dan 2.2 milyon euro kazandık bonservisini de aldıklarında zararsız çıkmış olacağız kendisinden. Yani yüksek maaşlı ve çok pahalı değilse oyuncu zararsız çıkması daha kolay oluyor ki. Fb Szymanski'ye 9.5+4(bonus)'a almıştı.

10m nası para değil ya

tarihimizde çift haneli bonservise sattığımız 7 topçu var

fb bunla beraber 16 etçek

la madem para değil neden biz çok zorlanıyoz o parayı almakta satışlarda?
Satmıyorsun sen gelen tekliflerde oyuncunu. Frankowski'de ciddi bir zarar olmadan sen de çıktın mesela. Cuesta'dan şu ana kadar 2.2 milyon kazandın ve bonservisini de alacaklar gibi o da olursa hiç zarar etmeden ondan da çıkıyorsun. Zaniolo'nun bonservisini şimdiden çıkardın. Eğer oyuncunun maaşı uygunsa ve sakatlık vb. sorunu olmadıysa pek zarar etmeden kurtulabiliyorsun bir de milli oyuncuysa. Szymanski'yi ben bize isterdim mesela bize çok uyardı. 10 no'da yaptığı baskı vb. çok işimize yarardı.

Satmıyorsun sen gelen tekliflerde oyuncunu. Frankowski'de ciddi bir zarar olmadan sen de çıktın mesela. Cuesta'dan şu ana kadar 2.2 milyon kazandın ve bonservisini de alacaklar gibi o da olursa hiç zarar etmeden ondan da çıkıyorsun. Zaniolo'nun bonservisini şimdiden çıkardın. Eğer oyuncunun maaşı uygunsa ve sakatlık vb. sorunu olmadıysa pek zarar etmeden kurtulabiliyorsun bir de milli oyuncuysa. Szymanski'yi ben bize isterdim mesela bize çok uyardı. 10 no'da yaptığı baskı vb. çok işimize yarardı.
Dediklerin doğru hocam da bizim satma sorunumuz olduğu doğru.

Gerçi acur gibi bizdeki çöpleri alacak bir enayi bizde yok.

ya hala şundan zarar etmedin bundan şöyle şeyaptın anlatıyosun hoca
konu bu değil
çift haneli bonservisle satışı nası iki katımızdan fazla yapıyolar
sanki fbnin sattıkları kadroda düşündükleri herifler mi

Yusuf Akçiçek
Szymanski
Elif Elmas
Szalai
Guiliano
M.Sow

Ben gercekten anlamiyorum. Biz m8 vok becereksiziz adamlar katakulle mi yapiyor ?

10 milyon euro gunumuz futbolunda buyuk para degil, sunu bir kabullenemediniz gitti. Ustelik parasi olan kulupler icin normal bonservis bedelleri artik. Polonya milli takiminin 26 yasindaki oyuncusu icin millet verir, veriyor da zaten yeterki absurd bir maasi olmasin.
Abi son 3 4 yılda piyasa uçtu tamam 26 yaş milli adama 10 da verilir ama benim anlamadığım şey bu adamın dengi hatta daha iyisi kaç tane oyuncumuzdan 10 bonservis kazanamadık satış konusunda inanılmaz beceriksizlik var alışta da farklı olduğumuz söylenemez

ya hala şundan zarar etmedin bundan şöyle şeyaptın anlatıyosun hoca
konu bu değil
çift haneli bonservisle satışı nası iki katımızdan fazla yapıyolar
sanki fbnin sattıkları kadroda düşündükleri herifler mi

Yusuf Akçiçek
Szymanski
Elif Elmas
Szalai
Guiliano
M.Sow
Yusuf Akçiçek'in nasıl gittiğini bu eski yöneticileri mi ne anlattı kişisel ilişkileri ile gitti. Szymanski bence normal bir satış. Diğerleri zaten ilk 11 oyuncularıydı gittikleri dönem. Elif Elmas harici.

Abi son 3 4 yılda piyasa uçtu tamam 26 yaş milli adama 10 da verilir ama benim anlamadığım şey bu adamın dengi hatta daha iyisi kaç tane oyuncumuzdan 10 bonservis kazanamadık satış konusunda inanılmaz beceriksizlik var alışta da farklı olduğumuz söylenemez
Biz genel olarak zaten bu konularda hic bir zaman cok basarili olamadik en azindan rakiplerimiz kadar degil diyebiliriz, yani bir kac istisna transferini bir kenara birakinca zaten hepsini toplasan 10 tane muazzam satis diyebilecegimiz oyuncu var mi bilmiyorum.

Bugun Sara satilsa mesela 10 milyona anca satariz diyen taraftar da var simdi yarin Sara 10'a satilsa beceriksiz yoneticiler denilecek. Emin ol Fener'de olsa en kotu aldigi paraya satar bugun. O yuzden bizde kendi oyuncularimizin degerini dusurmemeye ozen gosterelim.

Biraz maasi uygun olan ve milli oyuncu oldugunda bu paralari veren her daim cikar zaten artik Avrupa kuluplerine bakarsak suan orta seviye takimlarin bir cogu cift haneli bonservis odemelerine basladi. Onceden bu kadar yoktu bu mesela.

Ister katakulli olsun ister gerçek olsun, oyuncu satma konusunda bizden daha iyi oldukları kesin.

Biz gitmek isteyen herkese kolaylık sağlıyoruz. Satmak istediklerimizi de üç kuruşa yolluyoruz. Oyuncu satışı konusunda yıllardır çok kötüyüz.

Bir Boey var işte. Onu da o paralara satmayı başaran adamın arkasında durmadı yönetim hiç bir şekilde.

Geri
Üst Alt