# Sebastien Frey

Cevap: # Sebastien Frey

moderatöre bak kes felan diyor. sen bana cevap vermeseydin ben sana cevap vermezdim korkma..

neyse cok iyi kaleci bacagı sakat mükemmel bir kaleci dünyanın 1 numarası.

Şaka falan olmalı herhalde.Frey bahsettiğimiz adam.Koskoca freye zapata muamelesi yaptı adam

Neuer'i alalyım yheeaaaaaaa, o olmazsa De Gea veya Adler qelsin. xD

sen vander sarla bir tuttun o daha vahim:) freye kötü demedimki. adamın ayagında sorunlar varmış. biz böyle riski alabilirmiyiz?

Sadece 1 kere sakatlanmış.Müzmin sakatlığı falan yok.Kaleci için 31 yaş uygun.Zamanında parmada taffareli yedek bırakmışlığıda var freyin

Fiorentinanın gönderme sebebi ekonomik.3.5 milyon alıyor yıllık.Boruc 1.5 alıyor.Frey daha iyi ama o kadar paraya değecek kadar fark yok.O yüzden satacaklar

[video=youtube;JRMcnUXRcQE]https://www.youtube.com/watch?v=JRMcnUXRcQE&feature=related[/video]

Cahilin, müzmin sakat dediği adam, son 5 yıldır ilk defa sakatlandı. Daha önceki yıllarda 35 maçın altına düşmemiş.

Bu arada söylesene bize Frey'den daha iyi gelecek bir kaleci?

Yanlış olmuş sanırım. Düzeltip özür dileyeyim. :D Frey iyidir. :D

Frey candır, canandır; alınız.

o birşey degil moderatörin icinde 1 tane cok bilmiş var bizi cahil yaptı begenmedik tanımadık diye:)

Tanımıyorum dersin, geçersin. Eyvallah der herkes. Ama böyle bir şeyden çakmadan, oyuncuyu tanımadan onun hakkında iyi-kötü yorum yapıyorsan böyle dalga geçilecek hale gelirsin.

Tanımıyorum dersin, geçersin. Eyvallah der herkes. Ama böyle bir şeyden çakmadan, oyuncuyu tanımadan onun hakkında iyi-kötü yorum yapıyorsan böyle dalga geçilecek hale gelirsin.

ben sonradan baktım merak etme. ben dalga gecilcek bir duruma düsmedim o senin hüsnü kuruntun:) milli takımında muhtesem kaleci dedigin adam 2 kere oynamış sadece geciniz...

evet miili takımında sadece 2 kere oynamış. ondada oynadımı belli degil. koskoca fransa anlayamamış bitek ender kardeş dünyanın 1 numaralı kalecisi yaptı:)

Biraz, bak biraz diyorum, futbol bilgin, Avrupa futbolunu takip etmişliğin olsaydı neden 2 kere milli olduğunu anlardın. Adamın kariyerinin ilk zamanlarında kalede Barthez vardı. Ondan sonra Coupet vardı. Şuanda da Lloris var. Tabi bu adamlarıda tanımayacaksın şimdi sen. :D

Geri
Üst Alt