Sébastien Pérez

Emin Empak

Aslan Üye
886F8775F0814354BBCA3076F6BFCD12.jpg

Sébastien Pérez (d. 24 Kasım 1973, Saint-Chamond), Fransız eski futbolcu.

Kariyeri

Pérez, futbol hayatına Fransa'da Saint-Étienne'de başladı. Buradan Bastia'ya geçen futbolcu, burada da 2 sezon geçirdikten sonra İngiliz kulübü Blackburn Rovers'a transfer oldu. İngiltere kariyerine iyi bir başlangıç yapan Pérez, kısa bir süre sonra uzun süreli bir sakatlık yaşadı. Sakatlığın ardından kadroya girmekte zorlanan Pérez, bir sezon eski takımı Bastia'da kiralık oynadı ve daha sonra Olimpik Marsilya takımına transfer olarak Fransa'da kaldı. Burada da umduğunu bulamadı ve 2001-02 sezonunda Galatasaray'a kiralandı. Ertesi sezon Marsilya'ya geri döndü fakat 2004 yılında biten sözleşmesi yenilenmedi. Istres takımında 2 yıl oynayan Pérez 2006 yılında buradan da ayrıldı ve daha sonra daha alt liglerdeki takımlarda futbol hayatına devam etti.

Sébastien Pérez aynı zamanda Fransa Millî Plaj Futbolu Takımı'nda plaj futbolu da oynamaktadır.

Başarıları

Futbol

Bastia

İntertoto Kupası: 1997

Galatasaray

Süper Lig: 2001-02

Plaj futbolu

Millî Takım

Plaj Futbolu Dünya Kupası: 2005

Cevap: Sébastien Pérez

Perez ile Eboué arası sağ bekte çile çektiğimiz yıllar. Tam bir reyisti.

cok severdim yav baskani gercekten kral bir abiydi taraftarin sevgilisi idi oyle melo gibi amele isler de yapmazdi hany :lol:

Ynt: Sébastien Pérez

Sevdigimiz bir agabeydi

GT-S5830 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Zamanında en sevdiğim futbolcuydu takımda, 2-3 sene önce televizyonda plaj futbolu oynarken tesadüfen gördüm, çok mutlu olmuştum :D

bu adam çok mu iyiydi gerçekten ..geldiğinde 7-8 yaşındaymışım hatırlamıyom.eğer gerçekten iyiyse şimdi öyle bi adam bile yok.. takımda kanatta :(

ebue gibi biseydi esasinda

Rüzgar gibiydi be,efil efil eserdi sag kulvardan...

Cok enerjik ve cigerli bir oyuncuydu.

Roma'ya attigi gol.

[video=youtube;qQOMH_es24A]https://www.youtube.com/watch?v=qQOMH_es24A[/video]

Adamdı be adam!

Gittiğinde acayip üzülmüştüm.:(

Adam iyi oynuyordu bizde estiriyordu sağdan.

gerçekten lokomatif gibi adamdı 1 sene boyunca sağ bekte esti fakat ben bu adamı başka hiçbir takımda oynarken ne gördüm ne duydum garip bir kariyeri var

Geri
Üst Alt