SEÇİM 2010: Adnan Polat: 2.944 ; Adnan Öztürk: 2.290 | Kazanan Adnan Polat!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: SEÇİM 2010: Adnan Polat vs Adnan Öztürk

Canaydını seçim malzemesi yaptı ama resmen.. İki senedir klüpte hiçbirşeyin yapılmadığını söyledi. Bunlar az eleştiriler değil. Adada, seyrantepede stadın üstünün kapatılmasında, şirket birleşmesinde bile nemalandı adam. Sanki kendi uyardıda yapıldı gibi bir hava estirdi. Üyelerin aidatının ödenmeside acayip bir olay..

Yinede aday olma cesaretini gösterdi. Medeni cesaretinden dolayı tebrik edebiliriz zira gözüken o ki, ezilecek seçim sonrası.

renkdas boyle adaylar cikacakki Adnan Polat daha iyilerini yapsin

hersey Galatasaray icin

unutmayin bunu. secimi kaybeden olmayacak bugun.

ama birsey var ki Adnan Polat sov simdi baslayacak.

herseyiyle daha iyiye giden kulup oluyoruz yavas yavas.

Alisamiyen. net forumda su yorumu okudum

Iceriden gelen bilgiler hos degil.

Ozturk ve ekibi ılk sandıklarda beklediklerinin cok uzerinde oy aldıklarını ve secimi kazandıklarını soyluyorlarmıs.

Ne oluyor yahu.

Adnan Polat Adnan Polar bulunmaz eşin

Cimbombomun taraftarı enin eserin:)

Baskanimiz yine cok büyük ihtimalle Adnan Polat olacaktir. Hepimizin istedigi, vizyonuyla ölü topragini üstümüzden atan büyük baskan. Adnan Öztürk´de keske en azindan 2 yil Adnan Polat yönetiminde staj yapsaydi. Daha cooook erkendi baskanlik icin. Akil ve mantik kazandi diyebiliriz. Aksilik cikacagini sanmiyorum

Adnan Öztürk seçilirse GS+Bonus kartımı iptal ettiriyorum. Bu kadar net.

Ozturk ve ekibi ılk sandıklarda beklediklerinin cok uzerinde oy aldıklarını ve secimi kazandıklarını soyluyorlarmıs.

Ne oluyor yahu.

Foruma adam çekiyorlar nolacak :D:evilsmile:

4.sandık

A.Polat: 133

A.Öztürk: 88

Toplamda

A.Polat:563

A.Öztürk:291

Ne oluyor yahu.

Pek sanmıyorum böyle birşey olacağını.Adnan Polat kaybedeceğini bilseydi bu kadar sessiz olmazdı seçim döneminde.

Sportif direktör degilde GS AŞ nın baskanı olarak geciyor o yuzden ayrı bir seyi olabilir ama insallah almamıstır polat:)

genel mudur olarak geciyor.

bugun kurumsallasma acisindan boyle noktalara geldiysek Adnan Sezginin payi cok.

ama maalesef taraflarlarimiz sadece sirin gozuken insanlari istiyor yonetimde.

bir Adnan Sezgin mi veya bir Abdurrahim albayrak deseler 100000 kere A.Sezgin derim.

Profesyonel adamlarla calisan tek yoneticidir Turkiyede.

baskanin gecenlerde acikladigi wembley stadinin isletmeciligini yapan adamin getirilmesi bile cok buyuk bir olay.

Genel toplam

sarı 291

kırmızı 563

beyaz liste 21

iptal 6

Ne oluyor yahu.

duyumlar, duyumlar... :dedikodu:

Eğer son 5-6 sandığa 600-700 fark atamazsa Adnan Polat orada fark kapanır ve öne geçebilir.Ama lütfen Adnan Polat seçilmiş olsun.

yaa her zaman bir karşıt belirleyeceksin ki söylediğin şey dikkat çekecek. Eğer ki dikkat çekmek istiyorsan böyle yaparsın. 19 sayfada dikkat çeken akılda kalan bir-iki yorum var. Ama ben desemki Öztürk kesin seçilecek son 5 sandık onun 7-8-9-10 da da fark olmasada bariz üstünlüğüyle geçecek, insanlar benden alıntı yapmaya başlar falan filan. Ego tatmin ediyorlar..

1500den aşağı fark olmaz..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt