SEÇİM 2010: Adnan Polat: 2.944 ; Adnan Öztürk: 2.290 | Kazanan Adnan Polat!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: SEÇİM 2010: Adnan Polat vs Adnan Öztürk

Camianin Agir abilerinin oldugu sandiklar bunlar. sozu gecen Isimler

Mehmet Helvaci son 5 kutuda Adnan Ozturkun onde oldugunu soyledi ama o kutulara kalmadan bitecek secim.

ağır abilerden çok genç isimler eski futbolcular felan son 4 sandık da agırlıklı olarak oylarını kullanmışlar.12.sandıkdan sonra adnan öztürkün oyları artar dedi mehmet helvacı az önce lig tv de.

ağır abilerden çok genç isimler eski futbolcular felan son 4 sandık da agırlıklı olarak oylarını kullanmışlar.12.sandıkdan sonra adnan öztürkün oyları artar dedi mehmet helvacı az önce lig tv de.

Mehmet Helvaci isi s1k1 tutuyor. ondandir yoksa ilk 10 sandikta asagi yukari 500-600 arasi fark atacaktir Adnan Polat.

ondan sonra bu fark kapanmaz hatta artar merak etmeyin

Yani iki aday'a da oy vermek istemeyenler, veya yeterli bulmayanlar ikisinede oy vermiyor. Sari veya Kirmizinin yerine Beyaz olarak oy kullaniyorlar

oyle degil

ornek vereyim.

oy kullanmak istiyorum Adnan Polata ama Haldun ustuneli istemiyorum yonetimde Haldun Ustunel ama Adnan Polat olsun istiyorum diyorsan beyaz liste aliyorsun Haldun Ustunel yaziyorsun

Mehmet Helvaci isi s1k1 tutuyor. ondandir yoksa ilk 10 sandikta asagi yukari 500-600 arasi fark atacaktir Adnan Polat.

ondan sonra bu fark kapanmaz hatta artar merak etmeyin

Kusura bakma sen yönetimden misin ya da anketör flan mısın ki

çok emin konuşuyorsun?

3.sandıktada kırmızı ağırlıkta..

Kusura bakma sen yönetimden misin ya da anketör flan mısın ki

çok emin konuşuyorsun?

Bilen Bilir beni. Yonetimde falan olmam sozkonusu bile degil.

tecrubeme dayanarak soyluyorum en kritik kutu 3,4,7,8.

Adnan Ozturkun oy verdigi sandikta bile Adnan Polat cikacaktir.sonra yavas yavas disari cikip konusmalar baslar

Neden ayıp etmişler acaba?

Bunun hayıflanacak ne tarafı var belki de Adnan Öztürk başkan olacak,sırf bu adama oy verdiler diye neden ayıplıyorsunuz?

Ortada ki isim GS başkan adayı beyler kendinize gelin,bugün başkan çıktımı senin seygı göstermediğin adama millet nasıl saygı gösterecek?

Nedir bu önyargı?

Öyle bir konuşmuşsun ki sanki dünyadan birhabersin renkdaş. Keşke yorum yapmadan evvel açılmış ilgili konuları bir araştırsaydın.

Herkes Adnan Öztürk'ün kişiliğini şu seçim sürecinde gördü anladı. Kendisi ancak fenere başkan olabilecek vasıflara sahip. Şovenist ve belden aşağı vuran bir adam, kampanyası boyunca yanına aldığı silahşörleriyle beraber yapmadığı şov atmadığı itiraf kalmadı.

Canıyla boğuşmaktayken Canaydın'ı bile bir seçim malzemesi bir şov unsuru olarak kullandı. Polat ve ekibi tarafından yüzlerce üyenin aidatlarının bunların kredi kartlarıyla ödendiği tespit ettirildi.

Ayrıca cefa döneminde ortalarda görünmeyip sefa dönemine aday olması hemde projeleri sekteye uğratmak riskine rağmen bunu yapması da apayrı bir nokta. Daha yazılacak pekçok şey var fakat dahada uzatmaya gerek yok merak edersen açar önceki konulara bir bakarsın.

"Biz saygı duymazsak kim saygı duyar" demişsin fakat bu mantık çok yanlış.

Kişisel saygı önce hakedilir, makama saygı ise seçim sonucu kesinleştikten sonra zaten gerçekleştirilir.

İşte forumda toplu halde Polat'ın adeta firesiz savunulmasının sebebleri bunlar renkdaş. Hakan Şükür ise Polat'a karşı Aziz Yıldırım bile aday olsa ona oy atacak zihniyette olduğundan tepki almıştır. Kaldı ki "Hakan'ların" kendi hesaplaşmaları adına kulübe zarar vermekten çekinmediklerini herkes biliyordu ama bugün bir kez daha kanıtlamış oldular.

oyle degil

ornek vereyim.

oy kullanmak istiyorum Adnan Polata ama Haldun ustuneli istemiyorum yonetimde Haldun Ustunel ama Adnan Polat olsun istiyorum diyorsan beyaz liste aliyorsun Haldun Ustunel yaziyorsun

Öylemi? Sagol ustad bilgilendirdigin için. Ozaman 'iptal' oylarimi benim dedigim gibi oluyor?

Adnan Polat OLEEYY :)

Düşünsenize Fener derbisine Başkanımızın seyirci olarak katılma ihtimalini? O bile ne kadar acı..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt