SEÇİM 2010: Adnan Polat: 2.944 ; Adnan Öztürk: 2.290 | Kazanan Adnan Polat!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: SEÇİM 2010: Adnan Polat: 2348 ; Adnan Öztürk: 1730| 19 Sandık Açıldı

19. Sandık da bizimdir havai fişekler hazır olsun :)

İlk zafer bugün, devamı yarın.

krala laf atacak kadar densiz olmasın kimse!!!

eskiden kraldı şimdi çıplak kaldı.kaldı ki sana düşmez kimin denli yada deniz olduğu.o zaman milyonlarca densiz GALATASARAY taraftarı var

Cevap: SEÇİM 2010: Adnan Polat: 2078 ; Adnan Öztürk: 1573| 17 Sandık Açıldı

Birader provakatörlük yapma Hakan sırf Adnan Polat 40 yaşına kadar oynatıp daha fazla para vermedi diye küstü sanırım ve simdi klübün menfaatlerinden cok kendini meselesini düsünüyorki sanırım kime oy vermeyecegim belli diyor polatı kastederek zaten hakan ünsal denen şahsı filan söylemiyorum bile

ne pravakotörlüğü kardeşim ben Efsane mi koruyorum sizin gibi günü birlik menfeatler peşinde koşanlar buna pravakötürlük mü diyor?

Burda öyle bir hava oluşturulmuş ki sanki Adnan Öztürk kötü başrol oyuncusu ,kötü adam yahu ne biliyorsunuz bu adam hakkında,nedne bu adamı destekleyenleri eleştiri yağmuruna tutuyorsunuz

bende koyu Polat çıyım ama kim kazanırsda camiaya hayırlı olsun diyebiliyorum ,ünkü biliyorum ki o adamda elindne geleniş yapacak,oraya adamı fıs diye koymazlara vardır bir meziyeti.

hakan şükür sırf polat ı desteklemedi öztürk ü destekledi diye ise bu davranışlar zaten siz günü birlik ve başarı futbolcularını tutatn kafalardasınız.

size ne işin yönetim boyutnundan önce takıma verdiklerine ve ağlayarak kazanılan şampiyonlukları ,hakanın takımı kenetlediği günleri hatırlayın

ama ne anlatsam boş

çünkü vefa yoksa söylenebilecek bişey yok

İnadına Adnan Polat

inadına Adnan Öztürk

İnadına Hakan Şükür

İnadına Galatasaray..

Maç başlığı gibi takip edildi. Kazandığımız bir maç gibi sona erdi seçim yarışı. Hayırlı olsun. Yok ceoymuşta, Kenyonmuş ıvır zıvır. Topu bir Haldun Üstünel etmez. Ayrıca Adnan Öztürk bu kritik dönemde yaptığı saçma sapan açıklamalar ile sadece bu seçimi değil. Gelecekteki başkanlık şansını da kaybetti.

Edit.

Mod Notu: Sakin olalım lütfen...

Hayirli olsun. Basarili Baskanimizin basarilarinin devamini bekliyoruz.

Hakan Şükür'ün futbolculuğuna yada Galatasaraylılığına tabi ki hiç bir aklı başında Galatasaray taraftarı laf etmez ama burda eleştirildiği nokta kendi kaprisi sonucu yarattığı Adanan Polat düşmanlığı sonucunda kişisel menfaatini kulüp menfaati önüne koymasıdır ki bu o kadar açıkken sırf futbolculuğu yada Galatasaray'a yaptığı hizmetlerden dolayı "Hakan'a laf yok" , "Ona laf etmeden önce kendine bak" , "Bir titrede kendine gel" tarzı yorumlarla cidden komik duruma düşersiniz.

İlk önce eleştirildiği konuyu anlayalım, sonra bu konu üzerinde düşünelim, sonra yorumumuzu yapalım bence.

cenk cosma su guzel gunde

ERGUN GIBI OLSUN CIGERIMIZI YESINLER

TUGAY GIBI ADAM OLSUNLAR CANIMIZI YESINLER

Arkadaşlar sakin olun. Konuyu başka noktalara çekmeyelim lütfen.

Iste Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Adnan Baba Yeniden Baskan

Cevap: SEÇİM 2010: Adnan Polat: 2078 ; Adnan Öztürk: 1573| 17 Sandık Açıldı

ne pravakotörlüğü kardeşim ben Efsane mi koruyorum sizin gibi günü birlik menfeatler peşinde koşanlar buna pravakötürlük mü diyor?

Burda öyle bir hava oluşturulmuş ki sanki Adnan Öztürk kötü başrol oyuncusu ,kötü adam yahu ne biliyorsunuz bu adam hakkında,nedne bu adamı destekleyenleri eleştiri yağmuruna tutuyorsunuz

bende koyu Polat çıyım ama kim kazanırsda camiaya hayırlı olsun diyebiliyorum ,ünkü biliyorum ki o adamda elindne geleniş yapacak,oraya adamı fıs diye koymazlara vardır bir meziyeti.

hakan şükür sırf polat ı desteklemedi öztürk ü destekledi diye ise bu davranışlar zaten siz günü birlik ve başarı futbolcularını tutatn kafalardasınız.

size ne işin yönetim boyutnundan önce takıma verdiklerine ve ağlayarak kazanılan şampiyonlukları ,hakanın takımı kenetlediği günleri hatırlayın

ama ne anlatsam boş

çünkü vefa yoksa söylenebilecek bişey yok

İnadına Adnan Polat

inadına Adnan Öztürk

İnadına Hakan Şükür

İnadına Galatasaray..

Vefa yı önce hakan sükür yapacak.adnan öztürk madem cok akıllıda 2 sene önce nerdeydi.klüb içler acısı halde dururken neden piyasada yoktu.Adnan Polat başarılı yada başarıızdır ama 2 sene daha başkanlık hak etmiştir.Daha uzatmayalım konuyu.

İNADINA METİN OKTAY

İNADINA HAGİ

Ne olur biraz Türkçe'ye özen gösterin.

eskiden kraldı şimdi çıplak kaldı.kaldı ki sana düşmez kimin denli yada deniz olduğu.o zaman milyonlarca densiz GALATASARAY taraftarı var

olmadığını idda etmiyorum...hiçbiriniz onun kadar galatasaraylı olamazsınız...foruma 2 yazı yazmakla 2 forma almakla olmuyor herşey...en azından biraz da vicdan lazım nankörlüğe gerek yok...

Iste bu ya iste buuuuuuuuuuuuuuuuuuu.

YİĞİT ŞARDAN'IN AÇIKLAMASI:

"Galatasaray genel kurulu artık Galatasaray’a dar gelen ve yırtılıp atılması gereken bir cekettir. Bu ceket bir gün kaçınılmaz olarak yırtılıp atılacaktır.Ama doğrusu genel kurulun bunu kendi iradesiyle, üyelerinin rızasıyla yapmasıdır. çünkü artık bilinmelidir ki Galatasaray’ın gerçek sahibi Galatasaray’a gönül verenlerdir.

Size çok açık söylüyorum: hayatında bir kez bile ali sami yen’e gitmemiş, ama Galatasaray mağlup olduğunda bu salondaki herkesten çok daha fazla üzülen taraftar, emin olun hepimizden çok daha fazla Galatasaraylıdır."

Sakin olalım arkadaşlar.Konuyu başka yerlere çekmeye gerek yok.19.sandık açıldı ve Adnan Polat'ın üstünlüğü devam ediyor...;)

Hadi 20. Sandık gel artık sabırsızlanıyorum... :p

Adnan Öztürk üzgünmüs. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt