Burak Ekici
Sarı Üye
- 22 Kasım 2008
- 866
- 1
- 268
Cevap: SEÇİM 2010: Adnan Polat: 2348 ; Adnan Öztürk: 1730| 19 Sandık Açıldı
19. Sandık da bizimdir havai fişekler hazır olsun
19. Sandık da bizimdir havai fişekler hazır olsun

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
krala laf atacak kadar densiz olmasın kimse!!!
krala laf atacak kadar densiz olmasın kimse!!!
Birader provakatörlük yapma Hakan sırf Adnan Polat 40 yaşına kadar oynatıp daha fazla para vermedi diye küstü sanırım ve simdi klübün menfaatlerinden cok kendini meselesini düsünüyorki sanırım kime oy vermeyecegim belli diyor polatı kastederek zaten hakan ünsal denen şahsı filan söylemiyorum bile
ne pravakotörlüğü kardeşim ben Efsane mi koruyorum sizin gibi günü birlik menfeatler peşinde koşanlar buna pravakötürlük mü diyor?
Burda öyle bir hava oluşturulmuş ki sanki Adnan Öztürk kötü başrol oyuncusu ,kötü adam yahu ne biliyorsunuz bu adam hakkında,nedne bu adamı destekleyenleri eleştiri yağmuruna tutuyorsunuz
bende koyu Polat çıyım ama kim kazanırsda camiaya hayırlı olsun diyebiliyorum ,ünkü biliyorum ki o adamda elindne geleniş yapacak,oraya adamı fıs diye koymazlara vardır bir meziyeti.
hakan şükür sırf polat ı desteklemedi öztürk ü destekledi diye ise bu davranışlar zaten siz günü birlik ve başarı futbolcularını tutatn kafalardasınız.
size ne işin yönetim boyutnundan önce takıma verdiklerine ve ağlayarak kazanılan şampiyonlukları ,hakanın takımı kenetlediği günleri hatırlayın
ama ne anlatsam boş
çünkü vefa yoksa söylenebilecek bişey yok
İnadına Adnan Polat
inadına Adnan Öztürk
İnadına Hakan Şükür
İnadına Galatasaray..
eskiden kraldı şimdi çıplak kaldı.kaldı ki sana düşmez kimin denli yada deniz olduğu.o zaman milyonlarca densiz GALATASARAY taraftarı var