SEÇİM 2010: Adnan Polat: 2.944 ; Adnan Öztürk: 2.290 | Kazanan Adnan Polat!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: SEÇİM 2010: Adnan Polat vs Adnan Öztürk

Her sandik kritik zaten. 6 aciliyor 7 diyorsunuz, 7 aciliyor 8 diyorsunuz. Madem ki 8´den sonra Öztürk bekleniyordu 9. 10. sandiklar belirleyici olacaktir. Ondan da Adnan Polat cikarsa secimi kazanir bence..Ama kimse kusura bakmasin Hakan Sükür´e, Hasan Sas´a, Bülent´e hic bir sempatim kalmadi. ISterse 30 yil oynamis olsunlar. Hepsi kendi acilarini düsünüyorlar. Bu bana gecirdi bende onlara gecireyim hesabi. En saglam pankarti Sükür haketti de neyse

en kritik sandık 24.sandık

Beyaz Liste'ye atılan oyların çoğu Adnan Polat'a atılmış. Yani çoğu kişi diyorki ''Başkanım oyum sana fakat listende şu adamı istemiyorum" Adnan Polat'ın listesindeki istenmeyen adam Mehmet Helvacı.

her sandık kritik artık.polat başkan olursa şu uefa tayfasını bidaha floryaya da stada da sokmamalı.haketmiyolar hain herifler

Bu nedir ya her kafadan bir ses...

En kritik sandık 25

Bence her şey 10. sandıktan sonra belli olacak. Herkes 10. sandığa kadar Polat alırsa işi götürür diyor ama bazıları 10. sandıktan sonra Öztürk'ün oylarının daha da artacağı görüşünde...

Öztürk'ün oyu artacak çünkü Öztürk'de o sandıkta oy kullanıyor ve o sandıktan sonraki sandıktakiler yeni üyelere doğru gidiyor oy kullanımı yeni üyelerinde Öztürk'ün yanında olduğunu biliyoruz.

genel Toplam

sarı 594

kırmızı 929

beyaz Liste 51

iptal 9

toplam Sayılan Oy

1523

% Dağılım

Sarı % 39,00

Kırmızı % 61,00

Matematik dersi verdirtmeyin bu saat'te, her açılan sandıkta ADNAN POLAT FARKI AÇMAKTA !...

Bu iş bitmiştir, artık bu fark kapanmaz 335 oy'luk bir fark söz konusu.

Adnan Polat ın 3 sandıkta 0, Öztürk ün de nerdeyse full çekmesi lazım.

Bitti bu iş, Adnan Polat 90% yeniden Başkanımızdır.

Beyaz Liste'ye atılan oyların çoğu Adnan Polat'a atılmış. Yani çoğu kişi diyorki ''Başkanım oyum sana fakat listende şu adamı istemiyorum" Adnan Polat'ın listesindeki istenmeyen adam Mehmet Helvacı.

yok oyle birsey.

Mehmet Helvaci yi niye istemesinler Lise den dolayi diyorsan zaten Liseli.

Yigit Sardan dir buyuk ihtimal cemal nalga dan sonra

Aradaki fark, azalan bir artış gösteriyor :)

Matematik dersi verdirtmeyin bu saat'te, her açılan sandıkta ADNAN POLAT FARKI AÇMAKTA !...

henuz degil

3 sandik sonra belli olacak

Orada söz edilen fark sandık sayımında Öztürk'ün yaklaştığıdır.

Örneğin; 7. sandıkta Öztürk, Adnan Polat'a epey yetişti.

Vay anasına sayın seyirciler. Gerçekten yuh be . Ayıp şu oyların hali. Bu kulübe başkan olmak hakkaten kolaymış. Biz Galatasarayı değil bir grup liselinin tuttuğu takıma aşıkmışız. Bunu anladım. Galatasaray değil bu kulübün adı. Lisesaray. Pek çoğumuz ben de dahil bi kaç liselinin keyfine kalmış olan bir takımı tutuyormuşuz.

Hemfikiriz renkdaş. Bilseydim gider ona buna pok atar bende aday olurdum baksana ortam müsait.

Bu resmen nankörlük, hiçbiriniz ortalarda yokken Polat enkazı devraldı, şirketlerinden istifa etti, yılmadı, nelere göğüs gerdi, sırf liselisiniz diye sizlere saygıda kusur dahi etmedi, kulübü nerelere getirdi ama tam kulübün düzlüğe çıkacağı Polat'ın sefa süreceği bir dönemde Öztürk sırf liseli diye neredeyse başkan olacak.

Yazıklar olsun diyorum size ve eğer Polat kazanamazsa GSTv, GSMobile, GSBonus hepsini kapattıracağım, forma almayacak, maçlara gitmeyeceğim. Forumu da bırakıcağım. Buradan tahüt ederim. Galatasaray'lı doğmuşum kalbimden söküp atamam ama maddi tüm harcamalarımı sonlandıracağım. Galatasaray'ı bile tuttuğu şüpheli olan bu bir avuç adamın keyiflerinin oyuncağı olup, hesaplaşmalarına ve kişisel tatmin saçmalıklarına sponsor olmayacağım.

yok oyle birsey.

Bu olayla Yiğit Şardan'ın hiçbir alakası olmadığını bilmiyorlarsa kulüp ile uzaktan yakından alakaları yok demektir. "Bu insanlar mı oy veriyor?" derim bende o zaman.

yok oyle birsey.

Başka bir isimden dolayıda olabilir ama Beyaz oyların çoğu Adnan Polat'a atılmış.

Hemfikiriz renkdaş. Bilseydim gider ona buna pok atar bende aday olurdum baksana ortam müsait.

Bre nankörler, hiçbiriniz ortalarda yokken Polat enkazı devraldı, şirketlerinden istifa etti, yılmadı, nelere göğüs gerdi, liselilere saygıda kusur dahi etmedi, kulübü nerelere getirdi ama tam kulübün düzlüğe çıkacağı Polat'ın sefa süreceği bir dönemde Öztürk sırf liseli diye neredeyse başkan olacak.

Yazıklar olsun diyorum ve eğer Polat kazanamazsa GSTv, GSMobile, GSBonus hepsini kapattıracağım, forma almayacak, maçlara gitmeyeceğim. Forumu da bırakıcağım. Buradan tahüt ederim. Galatasaray'lı doğmuşum ve kalbimden söküp atamam ama maddi tüm harcamalarımı sonlandıracağım. Galatasaray'ı bile tuttuğu şüpheli olan bu bir avuç adamın keyiflerinin oyuncağı olup, kişisel saçmalıklarına sponsor olmayacağım.

olsun biz renklere gönül verdik renkdas maddi ve manevi desteğe devam edelim

bu bizi geriye götürür

Kapanacak bir fark değil. Hayırlı Olsun.

8.sandık

polat:122

öztürk:101

122

101

8. sandık sonucu

Adnan Polat: 122

Adnan Öztürk: 101

Toplamda:

Adnan Polat: 1051

Adnan Öztürk: 695

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt