SEÇİM 2010: Adnan Polat: 2.944 ; Adnan Öztürk: 2.290 | Kazanan Adnan Polat!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: SEÇİM 2010: Adnan Polat vs Adnan Öztürk

su an lisedeyim a.albayrakla konustum ilk sandiklarda bin oy fark atamazsa polat son sandiklarda gecebiliriz dedi o da baska bir duayenden almis bilgiyi

ultrAslan forumundan alıntı.

cemal nalga sadece bahane

gumbur gumbur YIGIT SARDAN geliyor bunu herkes biliyor.

Yigit baskana cok yuklenecekler emin olun.

karizma, para, guc, lider, lafini bilen biri ve Adnan Polattan sonra ki en buyuk Baskan Adayi.

Adnan Polat bu seçimi kazasız belasız kazanır ve gelecekte birgün "ben aday olmayacağım" derse benimde tek başkan adayım Yiğit Şardan'dır. Umarım bu kulüp Yiğit Şardan gibi bir vizyonu kaybetmez.

Adnan Öztürk ise yönetimlere bile alınmamalı kaldı ki Galatasaray'ın menfaatlerini zerre kadar düşünmediği açık seçik belli etti. Kendisi Aziz'den sonraki fenerbahçe başkan adayımdır.

''gstv bedava olacak'' vay anasını projeye bak. adamın projesi bile adnan polat'ın bir projesinin tersi niteliğinde :) adnan polat gstv'yi 1 lira mı yapacakmış, ben beleş seyrettiririm. adnan polat riva'yı değerlendirecek miymiş, ben orayı liselilere hizmet edecek bir mülke çeviririm. hatta adnan polat 52.500 kişilik stadyum mu yapıyor? ben 00525 kişilik stadyum yaparım :)

Dayan Adnan başkanım.

Abdurrahim Albayrak ' ın içinde olduğu bir yönetim seçilmez heralde :o

Bu seçim kulübe sportif anlamda zarar vermesin şahsen tek isteğim bu.

benim arkadaşım Galatasaray lisesi mezunu ve fanatik fb li.oyunu bizim kötülüğümüz için öztürk e attığını söyledi.ben 5 yaşımdan beri Galatasaray lıyım ondan öncesini zaten hatırlamıyorum şu secimlerde aval aval bakıyorum.yaklaşık 100-110 arası fb li olduğunu söyledi bana lisede oy kullananlardan

beyaz liste nedemek ? yani oylar nereye gidiyo

Öztürkcüler 8. - 12. sandiklar arasinda farkin kapanmasini bekliyorlarmis ve bu gerceklesirse hemen halay cekme olaya geçıeklermis.

Liseliler etkeni nedeniyle çok korkuyordum bu seçimi başkanın kaybetmesinden Derin bir OH çektim şuan

istemiyorum seni özturk !!!!

Ne çekiyorsak şu liseli inadından çekiyoruz.A.Polat aradaki dengeyi çok iyi kurabilen bir insan.Ne olursa olsun başkan olarak kalmalı.

neden bukadar yavas gidiyor yaa ..4 saatir 7 sandik acildi

çok yavaş açılıyor

9. Sandık

Adnan Polat: 101

Adnan Öztürk: 104

Seçim hurafeleri ortada dolaşmaya başladı. Öyle bir ortam oluşturuluyor ki sanki son sandıklardan Adnan Polat'a hiç oy çıkmayacak. Ben inanmiyorum öyle şeylere ayrıca afedersiniz ama Abdürrahim Albayrak 1000 oy farkı yerse eğer sonra son sandıklarda yavaş kapatsın arayı...

9.SANDIK

Adnan Polat: 101

Adnan Öztürk:104

Lanet olsun :@

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt