SEÇİM 2010: Adnan Polat: 2.944 ; Adnan Öztürk: 2.290 | Kazanan Adnan Polat!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: SEÇİM 2010: Adnan Polat vs Adnan Öztürk

Beyaz listeler kime acaba 8 kişi var belki Polat öndedir orda da yani.

Şu işlerden anlayan olasıklıklardan söz edebilir mi?

Açıkçası Adnan Öztürk'ün de kadrosu çok kaliteli Fikrim değişti gibi , Abdurrahim Albayrak faktörüyle Polat kaybetse de üzülmem.

polat baskan olmazsa o zaman yikariz biz özturku geldigi gibi gider merak etmeyin ama liselilerin sandiklari acilirsa ara kapanirr

valla korkarımki adnan öztürkün öngörüleri gerçekleşecek gibi yani son sandıklarda onların önde çıkacağı öngörüsü umarım farkı kapatacak kadar önde çıkmazlar nediyelim..

Fenerbahçe maçının sonunda öğreniriz artık yeni başkanı . Neden bu kadar yavaş ya .

Mehmet Helvacı son sandıklardan büyük ihtimalle Adnan Öztürk'ün fazla oy alabileceğini söylemişti."Genç arkadaşlarımız tercihlerini o yönde kullanmalarını bekliyoruz" diyordu.Bakalım neler olacak...

Bugün Polat kaybederse, yarin Galatasaray da kaybeder. Yarin kaybetmzse bile sampiyonluk cok zor olur.

Adnan Polat, Mehmet Helvaci, Haldun Üstünel, ve Yigit Sardan gibi FEVKALADE bir yönetimi kaybetmek istemiyorum ben !

Ben oy oranlarına bakarım 59,03 Adnan Polat ve bu da şu demek eğer 14'üncü sandığı kadar

bu oran farkı %59-%62 arası kalırsa ve en kötü %56 gibi olursa Adnan Polat seçimi alır,ama %55 ve altında olursa her an her şey olabilir.

polat baskan olmazsa o zaman yikariz biz özturku geldigi gibi gider merak etmeyin ama liselilerin sandiklari acilirsa ara kapanirr

hiç bi şey olmaz malesef. her maç yeter demirören diyolar ama yetmiyor. keşke seçimden önce stadda tepkimizi koysaydık

Bu liselilere Demirören gibi başkan müstahak...

eğer bu sandıktan da öztürk çıkarsa yandı gülüm keten helvam durumları olabilir..

beyaz liste nedemek ? yani oylar nereye gidiyo

Beyaz liste demek boş kağıda oy vermek anlamında. Yani beyaz listeye verecekler içeride boş kağıt üzerine el yazısıyla yönetim kurulları ve başkanlık makamında görev alacak kişileri yazıyorlar. Yani başkan olarak Adnan Polat'ı yönetim olarak Adnan Öztürk'ü seçebilirler. Ya da yönetim kurulunda X ismi, denetleme kurulunda farklı listedeki Y ismini yazabilirler.

Beyaz listenin aldığı oy iki başkan adayının oyları arasındaki farktan fazla olursa, beyaz listenin oy durumu da dikkate alınarak, kazanan başkan adayının yönetimi delinebiliyor.. Bu durumda, örneğin Adnan Polat'ın kazandığını fakat beyaz listenin aradaki farktan fazla oy aldığını düşünürsek, oy oranına bağlı olarak Adnan Polat yönetimine Adnan Öztürk'ü ya da onun listesinden birilerini almak zorunda kalacak. Mevcut yönetim kurulu adaylarından birini de elemek durumunda oluyor böylece.. Böyle bir durumda liselilerin istemediği kişi de Mehmet Helvacı olur sanırım.

Umarım anlatabilmişimdir. Biraz karışık bir durum..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt