SEÇİM 2010: Adnan Polat: 2.944 ; Adnan Öztürk: 2.290 | Kazanan Adnan Polat!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: SEÇİM 2010: Adnan Polat:1362 ; Adnan Öztürk:1019 | 11 Sandık Açıldı

son 5 sandığa kadar 300 farkı korumalıyız

Demirören, başkanlığı döneminde saçmalamasına rağmen Aksu'yu ikiye katlayarak başkan seçildi. Bizim üyelerin yaptığına bak:(

Taraftarada bi şekilde oy kullanma hakkı sağlanmalı.Store'lardan alışveriş yapan maçlarda stadı dolduran biziz.Camianın kaderini belirleyen liseliler!

Bir işe yaradıklar yok pişmiş aşa su katıyorlar.

Herkes rahat olsun..Adnan Polat Baskan bunlara meydan birakmaz..

h1aggeccaabjoowvgoqp.jpg

.

Ben Adnan Polat'ı istiyorum elbette ama neden Adnan Öztürk'e karşı herkes soğuk?Şu keyton filan o tarz adamları listesiine aldığı için mi?Yani tenkit etmek için değil bilmediğim için soruyorum yanlış anlamayın.

Fark bekliyordum,yanılmışım...

Bence ne olursa olsun Adnan Polat yeniden seçilmeli.Bunu hakediyor bence.Ve dediği bir şey var: ''zor zamanda kimse aday olmuyordu.İşler düzelince aday oluyorlar'' sonuna kadar katılıyorum bu söze.Hatırlayın Rahmetli Başkanımız Özhan Canaydın görevi bırakırken neden kimseden ses çıkmıyordu?Sadece formalite icabı aday olan kişiler dışında tabi.Bence Adnan Polat'ın hakkı bu seçim...

Adnan Polat 1 oy farkla kazanırsa eğer, o seçim divandan döner Adnan Öztürk'e. Lise yedirir mi başkanlığı 1 oyla?

Fenerinki de öyle olmuştu zaten oylar yeniden sayılmıştı.. Gene 1 oy hesaplandı.. Sonuçta demokratik bir seçim ve 1 oy bile önde olan kazanır :2_thumbs_up_-_anima

Öztürk başkan olursa. Rijkaard gider Terim gelir. Jo ile Giovani'nin bonservisleri alınmaz. Terim takımdan 5-6 iyi adamı yollar. Saçma sapan bir takım kurar.

adnan polat kazanır ya paniğe gerek yok bence

Ben Adnan Polat'ı istiyorum elbette ama neden Adnan Öztürk'e karşı herkes soğuk?Şu keyton filan o tarz adamları listesiine aldığı için mi?Yani tenkit etmek için değil bilmediğim için soruyorum yanlış anlamayın.

Haim Fresco yu getirip Haldun Abi'nin gidecek olması 1,liseci zihniyetten birşey olmayacağı için 2,Rijkaard'ı göndereceği için 3,takımda eski futbolculara(hakan şükür,hakan ünsal vs.) görev vereceği ve takım içi kamplaşma yaratacağı için 4..yeterli mi..

2 yada 3 sandık daha alsa yetecek polata..

Peter Kenyon, Caldaza ve Kurth güzel hamleler. Ama Galatasaray'a başkan olacak kişinin başkan danışmanı Haim Fresco ya da Refik Arkan olmamalı !

Cevap: SEÇİM 2010: Adnan Polat:1453 ; Adnan Öztürk:1128 | 12 Sandık Açıldı

tipik türk mentalitesi: sen daha iyisini yapamiyorsan senden iyi yapani tahtindan indir...

öztürke hayir hayir 100000 kere hayir....

Cevap: SEÇİM 2010: Adnan Polat:1453 ; Adnan Öztürk:1128 | 12 Sandık Açıldı

adnan öztürk denilen adam başkan seçilirse ne forma alırım ne maçlara giderim nede başka bişey.sadece hangi takmlısın derlerse bir zamanlar galatasaraylıydım biraz ara verdim derim...

Mert arkadasimiz Adnan Öztürk'u çok güzel özetlemis:

Öyle bir konuşmuşsun ki sanki dünyadan birhabersin renkdaş. Keşke yorum yapmadan evvel açılmış ilgili konuları bir araştırsaydın.

Herkes Adnan Öztürk'ün kişiliğini şu seçim sürecinde gördü anladı. Kendisi ancak fenere başkan olabilecek vasıflara sahip. Şovenist ve belden aşağı vuran bir adam, kampanyası boyunca yanına aldığı silahşörleriyle beraber yapmadığı şov atmadığı itiraf kalmadı.

Canıyla boğuşmaktayken Canaydın'ı bile bir seçim malzemesi bir şov unsuru olarak kullandı. Polat ve ekibi tarafından yüzlerce üyenin aidatlarının bunların kredi kartlarıyla ödendiği tespit ettirildi.

Ayrıca cefa döneminde ortalarda görünmeyip sefa dönemine aday olması hemde projeleri sekteye uğratmak riskine rağmen bunu yapması da apayrı bir nokta. Daha yazılacak pekçok şey var fakat dahada uzatmaya gerek yok merak edersen açar önceki konulara bir bakarsın.

"Biz saygı duymazsak kim saygı duyar" demişsin fakat bu mantık çok yanlış.

Kişisel saygı önce hakedilir, makama saygı ise seçim sonucu kesinleştikten sonra zaten gerçekleştirilir.

İşte forumda toplu halde Polat'ın adeta firesiz savunulmasının sebebleri bunlar renkdaş. Hakan Şükür ise Polat'a karşı Aziz Yıldırım bile aday olsa ona oy atacak zihniyette olduğundan tepki almıştır. Kaldı ki "Hakan'ların" kendi hesaplaşmaları adına kulübe zarar vermekten çekinmediklerini herkes biliyordu ama bugün bir kez daha kanıtlamış oldular.

Öztürk başkan olursa. Rijkaard gider Terim gelir. Jo ile Giovani'nin bonservisleri alınmaz. Terim takımdan 5-6 iyi adamı yollar. Saçma sapan bir takım kurar.

Dediğin şeyler olursa Adnan Öztürk başkan olduğuna pişman olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt