Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yahu, bu ispwich kadrosundan cikarilmis olayi nedir bana bir anlatirmisin ))?
oleyy be.hadi adnan başkanım bu zaferi hakediyosun. Öztürk sende defol git lisene
Defol dediğin adamın Galatasaray 'a ne kadar emeği var biliyor musun? Sonuçta demokratik bir seçim ve Adnan Öztürk 'ün de aday olmaya hakkı var. Senden benden iyi Galatasaraylı olabilir. Duruma bu açıdan bakalım.
Tabii Polat başkan kazansın o ayrı.![]()
Defol dediğin adamın Galatasaray 'a ne kadar emeği var biliyor musun? Sonuçta demokratik bir seçim ve Adnan Öztürk 'ün de aday olmaya hakkı var. Senden benden iyi Galatasaraylı olabilir. Duruma bu açıdan bakalım.
Tabii Polat başkan kazansın o ayrı.![]()
puhahaha ekşi de adnan öztürk seçimi kaybederse salonda cengiz kurtoğlundan liseli vardı ya ah o lisesli çalsın yazıyo![]()
bence bu seçimi adnan bey kazanacak![]()
Vay arkadaş, harbiden gözlemim doğru çıktı. Bundan sonra ilk sen haber verme, diğer arkadaşlar versin. İlk sen haber verince hep kaybediyoruz.
puhahaha ekşi de adnan öztürk seçimi kaybederse salonda cengiz kurtoğlundan liseli vardı ya ah o lisesli çalsın yazıyo![]()
kardeş ne kadar emeği var biliyosan söylermisin? ciddi soruyorum ben bilmiyorumda. sadece 6 ay yöneticilik yapıp sonra istifa etmiş diye biliyorum. elini hiç taşın altına koymuşmu?
Abdullah abiye sormuşsun ama fazlada karalamaya gerek yok.. Beceriksiz, vizyonsuz, Başkan olmaya kalıbı yetmeyecek bi adam ama, çokta emeği geçmiştir![]()