- 19 Şubat 2009
- 22.379
- 3.674
- 2.313
Cevap: SEÇİM 2010: Adnan Polat: 1914 ; Adnan Öztürk: 1502| 16 Sandık Açıldı
Son durum kaç oldu şimdi
Son durum kaç oldu şimdi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Işın çelebi sadece işin gayrimenkul kısmına bakıyor, Mehmet Helvacı'nın Devlet ile arası iyidir. Devlet kısmını da o hallediyor.
eski bir bakan oldugunu unutuyorsun isin celebi nin
Şimdi siyasete girmek istemiyorum.
Şöyle diyeyim Türkiye ABD değil. Hükümetten hükümete sistemler değişir. Işın Çelebi'nin Bakan olduğunu bilmiyordum ama gerçekten öyleyse kendisinin hiç bir yararı olmaz yine de Devlet konusunda...
Rica etsem bu beyaz liste olayını detaylı açıklayabilecek biri var mı ?
Listeden birinin devre dışı kalma olayı nedir ? ve kaç beyaz liste gerekli ?
basndan beri dedigim cikti. baskani belirleyen sandiklar 5 den 10 a kadar olan sandiklar.
burada en az 250 kusur oy farkini korumasi cok ama cok iyi bir stratejisyen oldugunu kanitladi Baskan
basndan beri dedigim cikti. baskani belirleyen sandiklar 5 den 10 a kadar olan sandiklar.
burada en az 250 kusur oy farkini korumasi cok ama cok iyi bir stratejisyen oldugunu kanitladi Baskan
Ama bakanlık yapmış birisinin mutlaka üst düzey makamlarda tanıdıkları vardır...
Bu da önemli bir nokta bence...
Beyaz oy demek : Baskan' sana oyum tamam ama listenden sunu begenmedim, yada benim istediğim liste sudur. yada bu adamda listeye girsin diye yazılabilen "free oy".
Eger toplam beyaz oy secim sonucunu değistirebilecek kadarsa yani toplam oy farkında ise o zaman dikkate alınıyor. Şu anki mevcut tabloda onemi yok. Ornegin ; oy farkı 200, beyaz oyda 201 olursa acıp bakıyorlar.. bugun ogrendiğim kadarı ile![]()