Cahit Güngör
Tecrübeli Üye
- 5 Temmuz 2009
- 5.029
- 20
- 1.333
Cevap: Seçim Nöbeti | 7-14 Mayıs 2011
Ünal Aysal kesin olarak açıkladı mı adaylığını?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adnan Polat simdi ciddi görüsmeler yapacaktir önemli isimlerle. Secimde sansinin olmasi icin Alp Yalman ve Haldun Üstünel´i listesine almak icin ugrasacaktir. alp Yalman ve Haldun Üstünel isimleriyle yine secilme sansi artabilir. Cünkü Alp Yalman´in cok büyük destekcisi var ve Adnan Polat´ci.
Ünal Aysal Haldun Üstünel´i ikna etmeli diye düsünüyorum. Ve mutlaka camianin agir isimlerinden en az 2 kisiyi yönetime almasi gerekir. Ali Dürüst, Faruk Süren, Hayri Kozak gibi isimler.
Secim olacak ama daha Adnan Polat´tan kurtulmadik. Benden söylemesi
Yarin kesin bir aciklama yapacak diye biliyorum ben.
Polat istese aday olabiliyor mu? yada daha açık bir dille; Aday olmayı düşünüyor mu?
Hayır Cahit çıkıp da adayım demedi kesin olarak ama kesin olacaktır bence.![]()
Gelecek yönetim hepsinin anlaşmalarını yapar seçimden önce.
Acik kapi birakti, o yüzden de soru almadi. Bu sürecte calismalarini yapacaktir. Eminim. Secimi o yüzden Mayis´in ortasina atti. Önünde 3 haftalik bir süre var liste vermek icin. Hersey olabilir. Önemli olan Ünal Aysal´in cok güclü isimlerle aday olmasi. Profesyoneller disinda camianin icinden cok önemli isimlere ihtiyaci var. Ali Dürüst,Faruk Süren,Hayri Kozak, Haldun Üstünel gibi isimler.
Bugün basın toplantısı vardı,ne oldu ?
genel kurul üyelerinin yarısından bir fazlasının hazır bulunması gerekiyor bu da mümkün olmuyor genellikle o yüzden.
Bugün basın toplantısı vardı,ne oldu ?
Aslında Ünal Aysal aday olmasa daha iyi olur Namık
Adnan Öztürk aday olsun.Aysal onu desteklesin.
Ünal Aysal çok yaşlı.
Sağol,Necati hastayım valla hiç araştırma yapacak halim yoktu.
Sende sağol Sami.