Seçim Nöbeti | 14 Mayıs 2011 | Büyük Gün !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Seçime Gidiyoruz | 7-14 Mayıs 2011

polat seçime giriyorum veya girmiyorum demeliydi.

Osman Şenher

osman tamburacı

levent tüzemen

bahri

gökmen özdenak

yalçın dümer

bilgin gökberk

Bunlardan Galatasaraya bir gram fayda olmaz..Neden medyada güçsüsüz işte bu adamlar yüzünden..Galatasaray hiçbirisinin umrunda değil..Hepsi şakşakcı..

İlginç bir döneme giriyoruz

Öncelikle Mahkeme Kararı doğru ve iptal edildi.Bu karar seçimden 2 hafta önce tekrar oylanır kural yerine oturmuş olur.Seçim kararı ise Adnan Polat ve Yönetim kararıdır.7 Mayıs Genel Kurul çoğunluk sağlanamama konusu prosedür gereğidir,bundan dolayıda seçim 14 Mayıs'da yapılacakdır.Kafada soru işareti kalmasın.

Yorumu haberde kullanıyorum abi.

evet ntvspor radyo da çıktı sesinden tanıdım hayri kozak belki mali yönden de ibra olmayabilir dedi. adnan polat adam olmaz dedi. kısaca

Bahri Havadır:Yeni gelecek yönetim Arda'yı göndermek istemiyor..(Adnan Öztürk söylemiş)

e97joi.jpg

Kim bu bayan ?? :o

Bahri Havadır:Adnan Öztürk ile konuştum ilk olarak yaklaşık 10 futbolcuyla derhal yollarımızı ayıracağız.

Bahri Havadır:Teknik direktör olarak ilk adaylar Lucescu ve Fatih Terim

Bahri Havadır:Adnan Öztürk ile konuştum ilk olarak yaklaşık 10 futbolcuyla derhal yollarımızı ayıracağız.

Bu haber doğruysa da TD Terim..

Ama daha çok zaman var çok şey değişir

10 futbolcu meselesi değişmesinde

Necati ordaki hanım adı Dilara Endican ama bence yorumundaki son kısmı editle iyi bir Galatasaray lı ve sanırım yöneticiliğide var :)

Edit : Galatasaray tekerlekli sandalye basketbol sube kaptani imiş.

Dediğim gibi hatta 10'dan fazla futbolcu kadroda kalacak.15 kişi kalır hatta bu kadrodan.Artık 2-3 seneye kadar zor şampiyon oluruz hatta ilk 3'e gireriz.

Osman Şenher

osman tamburacı

levent tüzemen

bahri

gökmen özdenak

yalçın dümer

bilgin gökberk

Bunlardan Galatasaraya bir gram fayda olmaz..Neden medyada güçsüsüz işte bu adamlar yüzünden..Galatasaray hiçbirisinin umrunda değil..Hepsi şakşakcı..

Bak yine aynı şey.Levent tüzemen babamın oğlu değil ama bu isimlerle birlikte yaftalanıcak biri de değil.Benim sevdiğim ender Galatasaray yazarlarındandır.Kimsenin şakşakcısı değildir.Futbol konusunda görüşlerini beğenmeyebilirsin ama kalemini çıkarsız,kişilerden bağımsız sadece Galatasaray için kullanan birini böyle işkembeden suçlayamazsınç

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt