Oğuzhan Özmen
Aslan Üye
- 2 Şubat 2010
- 9.278
- 5
- 1.173
Cevap: Seçime Gidiyoruz | 7-14 Mayıs 2011
polat seçime giriyorum veya girmiyorum demeliydi.
polat seçime giriyorum veya girmiyorum demeliydi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Öncelikle Mahkeme Kararı doğru ve iptal edildi.Bu karar seçimden 2 hafta önce tekrar oylanır kural yerine oturmuş olur.Seçim kararı ise Adnan Polat ve Yönetim kararıdır.7 Mayıs Genel Kurul çoğunluk sağlanamama konusu prosedür gereğidir,bundan dolayıda seçim 14 Mayıs'da yapılacakdır.Kafada soru işareti kalmasın.
Bahri Havadır:Yeni gelecek yönetim Arda'yı göndermek istemiyor..(Adnan Öztürk söylemiş)
![]()
Kim bu bayan ??![]()
![]()
Kim bu bayan ??![]()
Bahri Havadır:Adnan Öztürk ile konuştum ilk olarak yaklaşık 10 futbolcuyla derhal yollarımızı ayıracağız.
Bahri Havadır:Teknik direktör olarak ilk adaylar Lucescu ve Fatih Terim
Bahri Havadır:Adnan Öztürk ile konuştum ilk olarak yaklaşık 10 futbolcuyla derhal yollarımızı ayıracağız.
İsmini unuttum..Engellilere büyük yardımı var..Ayrıca engelli basket takımımızın başarılarında büyük payı var..
Osman Şenher
osman tamburacı
levent tüzemen
bahri
gökmen özdenak
yalçın dümer
bilgin gökberk
Bunlardan Galatasaraya bir gram fayda olmaz..Neden medyada güçsüsüz işte bu adamlar yüzünden..Galatasaray hiçbirisinin umrunda değil..Hepsi şakşakcı..