Seda Tokatlıoğlu Galatasaray Daikin'de!

Gökhan Sancak

~ Le père de Yağız ~
GalataSarayı Efendileri
160520131330521538986_2.jpg

Bu sezon şampiyonluğu VakıfBank'a kaptırdıktan sonra kadrosunda bulunan beş voleybolcu ile yollarını ayıran Fenerbahçe'nin eski kaptanı Galatasaray ile anlaştı.

Son dokuz sezondur Fenerbahçe forması giyen başarılı voleybolcu Seda Tokatlıoğlu'nun sözleşmesi bugün sarı-lacivertli kulüp tarafından feshedilmişti.

Başarılı milli voleybolcu Seda Tokatlıoğlu uzun yıllar kaptanlık yaptığı Fenerbahçe ile yollarını ayırdıktan sonra Türkiye Kadınlar Voleybol Ligi'nin güçlü ekiplerinden Galatasaray Daikin ile anlaştı. Seda Tokatlıoğlu gelecek sezondan itibaren sarı-kırmızılı forma ile mücadele edecek.

Eurosport.com

Durun yahu daha kesin değil.

Fener'den geliyorsa iyidir herhalde.

antu_12_05_2011_45.jpg

Alacaksak bu hatunu alalım derm

tanımıyorum ama ıyı oynr

voleybolextra.com editörü 3 saat önce doğru değil demiş.

kötü oyuncu falan değil ben hem oyun olarak hem de karakter olarak çok beğendiğim bir oyuncuydu, çok sevindim valla,

dandik bi oyuncu olsa şikeciler 9 sene oynatır mı hiç?

ayrıca transfer kesin sanırım, trtspor alt yazı ile geçiyor sürekli..

Bu kapsamda; 9 yıl süreyle formamızı başarıyla giyen, takım kaptanlığı yapan Seda Tokatlıoğlu ve diğer sporcularımız İpek Soroğlu, Derya Çayırgan, Nilay Özdemir ve Elif Onur Başaran ile yollarımızı ayırdığımızı, kamuoyunun bilgilerine sunarız.

noldu bunlar küçülüyorlarmı

Bu kapsamda; 9 yıl süreyle formamızı başarıyla giyen, takım kaptanlığı yapan Seda Tokatlıoğlu ve diğer sporcularımız İpek Soroğlu, Derya Çayırgan, Nilay Özdemir ve Elif Onur Başaran ile yollarımızı ayırdığımızı, kamuoyunun bilgilerine sunarız.

noldu bunlar küçülüyorlarmı

hayır daha iyilerini alıyorlar.

kötü oyuncu falan değil ben hem oyun olarak hem de karakter olarak çok beğendiğim bir oyuncuydu, çok sevindim valla,

dandik bi oyuncu olsa şikeciler 9 sene oynatır mı hiç?

ayrıca transfer kesin sanırım, trtspor alt yazı ile geçiyor sürekli..

Ben Seda'yı karakter olarak severim efendi birisidir ama artık bitmiş birisi. Yerden sıçrayamıyor sürekli blok yiyor defansı zaten yok. ne diye alalım şimdi Seda'yı. Fb de iken ilk yıllarında Seda çok iyiydi ama geçirdiği sakatlıklar bitirdi onu toparlayamadı. Son 2 3 sezondurda zaten katkı veremiyor. Bu sezon büyük maçlarda oynatılmadı bile. Fb Vakıf'tan Polen'i alıyor bizde onların beğenmediği Seda'yı alıyoruz. Seda tek şekilde verimli olur yedeğine de Yeliz'i alırsak.

hayır daha iyilerini alıyorlar.

evet şimdi gördüm bizim iki yabancıyı da almışlar . Aferin kaptırın iyi yabancıları fenere

Fenerbahçe'nin ilk transferi ise ezeli rakibi Galatasaray Daikin'den Kolombiyalı pasör çaprazı Madelaynne Montano oldu. 1983 doğumlu 1.85 boyundaki Montano'nun yanı sıra Fenerbahçe'nin, yine sarıkırmızılıların İtalyan pasörü Lo Bianco, İlbank'ın 1.88'lik smaçörü Meliha İsmailoğlu ve İtalya'da final oynayan Bergamo'nun smaçörü Bosetti ile de anlaştığı belirtildi.

Geri
Üst Alt