Seda Tokatlıoğlu Galatasaray Daikin'de!

evet şimdi gördüm bizim iki yabancıyı da almışlar . Aferin kaptırın iyi yabancıları fenere

Fenerbahçe'nin ilk transferi ise ezeli rakibi Galatasaray Daikin'den Kolombiyalı pasör çaprazı Madelaynne Montano oldu. 1983 doğumlu 1.85 boyundaki Montano'nun yanı sıra Fenerbahçe'nin, yine sarıkırmızılıların İtalyan pasörü Lo Bianco, İlbank'ın 1.88'lik smaçörü Meliha İsmailoğlu ve İtalya'da final oynayan Bergamo'nun smaçörü Bosetti ile de anlaştığı belirtildi.

Lo Bianco gitsin zaten bize bu yıl çok zarar verdi. Montano kesin değilmiş.

Komik bile değil ya, bu nasıl transfer. Yine her zamanki gibi geç kaldık herhalde, veteranları topluyoruz.

Duygu Bal elenmiş survivordan onu da alsın bizimkiler...

Voleybol ilgisi "Uzun boylu ve güzel voleybolcuları takip etme" seviyesinde biri olarak beğendiğim bir hatunu almışız. Ama voleyboldaki esas kadınım olan Neslihan'ı bir türlü alamadık. Kadın 35 yaşına geldi hala ısrarla gitmiyor kulüp takımlarına. Galatasaray'a gelin olarak bile geldi ama oyuncu olarak getiremedik yıllardır..

alba'nin yerini dolduramaz,

Fener Seda ile birlikte 4 tane daha tırt Türkle yollarını ayrımış çöp oyuncuları atıyor fener-bizim susaklarda bunları alır garanti demedi demeyin-hele Derya merya alırlarsa iyi bir küfürü hakederler.Brakocevic'i beklerken şu yapılan şeylere bak

antu_12_05_2011_45.jpg

Alacaksak bu hatunu alalım derm

tanımıyorum ama ıyı oynr

ben de tanımıyorum renkdaş ama kendisi bu fotodan taş olduğu belli

hele o dudaklar yokmu bittim ben:D:D:D

Fener Seda ile birlikte 4 tane daha tırt Türkle yollarını ayrımış çöp oyuncuları atıyor fener-bizim susaklarda bunları alır garanti demedi demeyin-hele Derya merya alırlarsa iyi bir küfürü hakederler.Brakocevic'i beklerken şu yapılan şeylere bak

Ne halleri varsa görsünler reziller. Benim gibi voleybolu seven birini bile soğuttular iyice. Galatasaray'ın adını daha ne kadar rezil edecekler acaba. Ben sadece yerli oyuncularımız için seviniyorum. Umarım bol bol oynayıp kendilerini geliştirirler. Başarı falan beklediğim yok zaten.

Orkun Darnel'i özledim. :(

Neyse Gamze bizde sakinim.

Galatasaray Daikin transfere hız verdi. Sarı kırmızılılar, Fenerbahçe ile yollarını ayıran Seda Tokatlıoğlu'nun yanı sıra Bosetti ve Brakocevic ile de görüşmelerini sürdürüyor.Montano ve Lo Bianco ile yollarını ayıran Galatasaray Daikin transfer çalışmalarını sürdürüyor.Ezeli rakibi Fenerbahçe'den ayrılan Seda Tokatlıoğlu’nu kadrosuna katmaya çalışan sarı kırmızılılar, İtalya milli takım smaçörü Catarina Bosetti ve Vakıfbank'ın eski oyuncusu Jovana Brakocevic ile de temas halinde...Sarı kırmızılılar, gelecek sezonun bütçesinin belli olmaması nedeniyle görüştüğü oyuncularla resmi sözleşme imzalıyamıyor.

Galatasaray Daikin transfere hız verdi. Sarı kırmızılılar, Fenerbahçe ile yollarını ayıran Seda Tokatlıoğlu'nun yanı sıra Bosetti ve Brakocevic ile de görüşmelerini sürdürüyor.Montano ve Lo Bianco ile yollarını ayıran Galatasaray Daikin transfer çalışmalarını sürdürüyor.Ezeli rakibi Fenerbahçe'den ayrılan Seda Tokatlıoğlu’nu kadrosuna katmaya çalışan sarı kırmızılılar, İtalya milli takım smaçörü Catarina Bosetti ve Vakıfbank'ın eski oyuncusu Jovana Brakocevic ile de temas halinde...Sarı kırmızılılar, gelecek sezonun bütçesinin belli olmaması nedeniyle görüştüğü oyuncularla resmi sözleşme imzalıyamıyor.

Brakocevic kendisi söyledi seneye Azerbaycan'dayım diye. Kesin olarak gelmeyecek bize.

Haberi çok geç yapmışlar. Görüştük ama Brako işi olmadı. Brako World of Volley sitesi ile röportaj gerçekleştirdi ve Azeryol'a gittiğini söyledi zaten.

Mehmet Berent Bayrakçı & Gamze Abimiz Montano yu yollayıp dibindeki Brako yu alamadıysa şuan istifa etmeleri lazım. Hatta derhal kovulmalılar.

Seda iyi kızdır. Fenerbahçe'ye 9 sezonda çok katkısı oldu. Fenerbahçe bu sezon yeni bir yapılanmaya gidiyor. Seda'yla da yollar ayrılmış ama bence tıpkı basketteki Nevriye örneğinde oldugu gibi bu kızda iş hala bitmedi. Bence özellikle Fb maçlarında daha hırslı olacaktır. haber dogruysa Galatasaray'a hayırlı olsun.

Geri
Üst Alt