GSC Portal Sedat Doğan: "Fatih hocayla Nisan ayında görüşüldü"

Miktar doğrudu. Bunda brumalar var, sneijder, melo, drogbalar var sonucta.
Ardadan gelen parayı saymadı ama galiba .
Yalan söylediği konular var ama . Veya idaada sadece kalan konular.
Nisanda tff ile görüşdüğünü öğrendik SONRADAN .
Kayıt , resim, kimden öğrendin? Ola bilir belki ama ama serhat uluerenin ses kaydıyım bile var dediği yönetici olayına orda yok inanmıyorum diyorsan fatih terim olayında hangi belgeler gösterildide sana salaya biliyorsun hocaya? Öğrendik, kimden ve nasıl öğrendin. Avukatamı inanacığım ben. Mesleği yalancılık bu adamın

denizli gelecekken sn. ulu impraror araya kankası şikeci gökseli sokup yıllık 6 milyon euroluk teklifi kapmış. helal olsun.

ulan elbırlıgı ıle klubun ıcıne ettık dıyemıyorsunuz hala bırbırınıze b.k atma sevdası ıcındesınız..devam boyle devam adam olmaz bızden

Bu konuda iki tarafında hataları var lakin fatih hoca'nın hataları çok daha fazla ki bu bilinen birşey zaten... Daha nisan ayında FT milli takımın başına geçecek dedikoduları çıkmaya başlamıştı. Ateş olmayan yerden duman çıkmaz. "Eleman" kelimesini kullanması ve Ali Dürüst'ün yeni yönetimde yer almaması(ki kendisi yer almak istemedi) Ünal Aysal'ın hatalarıdır lakin bu hatalar FT'nin ihanetini gölgelemiyor malesef... Bu saatten sonra kendisini Galatasaray'ın yakınlarında görmek istemiyorum. Hele ki "Fatihhh gel bakayım buraya" dendiğinde önünü ilikleyip sırıta sırıta harem ağası gibi sese doğru koşusunu unutmayacağım. 2013 eylül ayından önce benim için de İmparator olan efsane olan bu insan, şu anda benim için hiçbirşey ifade etmiyor. Allahına yakın bize ırak olsun...

Sedatdoğan bilirkişimi afedersiniz bu adamın lafınamı güvenicez ultraslan dan korkusuna özür dileyen sözde yönetici

Selçuk mu? Mustapha Sarp mı?

Alp Yalman'ın yönetiminde olma ihtimali var mı acaba?

Miktar doğrudu. Bunda brumalar var, sneijder, melo, drogbalar var sonucta.
Ardadan gelen parayı saymadı ama galiba .
Yalan söylediği konular var ama . Veya idaada sadece kalan konular.
Nisanda tff ile görüşdüğünü öğrendik SONRADAN .
Kayıt , resim, kimden öğrendin? Ola bilir belki ama ama serhat uluerenin ses kaydıyım bile var dediği yönetici olayına orda yok inanmıyorum diyorsan fatih terim olayında hangi belgeler gösterildide sana salaya biliyorsun hocaya? Öğrendik, kimden ve nasıl öğrendin. Avukatamı inanacığım ben. Mesleği yalancılık bu adamın

Bu olayı Mustafa Denizlinin de bildiğini söyledi. Şimdi açıklamasa da, Hayatta kaldığı süre boyunca öldükten sonra açıklaması üzerine miras bıraksın birine gerçekler ortaya çıksın dedi. Yanılmıyorsam Bu konuda Lütfi Arıboğan'ın ismi de geçti.

Bu olayı Mustafa Denizlinin de bildiğini söyledi. Şimdi açıklamasa da, Hayatta kaldığı süre boyunca öldükten sonra açıklaması üzerine miras bıraksın birine gerçekler ortaya çıksın dedi. Yanılmıyorsam Bu konuda Lütfi Arıboğan'ın ismi de geçti.

lutfi bey nerden bilecek yahu. denizli hoca da bilemez nisandaki görüsmeyi.
izmirden gelirken telefon geldi olayini ancak teyit etire bilir. geirsi sadece idaasi resmen.
Bu konuda kimseye inanmam hele ki baskanin ailesi ile kücüklügünden beri yakin olan bir avukata hic inanmam. Elde tutulur ispatlar ile gelemiyorsa konusmasin. bu her iki taraf icin gecerli.

lutfi bey nerden bilecek yahu. denizli hoca da bilemez nisandaki görüsmeyi.
izmirden gelirken telefon geldi olayini ancak teyit etire bilir. geirsi sadece idaasi resmen.
Bu konuda kimseye inanmam hele ki baskanin ailesi ile kücüklügünden beri yakin olan bir avukata hic inanmam. Elde tutulur ispatlar ile gelemiyorsa konusmasin. bu her iki taraf icin gecerli.

Fatih Terim isim olarak çok abartı bir isim abi. Başarılı olduğu zaman takımda durmayan, dip yaptığında takıma gelen birinden bahsediyoruz. 2000'den sonra Fatih Terim böyle çizmiştir yolunu. iddia doğrudur yalandır bir şey diyemem sadece kendi fikrimi söyleyebilirim. Sedat doğan böyle bir şey açıkladığı zaman ben şaşırmadım. Çünkü beklerim. Galatasaray da olduğu dönem boyunca hiçbir konuda ben profesyonel bakamam diyen adam. Milli takım teklif yaptığında başkanla görüşün diyerek Profesyonel bir duruş sergilemiştir. Bu adamla ilgili hala tartışmaların olmasına, hala bu adamı savunanların olmasına inanamıyorum.

MAHALLE TAKIMI: Futbolumuzdaki Fatih Terim Vakası

Övülen Fatih Terim bu yazıdan ibarettir. Mahalle Takımı isimli blog yazarını da sanırım tanıtmama gerek yok.

Bilinen birşey zaten bu.

tabiiki görüşecek adamın kuyusu kazılıyordu o sıralar , tulun açıklasın .

Fatih Terim isim olarak çok abartı bir isim abi. Başarılı olduğu zaman takımda durmayan, dip yaptığında takıma gelen birinden bahsediyoruz. 2000'den sonra Fatih Terim böyle çizmiştir yolunu. iddia doğrudur yalandır bir şey diyemem sadece kendi fikrimi söyleyebilirim. Sedat doğan böyle bir şey açıkladığı zaman ben şaşırmadım. Çünkü beklerim. Galatasaray da olduğu dönem boyunca hiçbir konuda ben profesyonel bakamam diyen adam. Milli takım teklif yaptığında başkanla görüşün diyerek Profesyonel bir duruş sergilemiştir. Bu adamla ilgili hala tartışmaların olmasına, hala bu adamı savunanların olmasına inanamıyorum.

MAHALLE TAKIMI: Futbolumuzdaki Fatih Terim Vakası

Övülen Fatih Terim bu yazıdan ibarettir. Mahalle Takımı isimli blog yazarını da sanırım tanıtmama gerek yok.

katildigim noktalar olsada bir cok konudada katilmiyorum. buda sadece fatih terim konusu degil yani.
herkesin fikrine kendisine göre dogrudur galiba demek ile yetineyim burda.

Geri
Üst Alt