Sedat Doğan: "Puan farkı nasıl açıldıysa öyle kapanır"

Ahmet KOLKOPARAN

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
5dd9171.jpg

Galatasaray'ın hukuk işlerinden sorumlu yönetim kurulu üyesi Sedat Doğan, Radyospor'a konuştu.

Haberin Devamı GSC Portal'da..

AB statüsü gelirse varya Balotelliden onu gectim Ibrahimovicten daha büyük "transfer" olur.

Dogru demis :encouragement:

sedat doğan çok uğraşıyor ab olayı ile ilgili ama malesef burası Türkiye hukuk ile biryere varamazsın

AB statusu kesinlikle en buyuk transfer olur.

Sent from my BlackBerry using Tapatalk.

Çok güzel ve yerinde açıklamaları var Sedat Doğan'ın

Hiç bişey falan gelmez. Yine bildiklerini okurlar. 6+2 yaptık derler herkes memnun kalır bu işten biz hariç.

Bizde elimizde ki 11-12 yabancıyla napacagız diye kara kara düşünürüz.

Aziz gibi çirkef olup bunların hakkından öyle gelmek gerekir.

Şimdi puan farkının nasıl açıldığını hepimiz biliyoruz(Hakem kararları,şike oyunları)Nasıl açıldıysa öyle kapanır demek biraz yanlış oluyor bence biz alnımızın akıyla yine şampiyon olacağız

AB gelsin sene sonu yabancı oyuncu almayalım ona bile razıyım.

Ab statusu gelirse bizi kimse tutamaz.

Turk topculari yurt disinda ab statusunde oynuyorsa, ab vatandaslari da turkiyede yerli statusunde oynamalidir NOKTA NET

Ben Sedat Doğan'ın şike ile açıldı bizde şike ile kapatırız anlamında söylediğini düşünmüyorum.

Bir şekilde hak adalet yerini bulur demek istemiş. Yani Fener haksız kazandığı puanların (ki zaten şu an ligde oynaması bile abes) karşılığını er geç görür demek istemiş.

Bence... :ka19:

AB konusu icin TFF'ye sallamis. Yani AB davasindan olumlu netice beklemiyorlar. Ancak TFF isterse. Bu yüzden baski yapmis konusmasinda.

Allah belanizi versin 5 yabanci ne lan? Salih Dursun gibi yeteneksizleri mi izleyecek bu gözler?

Geri
Üst Alt