Sedat Doğan’dan Semih Kaya Açıklaması

Emrah Yıldırım

Moderasyon Ekipler Amiri
Yönetici
Administrator
semih.jpg

Sedat Doğan, Semih'in Galatasaray'dan ayrılacağı yönünde çıkan haberlere sert tepki verdi.

Haberin Devamı GSC Portal'da...

Güzel demiş reyiz! Semih GS'ın çocuğudur ve ölene kadar bu takımda kalıp inşallah ileride bu takımın kaptanlığını yapacak! Bazıları dediği gibi GS'ı nasıl karıştıracaklarını şaşırdılar şerefsiz köpekler!

Koca transfer dönemi geçti teklif gelmedi dönem bitti teklif yağıyor öylemi ? bırakın bu saçmalıklarını herkes biliyorki bu haberler semih kayanın menajeri vasıtasıyla çıkartılıyor ücret artımı isteniyor bana kalırsa ücreti koray günterden az olması saçma bu konuda haklılar ama bu tür bizans oyunlarına girilmeside saçma olmuş

Koca transfer dönemi geçti teklif gelmedi dönem bitti teklif yağıyor öylemi ? bırakın bu saçmalıklarını herkes biliyorki bu haberler semih kayanın menajeri vasıtasıyla çıkartılıyor ücret artımı isteniyor bana kalırsa ücreti koray günterden az olması saçma bu konuda haklılar ama bu tür bizans oyunlarına girilmeside saçma olmuş

rtas semih Gs cocugudur ve fedakarlik yapmalidir. gunter dortmund cocugudur parasini alir bu boyle

rtas semih Gs cocugudur ve fedakarlik yapmalidir. gunter dortmund cocugudur parasini alir bu boyle

katılmıyorum gs çocuğudur ne alaka ? adam emek veriyor karşılığını alacak günterden fazla kazanması gerekiyor ama bunu sağa sola transfer haberi yaptırıp bizans oyunları çeviren menajer oyunları ile değil direk temasla çözmeli yoksa alemi sersem milleti ahmak yerine koymasınlar

Geri
Üst Alt