Kenan Ünal
Cezalı
- 5 Mayıs 2013
- 36.527
- 11.606
- 673
Postlari bilmem ama resimler pek iyi degil.Bu kadar mı kötü post atıyorum Dorukçuğum TANRIVERDİ
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Postlari bilmem ama resimler pek iyi degil.Bu kadar mı kötü post atıyorum Dorukçuğum TANRIVERDİ
Bu kadar mı kötü post atıyorum Dorukçuğum TANRIVERDİ
Doktor olmak için en önemli virtue'lar bence , soğukkanlılık , hızlı düşünüp karar verme ve aksiyon alma yetisi , analitik düşünce , vicdan ve empati.babam ben 13-14 yaşlarındayken kullandığı ilaç nedeniyle şoka girdi ve biz evde ambulans beklerken nabzı yavaşladı ,nefesi durdu
anlık refleksle suni teneffüs ve kalp masajı yapmıştım ,başkası olsa yapabilir miyim bilmiyorum ,babam sonuçta ,kaybetme korkusu her şeyi yaptırıyor insana
ertesi gün hastaneden çıkarken "oğlum kurtardın beni" dedi ve ben o anda hüngür hüngür ağlamaya başladım
çok istiyordum doktor olmayı ama o an bu işi yapamayacağıma kanaat getirdim
Allah kimseyi düşürmesin
Allah hepinizden razı olsun
Peki isteyerek devam ettiriyor musun?Doktor olmak için en önemli virtue'lar bence , soğukkanlılık , hızlı düşünüp karar verme ve aksiyon alma yetisi , analitik düşünce , vicdan ve empati.
gerisi zaten çalışma ve durability.
Ülkemizde doktorluğu bir idea , hayal olarak seçen kişi sayısı çok az , maddi kaygı ve meslek sahibi olma ile aile baskısı daha çok ağırlık taşıyor.Ben isteyerek olmadım mesela..
şu an memnunum çünkü meşrebime göre bir branş seçtim yani tıpta aslında herkese hitap eden bir alan var , doktorluk gözünü ürkütmesin genç arkadaşların.Peki isteyerek devam ettiriyor musun?
şu an memnunum çünkü meşrebime göre bir branş seçtim yani tıpta aslında herkese hitap eden bir alan var , doktorluk gözünü ürkütmesin genç arkadaşların.
Kimse doktor olamam diye çekinmesin öyle yüksek bir iq falan da gerektirmiyor.
Senin adina sevindim.şu an memnunum çünkü meşrebime göre bir branş seçtim yani tıpta aslında herkese hitap eden bir alan var , doktorluk gözünü ürkütmesin genç arkadaşların.
Kimse doktor olamam diye çekinmesin öyle yüksek bir iq falan da gerektirmiyor.
Adete beni tarif etmişin abiDoktor olmak için en önemli virtue'lar bence , soğukkanlılık , hızlı düşünüp karar verme ve aksiyon alma yetisi , analitik düşünce , vicdan ve empati.
Ülkemizde doktorluğu bir idea , hayal olarak seçen kişi sayısı çok az , maddi kaygı ve meslek sahibi olma ile aile baskısı daha çok ağırlık taşıyor.Ben isteyerek olmadım mesela..
Ne olmak isterdinDoktor olmak için en önemli virtue'lar bence , soğukkanlılık , hızlı düşünüp karar verme ve aksiyon alma yetisi , analitik düşünce , vicdan ve empati.
F1 Pilotu mu
F1 Pilotu mu