Sedyeye Çıkıp Hastaya Kalp Masajı Yapan Doktor

Bu kadar mı kötü post atıyorum Dorukçuğum TANRIVERDİ :asd:

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Postlari bilmem ama resimler pek iyi degil.
IMG_7125.webp

Ben izleyemem lan, elim ayağım boşalır. Helal olsun doktor.

babam ben 13-14 yaşlarındayken kullandığı ilaç nedeniyle şoka girdi ve biz evde ambulans beklerken nabzı yavaşladı ,nefesi durdu

anlık refleksle suni teneffüs ve kalp masajı yapmıştım ,başkası olsa yapabilir miyim bilmiyorum ,babam sonuçta ,kaybetme korkusu her şeyi yaptırıyor insana

ertesi gün hastaneden çıkarken "oğlum kurtardın beni" dedi ve ben o anda hüngür hüngür ağlamaya başladım

çok istiyordum doktor olmayı ama o an bu işi yapamayacağıma kanaat getirdim

Allah kimseyi düşürmesin

Allah hepinizden razı olsun

babam ben 13-14 yaşlarındayken kullandığı ilaç nedeniyle şoka girdi ve biz evde ambulans beklerken nabzı yavaşladı ,nefesi durdu

anlık refleksle suni teneffüs ve kalp masajı yapmıştım ,başkası olsa yapabilir miyim bilmiyorum ,babam sonuçta ,kaybetme korkusu her şeyi yaptırıyor insana

ertesi gün hastaneden çıkarken "oğlum kurtardın beni" dedi ve ben o anda hüngür hüngür ağlamaya başladım

çok istiyordum doktor olmayı ama o an bu işi yapamayacağıma kanaat getirdim

Allah kimseyi düşürmesin

Allah hepinizden razı olsun
Doktor olmak için en önemli virtue'lar bence , soğukkanlılık , hızlı düşünüp karar verme ve aksiyon alma yetisi , analitik düşünce , vicdan ve empati.

gerisi zaten çalışma ve durability.

Ülkemizde doktorluğu bir idea , hayal olarak seçen kişi sayısı çok az , maddi kaygı ve meslek sahibi olma ile aile baskısı daha çok ağırlık taşıyor.Ben isteyerek olmadım mesela..

Doktor olmak için en önemli virtue'lar bence , soğukkanlılık , hızlı düşünüp karar verme ve aksiyon alma yetisi , analitik düşünce , vicdan ve empati.

Ülkemizde doktorluğu bir idea , hayal olarak seçen kişi sayısı çok az , maddi kaygı ve meslek sahibi olma ile aile baskısı daha çok ağırlık taşıyor.Ben isteyerek olmadım mesela..
Peki isteyerek devam ettiriyor musun?

Peki isteyerek devam ettiriyor musun?
şu an memnunum çünkü meşrebime göre bir branş seçtim yani tıpta aslında herkese hitap eden bir alan var , doktorluk gözünü ürkütmesin genç arkadaşların.

Kimse doktor olamam diye çekinmesin öyle yüksek bir iq falan da gerektirmiyor.

şu an memnunum çünkü meşrebime göre bir branş seçtim yani tıpta aslında herkese hitap eden bir alan var , doktorluk gözünü ürkütmesin genç arkadaşların.

takdir ediyor ve tevazulu halini imrenerek takip ediyorum tohtorum

Senin adina sevindim.

Adete beni tarif etmişin abi :D. Doktor değiliz tabi :D

G7-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ne olmak isterdin

Memleket öyle bir hale geldi ki işini doğru yapmayanlara şaşırmak yerine doğru yapanları tebrik eder olduk. Ee ender bulunuyorlar normaldir.

öğretmenmi doktordan çıkar doktormu öğretmenden tartışmaları bir yana.Gerçektende görevini ve işini en iyi şekilde icra eden herkesin görevi ve işi dünyanın en kutsal vazifesidir.İşini iyi yapan bir inşaat ustası,kurallara uyarak aracını kullanan bir servis şöförü çalıitığı yeri tertemiz tutan bir temizlikçi vs vs.... Meslekler kutsal değildir kendini adayarak yapılan her işin bu dünyada birilerine kesinlikle faydası dokunur.

F16

Askeri seçmelere gittim 1 sene fem dersanesine gittim diye herhalde almadılar . Son mülakata kaldım komutan senin puanın iyi sen git tıp oku dedi ben de üstelemedim belki ısrar etsem izmire paraşüt testlerine yollayacaklardı.

Şimdi bakıyorum da fena da olmamış orduya fetöcüler doldu sonrası malum zaten.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt