Şekip Mosturoğlu Hastaneye Kaldırıldı

Cevap: Şekip Mosturoğlu Hastaneye Kaldırıldı

Allahin adaleti diyorum.

Derbi öncesi ve İddianame açıklanma ertesi pek hayır değil bunların patır patır hastanelere koşması yine.

İntiharda farklı bir alternatif tabi.

Şike denilen bu iğrençliğin arkasında Şekip Mosturoğlu'ndan daha çok pislik adamlar var..

Bu adama hem acıyorum hem üzülüyorum.

bu lavuğu fazla tanımam sadece arada çıkıp o ezik konuşmalarından aklı sıra laf sokuşturmalarından bilirim.

noldu lan artist herif

korkuttu mu seni dört duvar arası

buradaki bi çok kişi insanlıktan çıkmışşş

hastaneye kaldırılan biiryle ilgili gercekten müthiş yorumlar var...

hadi şimdi alıntı yapın kuş deyin angut deyin *****li deyin tatmin edin kendinizi...

renklerin farklı olması , rekabet , rakibini sinir etme onunla dalga gecme bi yana da şurda okuduğum yorumların çoğu normal hayatta hiçbişey olamamanın verdiği sonuclardır... hadi iyi günler...

adamın çoluğu çocuğu var lan öyle demeyin.

nekadar i..... olsada ailesi var beyler yapmayin

Bence de insanların sağlık durumları ile ilgili dalga geçilmesi ayıptır! Kim olursa olsun. Ne olursa olsun bu insanlar birilerini öldürmedi (gözüktüğü kadarı ile). Eminim angut forumlarında böyle sağ duyulu yaklaşacak kimse yoktur ama işte onlar bu yüzden angut zaten. Benim görüşüm bu kadronun tamamının Aziz Yıldırım tarafından ateşe atıldığıdır. Sonuçta kötü niyetli, tezgahı kuran kişi Aziz Yıldırım. Nihayetinde ona uyanlar da elbette ceza almalı ama bizim hedefimizde Aziz Yıldırım olmalı her zaman. Antreman sahasının yanında kösele ayakabbı ile gezdiği görüntülerini aklınıza getirin!!

Hihi, ben bunu Şekip Mosmoroğlu diye bilirdim.

Cevap: Son Dakika l Şekip Mosturoğlu hastaneye kaldırıldı

geçmiş olsun..ben gercekten üzülüyorum..üzüntüm kendi başlarına gelenler değil..bende bir baba ve eş olarak en cok onların kendi çocuk ve eşlerini soktuğu duruma üzülüyorum.ne gerek var kardeşim bu işlere giriyorsunuz eşinizi çocuğunuzu kendinizi perişan ediyorsunuz...bu lafım aziz için geçerli değil.kendi egosu için birçok kişinin canını yaktı..okadar bedduanın altından kalkamaz bu adam.tekrar geçmiş olsun

Bende üzülüyorum ama oğlu ve şekip'in dostu veya akrabaları twitterdan ona buna iftira atıp hakaret ediyorlar..Benim babam yapmadı dese adam gibi yazılar yazsa neyse çoçuğu küçükse tamam derim ama yazdıkları saçma sapan şeyler..

Cevap: Son Dakika l Şekip Mosturoğlu hastaneye kaldırıldı

Bende üzülüyorum ama oğlu ve şekip'in dostu veya akrabaları twitterdan ona buna iftira atıp hakaret ediyorlar..Benim babam yapmadı dese adam gibi yazılar yazsa neyse çoçuğu küçükse tamam derim ama yazdıkları saçma sapan şeyler..

haberim yoktu böyle bir olaydan...o zaman biraz daha babalırını metrise ziyarete gitsinler

bunlar sike yaparken ve menarjerlik sorularini calarken hic hasta olmuyorlardi,simdi ne oldu da hastalaniyorlar? adam olun ve yaptiklarinizin cezasini cekin ve milletin icine cikmaya yüzünüz olsun.

Cocugun yasini bilmiyorum, ama Twitter böyle konularla ahlakali yazilar yazmasi dogru degil. Demeki yasi fazla degil, yasi varsa akli geridir (gerci Fenerli oldugu icin burasi kesin).

Mosturoglu bence ötecek ilk kisi, adam tam labil halde. Ben bunun hakkinda cikan haberlerin dogru oldugunu düsüniyorum, adam kurtulmamin tek yolu akil hastasi oldugunu anlamis durumda, bence oralara dogru gidiyor.

Azizenin kopeyi olursan boyle curursun hapiste :D :D

Geri
Üst Alt