Selami Görmezler'den Bedelli Askerlik Yapacaklara Tavsiyeler

Forumda aylardır bedelli askerlik konusuluyor sıkmadımı bu muhabbet

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Forumda aylardır bedelli askerlik konusuluyor sıkmadımı bu muhabbet

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

3 yıldır beklenen birşey bu az bile konuşuluyor forumun genel yaş ortalaması 23 30 arası olduğunu da hesaba katarsak gayet normal durum.

Benim eski bir arkadaş vardı, para yatırırken aklına biraz daha para yatırmak gelince, para ekle seçeneği yerine tamamen çıkış yapıp, kart ile yeniden giriş yaparak baştan para yatırma yapıyordu, bir de bu vatandaş üniversite mezunu idi :ROFLMAO:

Ben rahatsiz olmaya basladim cidden.
Arkasina gecip sesleniyorum islemi uzatirlarsa.

Konuyu açan arkadaştan, bisiklet ile uzun tura çıkacak olanlara tavsiyeler bekliyoruz, yanımıza ekipman olarak neler almalıyız, yokuşları hangi viteste çıkmalıyız, ne tip lastik kullanmalıyız v.s. v.s., eminim çok faydalı olacaktır.

1 aylik banyonuzu yapin. 15 dakikada soyun yikan giyin filan banyomu yapilir

Konuyu açan arkadaştan, bisiklet ile uzun tura çıkacak olanlara tavsiyeler bekliyoruz, yanımıza ekipman olarak neler almalıyız, yokuşları hangi viteste çıkmalıyız, ne tip lastik kullanmalıyız v.s. v.s., eminim çok faydalı olacaktır.
Bilmediğim yahut tecrübe etmediğim hususta yazmam ayrıca bir adım var ve gerçek mahlas değil hürmetler...

Not: Sen bisikletçisin galiba sen yaz ilgiyle takip ederim...

Henüz yeni başladım
5a4a4ee066a0a.jpeg

Bilmediğim yahut tecrübe etmediğim hususta yazmam ayrıca bir adım var ve gerçek mahlas değil hürmetler...

Not: Sen bisikletçisin galiba sen yaz ilgiyle takip ederim...

Şişko değilm 94 kiloyum ama 1.82'yim...Kas olmadığı için öyle olmasını umuyorsun ama gördüğüm kadarıyla özel sohbetler ifşa modunda...Neredeydin sen diyeceğim ama 2 ayrı fake hesabını tespit etmiştim hürmetler Doruk...
yaslanmissin eskisi kadar cevap vermiyorsun millete..

Yahu ben yapalı 8 ay oluyor yalan hepsi inanmayın hiç bişey götürmeyin donunuza kadar veriyorlar boşunaa eşşek misali hamallık yaparsınız bir tane tuşlu telefon götürün serbest o bir de sivil giyinin hiç bişey götürmeyin elinizi kolunuzu sallaya sallaya gidin pişman olmazsınız beni dinleyin... traş takımı sabun sampuan vs herşey veriliyor

Yahu ben yapalı 8 ay oluyor yalan hepsi inanmayın hiç bişey götürmeyin donunuza kadar veriyorlar boşunaa eşşek misali hamallık yaparsınız bir tane tuşlu telefon götürün serbest o bir de sivil giyinin hiç bişey götürmeyin elinizi kolunuzu sallaya sallaya gidin pişman olmazsınız beni dinleyin... traş takımı sabun sampuan vs herşey veriliyor
Verildiğini yazdım zaten okumamışsın...Ben temizlikle uğraşılmasın hijyen ve kolaylık olsun diye yazdım...Malum 21 güne bile çok deniyor...Ayrıca permasol, kan taşı, şap taşı vesaire bunları bulamazlar...Temel şeyler veriliyor yoksa istersen beline kadar saçla git ordu kesiyot ama sen kesip gidersen kolay olur rahat edersin...Önce okuyalım sonra hepsi yalan diyelim

Geri
Üst Alt