Selami Görmezler'in Tagı Kaldırılmalı mı?

Selami Görmezler'in Tagı Kaldırılmalı Mı ?

• Evet

Oy: 4 16,7%
  • Kesinlikle Evet

Oy: 12 50,0%
  • Fikrim yok

Oy: 8 33,3%

• Kullanılan toplam oy
    24
1e 20 falan diye ağlama,kalem savaşlarında teke tekte tokatladım seni ağlak Uğur G.

1 saatte ezbere yazdı ama onu ve değerlendirenler ön yargılıydı yoksa ismailenver savaş kaybetmez..
Galatasaray kindir blabla hürmetler blabla Enver Paşa şöyle süfer böyle süfer eeaaabii blabla futbol sahası neden dikdörtgen blabla Selçuk saklambaç oynarken hile yapardı blabla.
Dandik herif ya. :asd:

Galatasaray kindir blabla hürmetler blabla Enver Paşa şöyle süfer böyle süfer eeaaabii blabla futbol sahası neden dikdörtgen blabla Selçuk saklambaç oynarken hile yapardı blabla.
Adının ve nickinin hakkını veren bir üye
50.jpg

İsmail enver savaş kaybetmez ama millete karı pazarlar gibi ecnebi gelin tavlamayı gösterir.

yetmez emmeli yalamalı videoları paylaşır.

İsmail enver savaş kaybetmez ama millete karı pazarlar gibi ecnebi gelin tavlamayı gösterir.

yetmez emmeli yalamalı videoları paylaşır.

Bence en güzeli "özel mesajdan yogun istekler aliyorum konular icin" demesi. Merak ediyorum o kadar istekleri kim gönderiyormus, keske aciklasa da ögrensek.

Geri
Üst Alt