- 26 Eylül 2012
- 118.737
- 66.959
- 4.818
Böyle giderse sivri zekalılar listeme alacağım seni de maalesef.alemdar abine bir merhaba de can eğitimlerinde onuda sıkca göreceksin artık![]()
sent via GSC
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Böyle giderse sivri zekalılar listeme alacağım seni de maalesef.alemdar abine bir merhaba de can eğitimlerinde onuda sıkca göreceksin artık![]()
Sayın Arslaner dediğin de 18'lik delikanlı sanki Murph.Ehtiyarlarla uğraşmayalım sayın Arslaner.
Sevgilerimle.
HTC 10 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Böyle giderse sivri zekalılar listeme alacağım seni de maalesef.
sent via GSC
Bu ciko ermanin anlami nedir aceba ? Bir ciko erman muhabetti gidip geliyor, cözemedim nedense.
Çiko benim kuşun ismi. Bu arızalı herif de kendine eğlence buldu takılıyor.Bu ciko ermanin anlami nedir aceba ? Bir ciko erman muhabetti gidip geliyor, cözemedim nedense.
Mehmet Bey yine hangi araya sıkıştırıp içtiniz?Çiko = Ermanın muhabbet kuşunun adı.
Erman = Bildiğimiz Erman.
fan=Erman ve Çiko'ya hayranlık duyan kitleyi temsil ediyor.
club=Tüzel kişilik.
Bu ne?Çiko = Ermanın muhabbet kuşunun adı.
Erman = Bildiğimiz Erman.
fan=Erman ve Çiko'ya hayranlık duyan kitleyi temsil ediyor.
club=Tüzel kişilik.
Mehmet Bey yine hangi araya sıkıştırıp içtiniz?
çiko şu ağlayan çoçuk tablosu değilmi erman bey durmaksızın ağlayan mızmız çoçuk ruhlu bir insanmı yani burayamı gönderme var #Çikoermangerçeği
Sıkıştırmaya gerek yok vodka vişne ile kahvaltı yapıyor zaten.Mehmet Bey yine hangi araya sıkıştırıp içtiniz?
Sıkıştırmaya gerek yok vodka vişne ile kahvaltı yapıyor zaten.
Benim fix değişmez hiç gece 12-1 gibi başlarım.
Orucun sürekli başa vurduğu şu günlerde fazla üstüme gelmeyiniz Erman ağabey. Haklısınız bu aradaSayın Arslaner dediğin de 18'lik delikanlı sanki Murph.
Neden rol kapayım yav? Sen de 4 yıl ara ver ve geri gel senin konunda da konuşalım.Sen hayırdır neden Alemdar'dan rol kapmaya çalışıyorsun ? Adam 4 yıl aradan sonra dönmüş, bugün onun günü.
çiko şu ağlayan çoçuk tablosu değilmi erman bey durmaksızın ağlayan mızmız çoçuk ruhlu bir insanmı yani burayamı gönderme var #Çikoermangerçeği
Arkadaş bir muhabbet kuşu aldık olay oldu.Aynen öyle, zehir gibi çocuksun yemin ediyorum.
Da vinci tablosu gibi yani, bir sürü gizli anlam yüklü.
hakkım helaldir ne dediğiniz ne dalgalar geçtiğiniz vallahi sorun değil yeterki beni yuvamdan ayırmayın...