Selçuk&Burak 15 Milyon Euro'ya Satılmalıdır

İkisi TS'nin Burak'ta ki hakkı hariç 10 kazanalım kafi.

Burak Selçuk yerine Arda Nuri gelse takım çağ atlar ama zor işte.

İkisi TS'nin Burak'ta ki hakkı hariç 10 kazanalım kafi.

Burak Selçuk yerine Arda Nuri gelse takım çağ atlar ama zor işte.

Ardaya son sezonunda Küfreden GS taraftarı şimdi ardayı mı istiyor?

Emin olun Selçuk Avrupaya gitse 2 sene sonra keşke geri gelse dersiniz...

Elinizdeki değerin farkına varın ( kötü performans, kapasiteyi örtmez)

Ardaya son sezonunda Küfreden GS taraftarı şimdi ardayı mı istiyor?

Emin olun Selçuk Avrupaya gitse 2 sene sonra keşke geri gelse dersiniz...

Elinizdeki değerin farkına varın ( kötü performans, kapasiteyi örtmez)

Selçuk'un hiç bir yerde oynayabileceğini sanmıyorum.Arda 20 yaşında Liverpool'la dalga geçiyordu.Selçuk daha farklılık gösterebildiği şl maçı yok.Burak ise ne olursa olsun gitmeli.

Kendi adıma ben hiçbir zaman Arda'ya küfretmedim hatta kızmadım bile ama şimdi dönüp bakınca küfür hariç yaşadığı bir çok şeyi haketmişti.Ne kadar sakat olursa olsun bir futbolcunun 10 kilo fazlası olamaz.

Selçuk'un hiç bir yerde oynayabileceğini sanmıyorum.Arda 20 yaşında Liverpool'la dalga geçiyordu.Selçuk daha farklılık gösterebildiği şl maçı yok.Burak ise ne olursa olsun gitmeli.

Kendi adıma ben hiçbir zaman Arda'ya küfretmedim hatta kızmadım bile ama şimdi dönüp bakınca küfür hariç yaşadığı bir çok şeyi haketmişti.Ne kadar sakat olursa olsun bir futbolcunun 10 kilo fazlası olamaz.

Selçuğun transfer edilmesi sayesinde 2 yıl şampiyon olduk Takımın beyniydi.

Bugün Selçukla sözleşme fesih et. Yarın FB - BJK ve bir çok takım onu ister, ve kim alırsa o takım orta sahasını kuvvetlendirmiş olur.

Hatta FB selçuğu alırsa ondan sonra Şampiyonluğu felanda unutun...

Oturur izlersiniz...

Selçuk dün gayet iyi oynadı. Burak'da iyidi. Selçuk giderse yerini ancak nuri doldura bilir ki oda şimdi gelirmi?

Arda hayata gelmez. Hakan ve tolgay arslan hamburg kümeye düşerse belki.

Başkada ilk 11 için oyuncu yok selçukun yerine alternatif.

Burakın yerine mevlüt erdinç geliyor aklıma sadece. Muhamed demire güvenilmez. Cam adam volume 2.

Selçuk hızlı tempolu oyun denen şeyi unutmuş..Bakın Sneijdr-Melo hatta o beğenmediğimiz Drogba nasıl tek top oynuyor nasıl hızlı oynuyorlar Selçukun yaptığı tek şey havadan sağa sola pas atmak ha bir de paso Burakı kaçırmaya çalışıyor ama yemiyor rakip defanslar... Melo'nun Sneijdere verdiği pası düşünün orada Selçuk olsa ne yapardı..Topu kontrol etmeye çalışırdı şöyle bir Burakı arardı tabi tüm defans yerleşirdi..

Mental çöküşün yanında fiziki çöküş de cabası..Aşırı hantallaştı ikili mücadelelerde hep yerde... Selçuk çok çok iyi bir hazırlık kampı geçirerek takımda kalabilir fakat öncelikle yedek olarak düşünülmeli formuna göre tekrar forma verilebilir.. Burak ise 3-5 bakmadan gönderilsin bir zahmet

Ikisini toplam 15 e satip 5 m verip mevlut geri kalan paraya 4-5 m a tolgay veya 7-8 verip inleri almak gayet mantikli olur kaliteleri arasinda hicbir fark yok onlarda yerli be kiz gibi trip atmazlar takimi sabote etmezler eski hocalari gonderildi diye.

bunlara kim o kadar para verir la :D

2 selcuk'a 6-7 de buraka verirlerse opun basiniza koyun. 15 milyon euro'ya at mi aliyon alti ustu 2 tane futbolcumsu adam aliyon

klüplere öner sekmesine tıklıyoruz.

ok satıldı tamam.

ikisini 10 a sat yerini 30 a doldur.Tutup tutmayacağı belli bile değil

cok zekisiniz, idda ediyorum 10mil € ikisinide sat fenere sonra otur agla;)

Yabancı sınırlamasının oldugu yerde ikisi de kalmalıdır.Önemli olan onları rekabete sokacak yedeğe itecek 2 oyuncu daha eklemektir.Bu sezonu forvetsizlikten kaybettik.Yada forveti kanatta oynattıgımız için kaybettik.(forvet yetersizliği+taktik eksikliği)

Bu ikisinden önce gidecek çok kişi var.en az 5 yabancı var gitmesi gereken.Yerlilerin olabilecek kalitesi belli,İkisinden daha iyi olur diyebileceğimiz oyuncu neredeyse yok,olan da zaten üst düzey takımlarda oynuyor.Bizim artırmamız gereken yabancı kalitesi.Ne yazık ki Muslera Melo Sneijder Telles hariç tam verim alabildiğimiz yabancı oyuncu yok.

Yabancı sınırlamasının oldugu yerde ikisi de kalmalıdır.Önemli olan onları rekabete sokacak yedeğe itecek 2 oyuncu daha eklemektir.Bu sezonu forvetsizlikten kaybettik.Yada forveti kanatta oynattıgımız için kaybettik.(forvet yetersizliği+taktik eksikliği)

Bu ikisinden önce gidecek çok kişi var.en az 5 yabancı var gitmesi gereken.Yerlilerin olabilecek kalitesi belli,İkisinden daha iyi olur diyebileceğimiz oyuncu neredeyse yok,olan da zaten üst düzey takımlarda oynuyor.Bizim artırmamız gereken yabancı kalitesi.Ne yazık ki Muslera Melo Sneijder Telles hariç tam verim alabildiğimiz yabancı oyuncu yok.

futbol dahileri iste gelmisler 10mil€ sat diyor sanki bana futbol icinde cok büyük bir paramis gibi, satcan 2 oyuncu alacagin 1 oyuncu oda sneijder gibi sansin olup ucuza kapabilirsen;)

Geri
Üst Alt