Selçuk & Burak Kankiler Kovulmuyorsa Destek Vermeyin Yeter!

Bu adamların gönderilmeleri için daha ne gerekiyor yani gerçekten daha ne yapmaları lazım
ligi 10. mu bitirelim
gelecek köy klavuz istemiyor
Burak bu takıma ilk alındığında belliydi daha oralardan buraya geldik.

Ersun'u istemeyenler hiç ağlamasın. Bu rezilleri takımdan kesebilecek tek hocaydı Ersun. Onu da kaçırdınız mallığınız yüzünden. Size p...delliği layıktır !

Bu adamlara destek veren zeka özürlüler, yemin ederim adam değilsiniz! Bu adamlara destek veren hainler hala var! Hoş burada sesleri çıkmıyor ama sosyal medyada çokça rastlıyoruz. Ben hayatımın hiç bir döneminde bu kadar kötü oynayıpta sürekli ilk 11'de gördüğüm başka kimseler yok! Hele Selçuk karaktersizi! İsyan ediyorum artık yeter ya!

Bu sene futbol ile ilgili hiç bir şey almamıştım zaten.Basketbolda kombine almıştım. İzmir de yaşadığım halde sadece destek olsun diye. Sağ olsunlar onunda içine ettiler.

Su 2 yeteneksiz en azindan ilk 11 den kesilene kadar mac falan izlemeyi dusunmuyorum.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

ne onlar kesilir ilk 11 den ne de prandelli gider. Keşke Alp Yalman gelseydi. Şu an başımızda yönetim var diyenler oldukça yanılıyorlar. Bu maçtan sonra da gönderilmiyorsa lanet olsun

Galatasaraylıyım diyen ve bu saatten sonra

bu kankigillere destek veren adamda art niyet ararım NET...

burak KOVULMALI
burak KOVULMALI
burak KOVULMALI
burak KOVULMALI
burak KOVULMALI
burak KOVULMALI
burak KOVULMALI
burak KOVULMALI
burak KOVULMALI
burak KOVULMALI
burak KOVULMALI
burak KOVULMALI
burak KOVULMALI

burak A2 ye yolanmali. biraz futbol egitimi alsin alt yapida.
yanindaki sneijderedi galiba.. mesage 4-5 metre... baskida yok okadar... passi rakibe ati ya delirdim :(
sinirden resmen kekelemeye basladim o an be

Haklısın.

Ama bence temizlik bunlarla sınırlı kalmamalı.

Zan, Sabri, Eboue, Yekta, Aydın, Burak, Umut, Melo, Pandev, Dzemaili, Hamit, Eray, Tarık, Veysel tamamı ama tamamı gitmeli

Bitmiş bunların bir kısmı. Melo gibi, Selçuk gibi, Hamit gibi.. Diğerleri zaten topçu değil.

Meloyu yollayacak adamın alnını karışlarım

Bunlara destek veren Galatasaraylıyım diye gezmesin ortalıkta kesinlikle. Yeter artık!

- Burak Yilmaz
- Wesley Sneijder
- Selcuk Inan
- Felipe Melo
- Fernando Muslera
- Hamit Altintop

Bu 6 oyuncunun ciddi anlamda formusuz ve saha icinde isteksiz olmasi bizi ciddi anlamda baltaliyor. Boldladigim kisim kadro disi birakilmali, geri kalan kesim ise kendini ceki düzen vermeli. Bu takima ne oluyor, Wesley Sneijder kalbresindeki adam bile en basit paslari yapamaz hale geldi. Ve kimse bunu yanindakiler lesh diye savunmasin, hele Bruma ile bir pozisyonda basit bir verkaci yapabilse, cocuk CL´de ilk golünü atacakti. Benim kadar kimse Melo´yu sevmesin, ama iyi seviyede bir kondisyona sahip degil. Ne ofansif olarak alanlari doldurabiliyor, nede defansif olarak alanlari kapatabiliyor. Boldladigim kisima bu mactan sonra deginmek bile istemiyorum, yoksa sakinligim ile taninan ben bile ban yiyebilirim.

Prandelli adam ise artik isteksiz oynayan her oyuncuyu kesmeye baslar. Hele Selcuk ve Burak´i bir kesebilse, takima ibret olacak. Selcuk ve Burak ya toparlanacaklar, yada bu formayi birdaha giymeyecekler.

Futbolcu konusunda kimse sucu baska oyuncularda aramasin. Bu takimin ag babasi bu 6, yada artik ölmüs Hamit´i saymaz isek 5 oyuncudur, lakin ben onu da sayiyorum. Ve Hamido´yu nekadar sevdigimi herkez bilir. Ona göre para kazaniyor, herkes artik sapkasini önüne koyup bahaneleri bir kenara biraksin. Eger bu takim kötü ise ben bunun hesabini bu 6 oyuncudan sorarim, ve buna Sneijder´de, Melo´da, Muslera´da dahildir.

- Semih genc, Tarik Genc, Telles genc, Chedjou cok iyi bu adamlara kimse suc yüklemesin.

Ilk olarak sahanin en iyi oyuncusunu cikaran Prandelli´ye de bir laf etmek istemiyorum. Ama artik teknik adam bir kenera, devamli saha olan bir oyuncular kendilerini toparlamalari lazim. Bu aksam ilk is en azindan Selcuk ve Burak Yilmaz´i süresiz kadro disi birakmak olmasi gerek.

Fesihe gerek yokki kadroya almazssın olur biter yada a2 ile çıksınlar

A2'ye almak daha kötü ordan baltalamak daha kolay oluyor.
Bir tane yeteneksizi(zabri) yolladık ısrarla içerden deşmeye devam etti sonuç yine ilk 11 çıkıyor maçlara.ç

Kulüp ile ilişkileri kesilmeli.
Kendilerine rusyada filan kulüp bulmalılar.

A2'ye almak daha kötü ordan baltalamak daha kolay oluyor.
Bir tane yeteneksizi(zabri) yolladık ısrarla içerden deşmeye devam etti sonuç yine ilk 11 çıkıyor maçlara.ç

Kulüp ile ilişkileri kesilmeli.
Kendilerine rusyada filan kulüp bulmalılar.
Keşke de kim alır bu halleri ile

Meloyu yollayacak adamın alnını karışlarım

Aynı Selçuk gibi olacak 'onun da sonu eğer zamanında güzelce ayrılmaz isek. Bitik ve her geçen gün geriye gidiyor. Toplanma ihtimali de zayıf. Ancak bir kaç maçta hırslı görünebilir o kadar. Uzun vade de(mesela gelecek yıl) yapılanmamız içerisinde olmamalı bana göre.

Terim bize yanlis felan yapti ama bir seyi cok dogru yapti

Burak Terim'in istedigi kadar kosmuyordu ve Terim bunu yedeklere aldi, gikini cikarmadi herif.

Geri
Üst Alt