GSC Portal Selçuk, Burak ve Veysel İçin...

Kadir Ari

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
8895a1.jpg

Ünal Aysal resmi site aracılığıyla Selçuk, Burak ve Veysel'in protesto edilmesi hakkında açıklama yaptı.

Detaylar GSC Portal'da...

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bu konuyu uzatmayip, isliklamalarin son bulmasi lazim gercekten.

Selçuk ve Burak'ın durumu normal formsuzluk degil. Kabul etmek gerek ikisi de başka alemlerde

Hepsi birbirinden yeteneksiz ve rezil oynuyor. Ama SL macinda isliklamalari anlamsiz buluyorum.
Sadece Burak haric. Onu nekadar isliklarsan azdir

Başkan boşa uğraşma, taraftar sildi artık bu takımı. 11 yeni transfer daha lazım. 3 gun once gelen Dzemaili bile ıslıklandı sen kime ne anlatıyorsun?

Tapa

Güzel bir açıklama

tapatalk

"...Selçuk ve Burak, ahlaklı sporcular olduğu gibi iyi de Galatasaraylılardır"

Burak Galatasaraylimi olmus :D bjk li biliyordum ben bunu.

Nihayet be başkan.

Şimdi burada çıkıp eleştirecekler gereksiz diye bu yaptığını ama son derece doğru bir açıklama

iki kankiyi yuhlamaya devam...bu isiklama olayi 4 maclik bir olay degil.

Son düzenleme:
Veysel'i ıslıklamak yanlıştı. Adamın yeteneği belli, yapabilecekleri belli , aldığı para belli.. Mücadele etmiyor mu? Ediyor. Ne bekliyoruz Veysel'den?

Burak ve Selçuk hak ediyor. Aldıkları tonla paraya karşın , oyunumuza hiç bir katkıları yok. Aksine zarar veriyorlar

Kapı gibi sözleşmeleri, ücretleri dayarsan böyle beş para etmez futbolcuları yalamak zorunda kalırsın işte. Farkında değiller ama Selçuk ve Burak için taraftarla inatlaşmaya başladılar ve en son taraftarla inatlaşan Adnan Polat'ı hatırlatmaya gerek bile yok.

Bizim her gün maç yapmamız lazım ki, olaylar böylece soğuyamasın. Ancak bu sayede bu oyuncuların ne kadar kötü oyuncular olduğunu, takıma ne derece zarar verdiklerini iyice idrak edebiliriz. Sadece 2 gün geçti ve bakıyorsunuz her şey unutulmuş, sanki tüm bu olanlar bir tek Anderlecht maçıyla alakalıymış gibi konuşuluyor. Bu olanlar 2 senenin patlamasıdır ve bu daha hiçbir şey.

Eğer böyle devam ederse çok daha ağır şeyler yapılır yakında. Zorla güzellik olmaz. Taraftarı daha fazla çileden çıkarmadan bu işe çözüm bulunmalı. Aklı olan hoca bu adamları en az bir 15 hafta kadroya almaz ama biliyoruz ki 2 gün sonra yine ilk 11'de olacaklar. Artık Arena'da ki maçlar emin olun daha da zor geçecek.

Selçuk ve Burak'ın protesto edilmesi doğru bana göre.Yoksa yönetim ve Prandelli taraftar seviyor mantığıyla sonsuz prim vermeye devam edecekti bunlara.Şimdi Prandelli yedeğe çekme konusunda daha cesur davranabilir.Sadece Veysel'in ıslıklanması yanlıştı.

Bu Arada Veyselin isliklanmasini anlamsiz buluyorum.Veyselin Şampiyonlar Ligi tecrubesi yok adama neden islik caldiniz anlamadim.Semih Kayada İlk sampiyonlar macina ciktiginda heyecandan oda kötü oynamisti ama zamanla semih kendini gelistirdi.Bir macla adami isliklamak nedir.Tamam Selcuk ile Buraka neysede Veysele olmadi.

Cok güzel bir aciklama yapmis. Taraftar olarak sahip cikmak, tepki vermekten daha faydali olacaktir. Istiyorsa 10 Milyon dolar kazansinlar, cok fazla üzerlerine gidiliyor. Sonucta Insan bunlar.

"Sezonun henüz 4. resmi karşılaşmasında, yeni bir teknik yönetim ve takviyelerle...]"

Son düzenleme:
Şampiyonlar ligi maçında skoru çevirme ihtimalinin olduğu yerde ıslıklar yuhlamalar yanlış ancak Burak ve Selçuk bu formuyla oynamaya devam ederse işler daha kötü hal alır.

Veysel'i ıslıklamak yanlıştı. Adamın yeteneği belli, yapabilecekleri belli , aldığı para belli.. Mücadele etmiyor mu? Ediyor. Ne bekliyoruz Veysel'den?

Burak ve Selçuk hak ediyor. Aldıkları tonla paraya karşın , oyunumuza hiç bir katkıları yok. Aksine zarar veriyorlar

Aynen öyle ne bekliyorduk veyselden bir Dani alvesmi bekliyordu bizim taraftar

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

önemli olan iki oyuncunun performansından memnun olunmadığı mesajının alınması artık protesto ıslıklama gibi olayların olmaması gerekli.

Daniel Guiza icin Fenerbahce 17 Milyon bonservis ve 4 Milyon avro yillik verdi diye performans mi gösterdi ? Adam piskolojik anlamda cöktü Türkiye´de, sut atmaya bile takati kalmamisti. Böyle bir taraftar baskisi bir oyuncunun düzelecegi varsa da, o ihtimali kaldirir zaten ortadan.

Geri
Üst Alt