GSC Portal Selçuk, Burak ve Veysel İçin...

Bu ıslıklamayı yapanların veya onları haklı bulanların yaptıkları iş takip edeceksin en ufak hatalarında gidip evlerinin önüde küfredip, ıslıklayacaksın. Bir de bbu işten para kazanıyorsun bu tepkilere de katlanacaksın diye üste çıkacaksın. Bakalım nasıl oluyor.

Baya savunma argumanlari senin anana bacina yapsalar hosuna gider mi seviyesine geriledigine gore, savlar azaliyor gun be gun.

SM-P602 cihazımdan gönderildi

Kendilerine çekidüzen verip Galatasaraylılık bilincinde oynamaya başlayana kadar tepki görecekler, görmeyi hak ediyorlar. Taraftarla dalga geçmek, formayı yere atmak, küsmek, tavır yapmak hiç bir Galatasaray futbolcusunun haddi değildir.

Açıklamayı da şahsi olarak reddediyorum.

Mesaiden once de yumruk sov yapacaksam ben raziyim acikcasi.

Futbol bir temasa ayni zamanda, interaktiftir. Seyirci olayin icindedir. Olumlu veya olumsuz durumlarin yansimasi olur. Bu ciddi anlamda basit ve siradan bir durumken sanki ortada buyuk sosyolojik bir ikilem varmis edasi ile analiz kasmak bana komik geliyor.

Iyiysen alkis alirsin kotuysen tepki gorursun. Bu kadar..

SM-P602 cihazımdan gönderildi

Başkan Selçuk-Burak ikilisini savunduğu kadar keşke Mancini'yi savunsaydı...

Bu ne ya...İyi Galatasaraylılarmış...Banane ulan banane..Galatasaraylı iseler kendilerini ilgilendirir,beni değil...Ben oyuna bakarım.Bu yeterli ise bana Xelçuk isimli şahsın 1/10 ücretini versinler maç başı 12km koşu mesafesi ve çok daha iyi bir oyun garantisi veriyorum,ben de çok iyi galatasaraylıyım , zira Xelçuk isimli şahsa baktığımızda tek vasfının Gs'li olduğu belli oluyor...

Otuz trilyon para alacaklar, bir de gönül koyacaklar öyle mi?
Kabul edilemez. Bu Burak ve Selçuk İnan denen ikili kulübün içine dinamit döşüyorlar. Fenerbahçe'deki Volkan ve Emre'nin kurduğu çetenin aynısını bunlar da Galatasaray'ımıza kurmak istiyorlar. Yerli futbolcu değil mi, hepsi aynı işte. Keşke bütün futbolcularımız yabancı olsa.
Veysel'e bir şey diyemem, ama Burak ve Selçuk kesinlikle yedek bırakılana kadar protesto edilmeli.

Başkan Selçuk-Burak ikilisini savunduğu kadar keşke Mancini'yi savunsaydı...

Bu ne ya...İyi Galatasaraylılarmış...Banane ulan banane..Galatasaraylı iseler kendilerini ilgilendirir,beni değil...Ben oyuna bakarım.Bu yeterli ise bana Xelçuk isimli şahsın 1/10 ücretini versinler maç başı 12km koşu mesafesi ve çok daha iyi bir oyun garantisi veriyorum,ben de çok iyi galatasaraylıyım , zira Xelçuk isimli şahsa baktığımızda tek vasfının Gs'li olduğu belli oluyor...

Tek vasfı da yok, Galatasaraylı olduğunu nereden biliyorsunuz? Ben hiç inanmıyorum onun Galatasaraylı olduğuna, rüzgar nereden eserse. Sanki sözleşmesi bitince şike operasyonu olmasa Fenere gidecekti, bütün medya yazıyordu manşet manşet. Hiçbir vasfı yok ortalığı karıştırmaktan başka derhal gitmeli.

Bu ıslıklamayı yapanların veya onları haklı bulanların yaptıkları iş takip edeceksin en ufak hatalarında gidip evlerinin önüde küfredip, ıslıklayacaksın. Bir de bbu işten para kazanıyorsun bu tepkilere de katlanacaksın diye üste çıkacaksın. Bakalım nasıl oluyor.

Selcuk bir kücük hata yaptigi icin mu yuhlandi? Sen 2-3 sene isini dogru düzgün yapma bak nasil kovuluyorsun isinden ...

Veysel ve Dzemaili bir yana ... bunlar niye yuhlandi anlamis degilim (sanirim gerginligin icinde olan oldu ... neyse). Ama Selcuk'a bu tepki artik yerindedir. Ilk sezon'u haric oynadigi yok. Taraftar baya da bir destek cikti, örnegin Drogba serbest vuruslar'a otlanirken Arena'da herkesin "Selcuk" diye bagirmasi. Peki Selcuk? Bu düsüs icinde hic düzelmek caba sarf etti mi? Etmedi. Aksine geriledi. En kötüsü de kendisi bunun farkinda degil.

Destek, destek, destek. Ne yönetim, ne teknik ekip nede Selcuk bu durum'a karsi bir sey yapmiyorsa, hatta: yönetim zam yapiyorsa, teknik ekip sürekli ilk 11'de cikartiyorsa ve Selcuk "perfomansim'dan memnunum" diyorsa, taraftar tepki de koymali. Bu da taraftarin görevlerinden biridir. Ve kimse bana abartiliyor falan demesin - henüz oralara varmadik. Bundan cok ama cok daha feci protestolar gördük zamaninda ... .

Anderlecht ile oynadığımız Şampiyonlar Ligi ilk maçında bazı futbolcularımıza yönelik kimi protestoları zamansız ve bizlere yakışmayan bir durum olarak değerlendiriyorum.

Sezonun henüz 4. resmi karşılaşmasında, yeni bir teknik yönetim ve takviyelerle yola çıkan Galatasaray takımına tribünlerimizin destek vermesi, hep birlikte başarıya ve hedeflerimize kitlenmemiz gerekirken, karşılaştığımız bu tatsız gelişmenin arızi olduğunu ve aylardır Galatasaray aleyhine medyada sürdürülmekte olan karalama kampanyasının da dolaylı bir sonucu olduğunu düşünüyorum.

Yakın zamanda kazandığımız zaferlere, kupalara asistleriyle, golleriyle ve en önemlisi terleriyle imzalarını atmış Selçuk ve Burak, ahlaklı sporcular olduğu gibi iyi de Galatasaraylılardır. Veysel aramıza yeni katılmasına rağmen sporcu ahlakı ve mücadele isteği ile Galatasaray ruhunu ortaya koymaktadır.

Sporcu kaybetmenin kolay, kazanmanın ise zor olduğunu hepimiz geçtiğimiz yıllardaki tecrübelerden gayet iyi biliyoruz. Futbolculara zor günlerinde, formsuz dönemlerinde destek olmak, onları teşvik ederek ve alkışlayarak bu dönemlerini hızla atlatmalarını sağlamak, Galatasaray tribünlerinin geçmişten beri çok güzel yaptığı, birçok kulüp tarafından örnek alınan ve gıptayla bahsettikleri bir yönüdür.

Önümüzdeki bu uzun yolda taraftarlarımızın takımımıza ve tüm oyuncularına destek vereceklerine inancım tamdır.

Ünal Aysal
Galatasaray Spor Kulübü Başkanı

Tek vasfı da yok, Galatasaraylı olduğunu nereden biliyorsunuz? Ben hiç inanmıyorum onun Galatasaraylı olduğuna, rüzgar nereden eserse. Sanki sözleşmesi bitince şike operasyonu olmasa Fenere gidecekti, bütün medya yazıyordu manşet manşet. Hiçbir vasfı yok ortalığı karıştırmaktan başka derhal gitmeli.
Selçuk GS'ye geldiğinde ortada şike mevzusu yoktu.

tapatalk

veysel sarı gsaray için asla ve asla reklam yapmaz
işini yapar
savaşır
bazıları gibi değil

bi de maaslarina zam yap tam olsun

Medyada seviyor bu tarz olayları üstüne gidiyor malzeme çıkarıyor.
Başkanın açıklaması kendince mantıklı ve yerinde destek zamanı diyor köstek olma zamanı değil.
tepkilere gelecek olursak selçuk haketmiştir tepki görmeyi ama bu maç içinde olmamalıydı.
Burak ve Veysel ise iyi mücadele ettiler ıslıklanmaları yanlıştı.

ıslıga devam

ne zaman kovulurlar o zaman ıslık biter

Geri
Üst Alt