GSC Portal Selçuk, Burak ve Veysel İçin...

Islık az bile bunlara. 2 metre önündeki adama pas veremeyen herifin ne işi var Galatasaray'da? Çatladıkapıspor mu burası? Bunlar paf takımı bile haketmiyor. Neymiş moralleri bozuluyormuş trilyonları götüren beyefendilerin. Yok canııım. Tüh yazıık..

Kendilerini düzeltmezlerse daha büyük tepkileri bile hakediyorlar.
Kaldı ki Burak ve Selçuk öz eleştiri yapmaktan aciz suçu daima başkalarında arıyan 3 m € garanti para almaya gelince son derece profesyonel 2 yıldır kötü oynadıkları için yuhlanınca ''duygusal'' çocuklarımız haline dönüşüyorlar.
Yazık klübün bu yeteneksizlere akıttığı paralara

Nasil bir Kulüp GALATASARAYimiz? Bu Taraftar ne Allah askina? Yazilanlari okuyorum soktayim. Ya hic biriniz oynan oyunu görmüyormusunuz? Baskan Sere... Demirörenin fitnesine geldi Fatih Terimi gönderdi. Demirörenin derdi Milli Takim mi? Türk Futbolu mu? Hayir!!!
Eger Milli Takimi ve Türk Futbolunu düsünseydi TFF Baskani olmazdi. Adi sikeye karismis birini TFF Baskani yap, sonrada sike üzerine karar verdir. Ne mantik ama.
Taraftara ne demek lazim? Gazete denen satilik kagitparcalarini okuyup kendi takimina daha ücüncü macta yuhlamalar, isliklamalar... Baskan fitneye geldi, ya taraftar? Bunlari görmeyip Medyanin fitnesine geliyorsunuz. Selcuk takimin Sampiyonluklarinda ne kadar pay sahibiydi? Cook büyük payi vardi. Burak Gol Krali oluorken "KRAL" lakabini vermistiniz. Iki macta sildiniz. Prekazi, Hagi, Hakan Sükür, Bülent Korkmaz, Arif Erdem vs. hatta ve hatta Tacsiz Kralimiz formsuz dönem gecirmedi mi? Hepsi gecirdi... Ama hepsi Efsane... Selcuk ve Burakta Formsuz dönem geciriyor. Sikecilerin köpeyi Medyanin yazdiklarini bakarak kendi takiminizi yuhluyorsunuz. Yazik Yazik ....

Kendilerini düzeltmezlerse daha büyük tepkileri bile hakediyorlar.
Kaldı ki Burak ve Selçuk öz eleştiri yapmaktan aciz suçu daima başkalarında arıyan 3 m € garanti para almaya gelince son derece profesyonel 2 yıldır kötü oynadıkları için yuhlanınca ''duygusal'' çocuklarımız haline dönüşüyorlar.
Yazık klübün bu yeteneksizlere akıttığı paralara

Bu konuya deginmeden yapamicam. Vay efendim 3 Milyon aliyorlar. Kulüp bu parayi verirse adamlar ne yapsin? Yok ben istemiyorum mu diyecek? Size is vereniniz maasinizi yükseltince "yok bu cok fazla ben almayayim" mi diyorsunuz? Yapmayin yaa...

Bu konuya deginmeden yapamicam. Vay efendim 3 Milyon aliyorlar. Kulüp bu parayi verirse adamlar ne yapsin? Yok ben istemiyorum mu diyecek? Size is vereniniz maasinizi yükseltince "yok bu cok fazla ben almayayim" mi diyorsunuz? Yapmayin yaa...
Şevket abi sen çalıştığın iş yerinde aldığın paranın hakkını vermezsen en fazla 2-3 gün sabrederler,ondan sonra da işten kovulursun.
Kötü oynadıkları sürece aldıkları standartların çok üstünde olan maaşları gayet doğal olarak dikkat çekiyor.
Neden kimse Melo ve Sneijder için aldıkları paraları konuşmuyor? Hakkını veriyorlar çünkü ondan dolayı.
Ama oyuncu çok yüksek paralar alıp 2 senedir yatıyorsa her türlü eleştiriye açık olmalı :)

Twitter kaynıyor şu anda, selçuk saçam sapan bi favori eklemiş, herkes tepkili..

https://twitter.com/8Selcukinan/favorites

https://twitter.com/BaturALTIPARMAK/status/512373043742900224

attachment.php

Ekli dosyalar

• Ekran Resmi 2014-09-19 15.59.10.webp
    Ekran Resmi 2014-09-19 15.59.10.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 48
Son düzenleme:
Geri
Üst Alt