Selçuk İnan: ''Ben Galatasaraylıyım, inşallah futbolu Galatasaray'da bırakacağım''

Vay be.Maaşını indirsinmiş.Sneijder 4.5 milyon euro alıyor. Sneijder indirsin, söz Selçuk'ta indirecek.

O dağın görünen yüzü birde görünmeyen yüzü var

Maç başlarınıda katarsan 6'ya yakın bir ücret alıyor.Yok Sneijder bizi seviyormuş,takımı sahipleniyormuş,gitmez diyenlere baya bir gülüyorum :D

Şu parayı kime versen takımı sahiplenir

Selçuk konusuna dönersek 2011 Haziran-Temmuz aylarında gereken cevabı vermiştir.Daha az paraya Feneri değilde Galatasaray'ı seçmiştir.O yüzden birileri indirim yapacaksa o kaptan olamaz.Hee çokta ısrar ederlerse indirimini yapar.Bazıları gibi parayı sevmiyor ;)

şu an o kadar kötüyüz ki dünkü maçın en iyileri selçuk ve sabriydi .. bilale rodrigueze donka hamite fazla değer vermişiz açık ve net selçuk bunların hepsinden fersah fersah iyi bir oyuncu ..Lakin yıllık 3.5 milyon €yu cebe indirip bu takımın vazgeçilmezi olacak bir adam da değil.. sözleşmesi düzeltilip yerine adam alınacaksa kalsın selçuk illa ki işimize yarar..Ama başımızdaki çapsızlara bakılırsa selçuk daha 4 sene banko oynar bu takımda

1M5J31.jpg

selçuk kötü de oynasa severim kendisini.
gruplaşma falan diyorsunuz da bu kadar nefretle bakmanızı anlamıyorum.
gelmeden önce ve geldikten sonra iki yıl hücuma yönelik orta saha kullandığımız adamdan full defansif etkinlik beklemekle asıl hatayı biz yapıyoruz.
performansında düşüp kalkmalar elbette olacaktır ama hakaret küfür ... bence yakışmıyor.
burak konusunda: o kadar kendini yeren atan, taraftara el kol sallayan adamın bizde işi yok.

Senelik 3 milyon kazanırken ben.

Maaşında indirim yaparsan neden olmasın?

İnşallah Aslan.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Dayak yiye yiye gideceksin.
Ya SS ya SS gidecen

Lanet gelsin Denizli ve Yönetime!
Dayak yiye yiye defolup gideceksiniz.

elin rvpsi yılda belki 10 milyon alıyor herifin takıma verdiği katkı 3 milyonluk, biz kendi selçuğumuza sneijderimize laf edelim :asd22:

ne bekliyon ? kulüpte para yok. ederi olan ve maliyeti yüksek tüm topcuları satarlar.

selcuk'a teklif gelirse oda gider, yoksa maası 2 m euro'ya cekilip oynatılmaya devam eder.
Cok guzel bi kotu durum senaryosu :D

Bence sneijder kalir, xelcuk indirime gider ve uefa para cezasi verir. Poldi Fransa'dan dogruca Cin'e gider. Hadi simdi el ele tutusup, gozlerimizi kapatip mukemmelik icin snerji yapiyoruz.. Oommmmmmm..

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

selçuku çine falan yediremeyiz ama 5 vakit namaz kılıyor ayağına katar matar belki olabilir denemek lazım.

O dağın görünen yüzü birde görünmeyen yüzü var

Maç başlarınıda katarsan 6'ya yakın bir ücret alıyor.Yok Sneijder bizi seviyormuş,takımı sahipleniyormuş,gitmez diyenlere baya bir gülüyorum :D

Şu parayı kime versen takımı sahiplenir

Selçuk konusuna dönersek 2011 Haziran-Temmuz aylarında gereken cevabı vermiştir.Daha az paraya Feneri değilde Galatasaray'ı seçmiştir.O yüzden birileri indirim yapacaksa o kaptan olamaz.Hee çokta ısrar ederlerse indirimini yapar.Bazıları gibi parayı sevmiyor ;)

O sezon kaptan parayı değil, armayı seçtiği için Fenerbahçe, sadece bonservislerle o mevkiye tam 36,5 milyon euro harcadı (Josef, Alper, Ozan, Meireles, Topal) hala umduklarını bulamadılar.Kaptan çok alıyormuş, şu 36,5 milyon euroyu fenere soktuğu için bile o parayı almalı ya.

Selçuk için para ikinci plandadır. 3 değil 2 de almayi kabul eder eğer konuşursanız, onun önceligi Galatasaray'dır.
Kaptandan rica ederseniz o fedakarlığı gösterecektir, fakat aynı fedakârlığı başkalarının göstereceğine de inanıyorsanız, yanılıyor olabilirsiniz.

Maaşından indirime gitmek gibi bir zorunluluğu yok adamın. Genel bir fedakarlık olursa eyvallah ama bireysel böyle bir işe kalkışılmaz yani.

Bunu da çekiklere versek iyi olur.

gitmezsin tabi sana kim bu halinle bu kadar para verir tek şansın çin ..

Geri
Üst Alt