Selçuk İnan: "Çok şükür Prandelli'den kurtulduk kardeşim"

Eğer doğruysa "Çok şükür. Selçuk çıkışa geçecek" diyecek değilim. Onun görevi hoca seçmek değil. Aldığı milyon eurolara karşılık (ki hak ettiğini düşünmüyorum o kadarını) sahaya çıkıp her ne olursa olsun mücadele etmektir. Hocanın kuyusunu kazmak adına koskoca Galatasaray'ı Avrupa'da bu sezonki en kritik maçında tam da gole ihtiyaç varken 10 kişi bırakmak, diğer maçlarda da yerlerde sürünmek değildir.

Eğer buysa durum, böyle karaktersizlere ihtiyaç yok. Bundan sonra kalıp 8 tane frikik golü atmasına, 20 tane asist yapmasına da ihtiyaç yok.

O ... yazan yerde de dik dur eğilme bu taraftar sizinle falan yazıyordu, fazla kaçacağını düşünüp sildi heralde :D

Saboteur_US_ESRB_X360.jpg

Selçuk şahin bundan daha iyi oyuncu

Medya da inanılmaz bir GS karşıtlığı var.Yok Abdurrahim Selçuk'a artık yoksun demiş. Hamza H. Snneijder gitsin demiş.Şunu da yaz GS karışsın çetesi işe başlamış zaten bu sezon başından beri durmuyorlar.

Ben bunu anlamıyorum işte arkadaş bu bir takımın başına gelebilecek en kötü olaydır futbolcuların takımı dizayn etmesi.Futbolcular bir takımda işçi sıfatındadır paralarını alırlar ve işlerini yapmakla mükelleftirler bu nasıl bir anlayış çözemiyorum yani iş yerindeki müdürden memnun değilim diyip işini yapmayan ve müdürü gönderen bir personel varmı?

Bı haber %100 yalan. Ne güzel habercilik valla oturduğun yerden salla gitsin.

Karaktersiz herif,takımına, hocana ve taraftarına ettiğin ihanetin benzerini umarım sanada ailen yaşatır.

Haberin doğruluğunu bilmem ama Selçuk ve Burak gittiği gün benim yorumum aynen bu şekilde olacak...

Skibbe,Rijkaard,Mancini ve Prandelli bu dönemde yerlilere bakın birde Terim döneminde yerlilere bakın. Kaç yıldır kurtulamadık bu olaydan özellikle Skibbe döneminde çok net vardı bu Baros,Kewell,Lincoln adeta uçarken diğerleri yatıyordu kalsaydı Avrupada en kötü yarı final oynardık.

Yazdığımız komplo teorilerini duyan medya haber uyduruyor gibi geldi bana..

Selçuk umarım en geç sezon sonu gider . Gittiğinden bir sonraki maça aynı " Selçuğun resmi altında Şükür kardeşim kurtulduk! Daha iyi olacağız " pankartı benden. Bu nasıl bir karaktersizliktir , belki başarılı olmadı ama iyi bir insandı herşeye rağmen.Sen koskoca 4-5 ay birlikte çalıştın olmaz bu , şimarık herif .Seni kaptan yapanlar utansın.

Arda'ya şimarık diyorduk beterin beteri var , içten pazarlıklı değildi hiç olmazsa .

Not: Haber doğru ise

Eğer doğruysa "Çok şükür. Selçuk çıkışa geçecek" diyecek değilim. Onun görevi hoca seçmek değil. Aldığı milyon eurolara karşılık (ki hak ettiğini düşünmüyorum o kadarını) sahaya çıkıp her ne olursa olsun mücadele etmektir. Hocanın kuyusunu kazmak adına koskoca Galatasaray'ı Avrupa'da bu sezonki en kritik maçında tam da gole ihtiyaç varken 10 kişi bırakmak, diğer maçlarda da yerlerde sürünmek değildir.

Eğer buysa durum, böyle karaktersizlere ihtiyaç yok. Bundan sonra kalıp 8 tane frikik golü atmasına, 20 tane asist yapmasına da ihtiyaç yok.

selçuk mancini tartışması - YouTube

Bu adama bundan sonra formayı vermicektin..Terim gittiğinden beri aynı , oyuncu hoca seçer hale geldi. Karaktersiz herif

fft16_mf4240850.Jpeg

Bu haber kesinlikle yalan. Kucuk cocuk oyle demez, hicbir profesyonel futbolcu acik alanda olayi olmadigi halde bir hocasi hakkinda ertesi gun boyle konusmaz

Geri
Üst Alt