Selçuk İnan Galatasaray'da

Cevap: # Selçuk İnan

Emre Çolak ve Selçuk bir değil..yapıları farklı.Selçuk nokta paslar atıyor..Orta sahayı toparlıyor.Savunmaya yardım ediyor.Duran topları iyi kullanıyor.

Emre ile Selçuk'u kıyaslamak Pedro ile Messi ile kıyaslamak gibi bir şey.

Selçuk akıllı oyuncuysa para için Galatasaray'ı tercih etmez.Adam öyle ya da böyle seneye Avrupa vitrininde,Avrupa'ya da gitmek istiyor.En akıllısı Trabzon'da kalmak olur eğer yurtdışında bir kulübe gidemeyecekse.

Selçuk akıllı oyuncuysa para için Galatasaray'ı tercih etmez.Adam öyle ya da böyle seneye Avrupa vitrininde,Avrupa'ya da gitmek istiyor.En akıllısı Trabzon'da kalmak olur eğer yurtdışında bir kulübe gidemeyecekse.

Trabzon'da avrupa vitrininde ne gösterebilir peki :)

Atılan gol sayısı 0,0 puan ve yurda dönüş :)

Medyaya bakarsak bu çocuk Galatasaray'da.

Abartıldığı kadar iyi bir oyuncu olmasa da alınabilecek en iyi Türk futbolculardan biri.

Bence gene de MC olarak kıyaslarsak Emre Çolak'ın gerisinde kalır...

emre çolak bir mc değil,amc dir.

selcukla keskın ayrılan bır cok ozellıgı vardır.selcukgun oyun gorusu cok ıyıdır ve topu gerıden oyuna sokma yonlendırme konusunda bı ustadır.drıblıngı pek yoktur.oyunun temposunu tutar

emre colak zaten o sıska fıızıgyle asla bır mc olamaz.2li mucadelerdeki zayıflıgı malum.emre amc pozısyonunda ıs yapar.kendi mevkiside odur.drıblınglerı ıyı ve anı hızlanması vardır.sol ayagıyla guzel sutlar cıkartır.oyunu forvetın arkasında oynamayı sever

tamamen zıt karakterde,farklı mevkilerde oynayan ıkı oyuncudur

Trabzon şampiyon olamazsa gruplara kalabilir mi sence? :)

Avrupadan bir takım istiyosa bilemem ama Galatasaraya ne olursa olsun lazımdır.

Aman aman bir topcu degil, bir alex degil mesela. Bankasya selcuk kayniyor, hemide sudan ucuz. :D

Trabzon şampiyon olamazsa gruplara kalabilir mi sence? :)

Avrupadan bir takım istiyosa bilemem ama Galatasaraya ne olursa olsun lazımdır.

Tamam kalamasa bile Avrupa Ligi'ne gidiyor en azından.Reklamın iyisi kötüsü olmaz sonuçta.Ben aklıma ve mantığıma yatanı söylüyorum,hedefini Avrupa koyan bir oyuncunun Avrupa'da oynamayacak bir takıma gitmesi kadar kötü bir kariyer hamlesi olamaz.

Eğer selçuk gelirse müthiş olur bence.

Kallström

Selçuk-Yekta

avrupada sureklı tur gecer ya takımlarımız gardaş ne buyuk vıtrındır.kepazelıkle donerler her senekı gıbı

en komık ornegı stoch cl oynamak ıcın trcıh ettım fenerı demıstı

bu ulkede avrupada basarı kazanılacaksa bunu gerceklestırecek galatasaraydır.selcukta 1 yıllık degıl en az4 yıllık ımzalayacak.bı dahakı sene bızle oynar ve gerekn yerlere gelir.

ekşide gordum bunu mesela ne dıyebılırsın

galatasaray'a transfer olursa eşine dostuna göstereceği tek haklı gerekçe şu olur: "galatasaray'ı önümüzdeki sezonu alışma dönemi olarak geçirip, seneye şampiyonlar ligi'ne gerçek bir avrupalı takımla gitmek istediğim için tercih ettim."

saygı duyarsın.

Tamam kalamasa bile Avrupa Ligi'ne gidiyor en azından.Reklamın iyisi kötüsü olmaz sonuçta.Ben aklıma ve mantığıma yatanı söylüyorum,hedefini Avrupa koyan bir oyuncunun Avrupa'da oynamayacak bir takıma gitmesi kadar kötü bir kariyer hamlesi olamaz.

Demek istediğim Selçuk İnan'ı istemiyorum değil,elbette isterim böyle bir oyuncuyu takımımda görmek.Ama bu transfer benim aklım ve mantığıma yatmıyor.

Gelecek sene Trabzon mu daha büyük şampiyonluk adayıdır Galatasaray mı? Sanki Galatasaray sürekli buralarda dolanacakmış gibi yorumlar yapılıyor.

avrupada sureklı tur gecer ya takımlarımız gardaş ne buyuk vıtrındır.kepazelıkle donerler her senekı gıbı

en komık ornegı stoch cl oynamak ıcın trcıh ettım fenerı demıstı

bu ulkede avrupada basarı kazanılacaksa bunu gerceklestırecek galatasaraydır.selcukta 1 yıllık degıl en az4 yıllık ımzalayacak.bı dahakı sene bızle oynar ve gerekn yerlere gelir.

ekşide gordum bunu mesela ne dıyebılırsın

galatasaray'a transfer olursa eşine dostuna göstereceği tek haklı gerekçe şu olur: "galatasaray'ı önümüzdeki sezonu alışma dönemi olarak geçirip, seneye şampiyonlar ligi'ne gerçek bir avrupalı takımla gitmek istediğim için tercih ettim."

saygı duyarsın.

Ben bunu para için Galatasaray'ı tercih etmeye de yorabilirim.Trabzon'un kadrosu belki final oynayacak kadar iyi olamasa bile,bu kadroya yapılacak fark yaratabilen oyuncular ile Avrupa Ligi'nde iyi yerlere gelebilir.Atıyorum hedefimde Sevilla'da oynamak varsa,menajerimin maçlarımı gözlemcilere izletebileceği bir takımda oynamak isterim.Galatasaray'ın anlı şanlı tarihini bir yana koyarsak,şu anda Selçuk İnan için Galatasaray'a transfer olmak attan inip eşeğe binmeye benzer.Üstüne yeni takım kuruluyor,belirsizlikler hala üst düzey,seneye Trabzon'un tekrardan Avrupa kupalarına gitme şansı hali hazırda çok yüksek.

Selçuk İnan Galatasaraylı olabilir,geçiş devresi görebilir ona bişey demem,helal olsun.Ama bu saydığım faktörlerden benim akıl ve mantığım almıyor.

Ben bunu para için Galatasaray'ı tercih etmeye de yorabilirim.Trabzon'un kadrosu belki final oynayacak kadar iyi olamasa bile,bu kadroya yapılacak fark yaratabilen oyuncular ile Avrupa Ligi'nde iyi yerlere gelebilir.Atıyorum hedefimde Sevilla'da oynamak varsa,menajerimin maçlarımı gözlemcilere izletebileceği bir takımda oynamak isterim.Galatasaray'ın anlı şanlı tarihini bir yana koyarsak,şu anda Selçuk İnan için Galatasaray'a transfer olmak attan inip eşeğe binmeye benzer.Üstüne yeni takım kuruluyor,belirsizlikler hala üst düzey,seneye Trabzon'un tekrardan Avrupa kupalarına gitme şansı hali hazırda çok yüksek.

Selçuk İnan Galatasaraylı olabilir,geçiş devresi görebilir ona bişey demem,helal olsun.Ama bu saydığım faktörlerden benim akıl ve mantığım almıyor.

turk futbolcusu senın yazdıkların kadar profesyonel degıl.bızım sansımız trabzondanda yuksek seneye

Kariyer düşünüyosa bu sene buraya gelmez evet ama. Yüreğiyle düşünmesini istiyoruz. Galatasaraya gelirse niye geldin mi diyeceğiz?

4 senelik kontrat yapıyorsa, yalnızca gelecek seneyi düşünmek de neyin nesi?

sanki galatasaray her sene orta sıralara oynuyor.

turk futbolcusu senın yazdıkların kadar profesyonel degıl.bızım sansımız trabzondanda yuksek seneye

Şu yazdığına kendin bile inanmıyorsun ya neyse.İki günde bir başkan değişti,şampiyonluk adayı olduk hemen.Başkan takımın 3'te 1'i gönderilecek diyor,hadi gerçekten altyapıdan 3-5 oyuncu alsan 5-6 transfer demektir bu.Bu şartlarda kime sorsan Trabzon'un şansı daha yüksek der.

Kariyer düşünüyosa bu sene buraya gelmez evet ama. Yüreğiyle düşünmesini istiyoruz. Galatasaraya gelirse niye geldin mi diyeceğiz?

ekram dogru demıs sadece gelecek seneyı gormekte neyın nesi.

evet emrenın dedıgı gıbı.yüreğini koymus futbolcular ıstıyoruz

4 senelik kontrat yapıyorsa, yalnızca gelecek seneyi düşünmek de neyin nesi?

sanki galatasaray her sene orta sıralara oynuyor.

E peki neden Trabzonla kontrat yenilemedi,madem gelecek seneyi düşünmüyor.

Bu adamın aklında net Avrupa'ya gitmek var.Belki de teklif geldi,gerçekten gidecek ama şampiyonluk yarışına etki etmemek için açıklamıyor.

Tabi ki niye geldin demeyeceğiz.Ama ben bu transferin olma ihtimalini düşük buluyorum,olursa ne ala.

Geri
Üst Alt