Selçuk İnan Galatasaray'da

Cevap: # Selçuk İnan

Bu adamı biri çıkıp Rijkaard döneminde alsaydı şu an bambaşka bir noktadaydık. Gerçekten Rijkaard'ın kaderini belirleyen yapılmayan orta saha transferleridir.

sonuna kadar katılıyorum.ama bence suç rijkaard taydı.ne olursa olsun ortasaha aldırmalıydı.

Pazartesi açıklanacak futbolculardan biriside 4 yıllık anlaşmaya vardığımız SELÇUK İNAN 'dır..

sonuna kadar katılıyorum.ama bence suç rijkaard taydı.ne olursa olsun ortasaha aldırmalıydı.

Suç kimde deyip kesin bir yargıda bulunamam ancak Rijkaard'ın listesinde kesinlikle orta sahayı rahatlatacak oyuncular vardır. Buna geçen sene alamadığımız Ledesma ve Rosicky örnek olabilir.

Geleceğine pek sıcak bakmıyorum ben,önümüzdeki sene Şampiyonlar Ligi oynama olasılıkları yüksek,oynayamazlarsa Avrupa Ligi.Kendisini Avrupa arenasında gösterip Avrupa'ya kapak atmak varken Avrupa kupalarında olmayan bir Galatasaray'a niye gelsin.

İnşallah doğrudur.

Avrupaya neden kapak atmak istesinki bir oyuncu?Daha fazlamı para kazanacak bizim veya fenerin verdiğinden hayır.Eee kariyermi dertleri?Ne kariyeri sank barca chelsea alacak.Sıradan bir avrupa takımına gitsen ne olurki?Nuri,hamit,mesut gibi büyük takımlarda oynamadıktan sonra.

Yıllar önce cocukken Babam 11 Numaralı Hakan ünsal forması almıstı ondan bu yana yerli forma almadım yada yerli ismi yazdırmadım hic bunu selcuk yıkabilir insallah gelicek

Geleceğine pek sıcak bakmıyorum ben,önümüzdeki sene Şampiyonlar Ligi oynama olasılıkları yüksek,oynayamazlarsa Avrupa Ligi.Kendisini Avrupa arenasında gösterip Avrupa'ya kapak atmak varken Avrupa kupalarında olmayan bir Galatasaray'a niye gelsin.

İnşallah doğrudur.

Galatasaray olduğu için olabilirmi

Avrupaya neden kapak atmak istesinki bir oyuncu?Daha fazlamı para kazanacak bizim veya fenerin verdiğinden hayır.Eee kariyermi dertleri?Ne kariyeri sank barca chelsea alacak.Sıradan bir avrupa takımına gitsen ne olurki?Nuri,hamit,mesut gibi büyük takımlarda oynamadıktan sonra.

Oynamayacağının garantisi var mı?Günümüz futbolunda en revaçtaki bölgede oynauyor Selçuk kendini geliştiremez mi?

Messi'yi almış kadar sevinirim.

Ne alakası var ya...

Galatasaray senin benim için tabi ki Barça'dan Madrid'den daha büyük takım ama herkes için öyle olmak zorunda değil.

Takımımı küçümsüyormuşum gibi konuşmayın.

Yok kardeşim ondan değil. şimdi selçuğun bizim takımda arda gibi bi arkadaşı var manisadayken bile aynı evdelerdi, fatih hocada gelirse avrupa felan pek önemsemez, yeni yapılanmanın içinde olmak isteyebilir. bir sürü sağlam adamdanda duyum var (benim için en önemlisi şansaldır) oyüzden rahatım :)

Türkiyenin en iyi ortsaha oyuncusu şuan. Gelirse ortasahamız çağ atlar.

Geri
Üst Alt