Selçuk İnan Galatasaray'da

Cevap: # Selçuk İnan

Eğer menajerinin açıklaması doğruysa, bize gelebilir anlamına geliyor bu. İyi bir para verirsek, bizi tercih eder. Fatih Terim, Arda ve diğer Milli Takım'daki oyuncuları da hesaba katarsak, gelmesi o kadar da zor değil. Tek korkum, F.Bahçe'nin araya girip, bizden daha yüksek bir teklif vermesi.

Fenere giderse çok kötü olur. Selçuk,Emre,M.Topuz ortasahası oluşur adamlarda.

yok o kadar verilmez yok bu kadar olmaz diyen galatasarayın ekonomisini düşünen arkadaşlara soralım.bonservisi elinde olan,türkiyenin en iyi ''yerli'' ortasaha oyuncusu ne kadara gelir?selçugun bonservisi olsa ne kadar ister ts?bu kafalar yüzünden kalite yerlerde.kaliteli olan herşeyin bedeli yüksek olur.selçuk gelmeli.takımınızın ekonomisini düşünüyorsanız gidin gs mobile alın,bir iki gs store dan birşeyler alın.

Bana diyorsan eğer ben verilmez derken "Biz vermeyiz" demek istiyorum.Çünkü sen Arda'ya 2.5 verirken(kalacağını varsayıyorum) Selçuk'a 4 milyon veremezsin.Hadi diyelim ki vermeyi göze aldın,Selçuk böyle bir parayı talep edecek bir oyuncu değil.4 milyon Euro'yu ancak Türkiye'ye gelmeye sıcak bakmayan yabancılar talep ediyor.Çünkü Selçuk bilir ki kendisi için Galatasaray büyük bir fırsattır ve yurtdışında eline geçecek net para en fazla 1.5 milyon Euro olur.

Eğer menajerinin açıklaması doğruysa, bize gelebilir anlamına geliyor bu. İyi bir para verirsek, bizi tercih eder. Fatih Terim, Arda ve diğer Milli Takım'daki oyuncuları da hesaba katarsak, gelmesi o kadar da zor değil. Tek korkum, F.Bahçe'nin araya girip, bizden daha yüksek bir teklif vermesi.

Menajeri ne demiş ki beyler. Açıkcası uzağım 1-2 gündür transfer işlerinden? Var mı olumlu bir gelişme?

ünal aysal suyu başından kesti,terimi getirdi bütün yerli, oyuncularda onunla çalışmak istiyor,ardası selçuğu neden gelmesin ama selçuğun bize yakın olduğu her kulüsde konuşuluyor fenerde iftil oluyor.selçuk,ersan,sezer ve olursa hamit yerli transferleri ile takımımız çok güçlenir.Yabancılardada nokta atışı transferler yapılırsa gelecek sezon zaten sadece ligi düşüneceğimizden rahat ilerleriz ancak elbetteki drogba gibi hem ses getirecek hemde klübe ve takıma hava katacak bir adamında getirilmesi şart,en azından 1 oyuncu böyle olmalı takımda.

Fenere giderse çok kötü olur. Selçuk,Emre,M.Topuz ortasahası oluşur adamlarda.

İşte bu yüzden korkuyorum. :D Seneye zaten orta sahaya bir adam alacakları kesin. Bonservisi elinde ve kalitesi de azımsanmayacak kadar iyi olan bir Selçuk'u da, F.Bahçe yönetimi kaçırmak istemeyecektir. Ben bir hamle bekliyorum F.Bahçe'den. Umarım kazanan biz oluruz.

İşte bu yüzden korkuyorum. :D Seneye zaten orta sahaya bir adam alacakları kesin. Bonservisi elinde ve kalitesi de azımsanmayacak kadar iyi olan bir Selçuk'u da, F.Bahçe yönetimi kaçırmak istemeyecektir. Ben bir hamle bekliyorum F.Bahçe'den. Umarım kazanan biz oluruz.

Baroni yerine bir oyuncu düşündükleri kesin. Hem Selçuk o bölgenin oyuncusu hemde Türk. Tam istedikleri tarzda bir oyuncu.

Bana diyorsan eğer ben verilmez derken "Biz vermeyiz" demek istiyorum.Çünkü sen Arda'ya 2.5 verirken(kalacağını varsayıyorum) Selçuk'a 4 milyon veremezsin.Hadi diyelim ki vermeyi göze aldın,Selçuk böyle bir parayı talep edecek bir oyuncu değil.4 milyon Euro'yu ancak Türkiye'ye gelmeye sıcak bakmayan yabancılar talep ediyor.Çünkü Selçuk bilir ki kendisi için Galatasaray büyük bir fırsattır ve yurtdışında eline geçecek net para en fazla 1.5 milyon Euro olur.

kişisel olarak kimseyi kastetmedim renkdaş.çok okuyorum bu tür şeyleri.burada yapılacak şey selçugu elden kaçırma yerine ardanın aldıgı parayı üste çekmektir.çekilmelidir de.selçuk bu takımı tek başına ilk 3 e sokacak oyuncudur.bir futbol takımının en önemli yeri ortasahadır.nasıl ki keita,elano,arda,baroş,misimoviç,lincoln gibi oyuncularla bu ortasaha yüzünden başarı saglanamadıysa selçugun ve kalströmun bulundugu bir ortasahayla da başarının kaçınılmaz olacagı ortadadır.

Arkadaşlar Şeref Aydın'ın bir açıklaması var mı bu konuda peki? Takip eden var mı?

fenerde gidecek oyuncularda fazla,baroni ,santos ,guiza gibi yabancıları elden çıkaracaklar,zaten flaş transferler yapmaları şart zira Ş.liginde ilerlemek istiyorlarsa mecburlar transfer etmeye.Buda yerlilerden ziyade yabancı oyunculara yönelimin daha fazla olacağını gösteriyor fenerde zira gidecek yabancı sayısı fazla onlarda.

fenerde gidecek oyuncularda fazla,baroni ,santos ,guiza gibi yabancıları elden çıkaracaklar,zaten flaş transferler yapmaları şart zira Ş.liginde ilerlemek istiyorlarsa mecburlar transfer etmeye.Buda yerlilerden ziyade yabancı oyunculara yönelimin daha fazla olacağını gösteriyor fenerde zira gidecek yabancı sayısı fazla onlarda.

Santosu göndermeleri aptallık olur da boşverelim biz feneri falan

Lion1905

furkan_erd Lion1905

@

@hazarbuyuka kutlamalara başlayabilirmiyiz selçuk için :)

Hazar Buyuka

@hazarbuyuka Hazar Buyuka

@furkan_erd başlayın

selcuk ikna edilmeli bonsservissizken kesinlikle almayıyız.

Açıkcası Trabzon şuan Şampiyonluk yarışında olduğu için bu haberi konuşmayı etik açısından pek hoş görmüyorum gene siz bilirsiniz.

Kallström---Selçuk---Hamit :akansular:

Kallström---Selçuk---Yekta

Boyle de fena degil

evet ama Hamit hem daha tecrübeli hem de sniper takımı tamamlanmış olur, bu üçlü maç başına en az 7-8 şut atar cezaçta sahası dışından , Yekta ileri 3lüde de oynayabilir sonuçta

hamit real madrid'e gitmezse seneye bizde. bu kadar hareketli dakikalar geçireceğimizi düşünmezdim. fakan bu hazar büyüka'nın twitterını takip etmek gerçekten güzel. dedikleri doğruysa hoşgeldin selçuk inan ;)

Kallström---Selçuk---Yekta

Boyle de fena degil

Elimizde hiç yedek adam olmuyor. Yekta sakatlansa veya Selçuk kart cezalısı olsa, direk dandik bir adam oynayacak orda. Ama Hamit gelirse alternatif çoğalır. Zaten orta saha alternatifin iyiyse, gerisi pek önemli değil. Bizde as orta saha oyuncusu Barış-Mustafa yedekleri yok, bu sene o yüzden beter olduk zaten.

Geri
Üst Alt