Selçuk İnan Galatasaray'da

Cevap: # Selçuk İnan

Beyler sürekli uyarı verip, sizleri bunaltmak istemiyoruz ama alakasız resim-video paylaşımları lütfen yapmayın, bu son uyarı, uyarıyı dikkate almayanlara ceza uygulanacak.

Bende Galatasaray'a veya Fenerbahçe'ye giderse hata eder diyorum.Bakış açısı tabi.Giderse Avrupa'ya gitsin temennim var.Fakat olmadı.Selçuk Trabzonspor'da kalıyor.1 yıl daha bizde oynar.Temenni de değil bu :)

Bende Galatasaray'a veya Fenerbahçe'ye giderse hata eder diyorum.Bakış açısı tabi.Giderse Avrupa'ya gitsin temennim var.Fakat olmadı.Selçuk Trabzonspor'da kalıyor.1 yıl daha bizde oynar.Temenni de değil bu :)

Zaman gösterecek her şeyi.

Şuan bu konu ile ilgili resim,video paylaşımı olursa daha sağlıklı iletişim olacağından dolayıdır bu sitemler renktaş. Yoksa her resim, video için konu var.

Kurallara uymak serbest! Belirli bir düzen vardır, uymazsan cezanı çekersin.

Düzeni bozan ne yaptım beni o resimde ne vardı allah aşkına çıplak kadın resmi paylaştım sanacak ne biçim insansınız siz ya insanları hedef tahtası yapmayı ne kadar seviyosunuz.

banlayın o zaman kaynak yapan adam resmi koyduk diye saçmalığa bak. yok böyle bişey.

Düzeni bozan ne yaptım beni o resimde ne vardı allah aşkına çıplak kadın resmi paylaştım sanacak ne biçim insansınız siz ya insanları hedef tahtası yapmayı ne kadar seviyosunuz.

banlayın o zaman kaynak yapan adam resmi koyduk diye saçmalığa bak. yok böyle bişey.

Daha yeni gelmişsin foruma, bu kadar sivrilme bence. Koyduğun resim alakasız. Moderatörler günlerdir uyarıyor bu konuda. Kurallara uymayı dene.

Evet yeniyim senin kadar lobim yoktur banlatın beni içiniz rahatlar.

Bizim amacımız insanları banlatmak değil, daha çok kazanmaktır. İnsanın fikri neyse, zikri de öyle oluyor heralde...! Alakasız fotoğraf koymayın deniyor bu kadar. Sen kalkıp, kaynak yapan adam fotoğrafı koyuyorsun... İşin ilginç tarafı yaptığını savunmaya çalışıyorusun. Asıl problem bu zaten.

Tek ihtiyacımız bu adam..

[video=youtube;E4mf2yxr7vU]https://www.youtube.com/watch?v=E4mf2yxr7vU[/video]

Bizim amacımız insanları banlatmak değil, daha çok kazanmaktır. İnsanın fikri neyse, zikri de öyle oluyor heralde...! Alakasız fotoğraf koymayın deniyor bu kadar. Sen kalkıp, kaynak yapan adam fotoğrafı koyuyorsun... İşin ilginç tarafı yaptığını savunmaya çalışıyorusun. Asıl problem bu zaten.

efendiler.png

:Z19:

#8 barış , #7 aydın , #5 gökhanzan bu ne la adam gibi oyuncu yok numaralarda bi 10 arda iyi gerisi hava civa buda önemli buda bi imaj. şimdi sağlam bi sağkanat ımız olsa 7 numara giyse sağlam stoperimiz 2giyse 3giyse kötü mü olur :D

Geri
Üst Alt