Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bir Beşiktaş'lının Twitter'daki yazısı bir Fenerbahçeli tarafından, Galatasaray forumuna yazılıp Galatasaray taraftarının gözüne sokulmaya çalışılıyor.Enteresan...
Dünkü durum ile ilgili konuşmak istiyorum, izin varmıdır?
Dünkü durum ile ilgili konuşmak istiyorum, izin varmıdır?
İzin almışsın, daha neyin izini ? buyur.
Fenerin artıları Şampiyonlar ligi-kadrosu iyi-daha çok para
Bizim artılarımız Fatihhoca-yeni kadro-???
İBRE fenerden yana
Dün akşam saatlerinde Safran Restoran'a gittiğimde masalardan birinde bjkli 2 yönetici oturuyorlardı. S.Adalı ve C. Zülfikaroğlu ayrıca yanlarında sonradan selçuğun menajeri olduğunu öğrendiğim batur altıparmakta vardı. Sonrasında ben lavaboya gitmek için masadan kalktığımda, masalarına Selçuk İnan ile tanımadığım ama bügünkü haberlerden babası olduğunu düşündüğüm birisi daha oturmuştu. Aralarında çok samimi bir şekilde konuşuyorlardı. Serdal Adalı'nın kaşı gözü oynar birşekilde birşeyler anlatıyor diğerleri de hayretle dinliyorlardı...
Dün akşam saatlerinde Safran Restoran'a gittiğimde masalardan birinde bjkli 2 yönetici oturuyorlardı. S.Adalı ve C. Zülfikaroğlu ayrıca yanlarında sonradan selçuğun menajeri olduğunu öğrendiğim batur altıparmakta vardı. Sonrasında ben lavaboya gitmek için masadan kalktığımda, masalarına Selçuk İnan ile tanımadığım ama bügünkü haberlerden babası olduğunu düşündüğüm birisi daha oturmuştu. Aralarında çok samimi bir şekilde konuşuyorlardı. Serdal Adalı'nın kaşı gözü oynar birşekilde birşeyler anlatıyor diğerleri de hayretle dinliyorlardı...