Selçuk İnan Galatasaray'da

Cevap: # Selçuk İnan

Öyle derin bir ohhh çektim ki...:)

Cevap: Selçuk İnan Galatasaray'da (mı?)

Hayırlı olsun dedik artık :D

Transferde emeği geçen herkese teşekkürler alınabilecek en iyi Türk oyuncusunu bize katan yönetimi ve teknik ekibi kutluyorum

Selçuk'u kaptık Ünal Başgaaaaaaaaan :D

sezer fenere gittikden sonra selçuğun bize gelmesi kaçınılmazdı zira hem seze hemde selçuk fenerde olamazdı.Aysal başkan sözlerini tutmaya devam ediyor,kalströmde gelir büyük ihtimalle.Kısa zamanda transfer defterini kapatacağımızı düşünüyorum,artık öyle ağustos sonu elde kalanlar ile yetinmeyeceğiz.Ünal aysal kendini yavaş yavaş hisettirmeye başladı bakalım ne olacak....

Ulan bu antu kimse harbi öküz dolu. İyi oldu zaten ihtiyacımız yoktu muhabbeti dönüyor

Aslanimsin sen aslanim.

KoÇum benİm.

Sen nasil galatasarayli oldugunu gÖsterdİn selÇuk bİzİ tercİh eederek.bu taraftarda hakkini verecek

Ali Dürüst : Selçuk İnan hayırlı olsun.

Drogba gelirse sevinirim ama Selçuk gelirse daha çok sevinirm demiştim.Gerçekten çok mutlu oldum ortasaha yerlilerden çağ atlatıcak.Hoş geldin Aslanım.

Bugun benim dogum gunum birazdan pastalar kesilecek iceride :D en guzel hediyemi simdiden aldim sagol unal baba :p

@gkmnozdmir Gökmen Özdemir

Ali Dürüst: Selçuk İnan hayırlı olsun..

@HikmetAlbayrak Hikmet Albayrak

Selcuk Inan transferini yuruten ve gerceklestiren Ali Duruste sonsuz Tesekkurlerrr

Geri
Üst Alt