Selçuk İnan Galatasaray'da

Cevap: Selçuk İnan Galatasaray'da

sonunda geldi. kendisi hakkında ufak bir bilgi daha vereyim de galatasaray'ı seçmesindeki etkenleri daha iyi anlayalım; bu sene başında ismail köybaşı'nın selçuk'a galatasaray'a gitmeyecen mi? sorusuna teklif yapmıyolar ki, bir teklif yapsalar koşa koşa giderim cevabı vermişliği vardır. aynı yanına fener formasıyla gelen bir çocuga o forma varken foto çekilmem cevabı verdiği gibi. hoş geldin aslan.

selçuk inan - ek_i sözlük

Süper ötesi bir transfer.

Hayırlı olsun camiamıza.

Kadro derinliği yaratmak adına elimizi çabuk tutup öncelikle kaliteli ne kadar yerli varsa toplamalıyız.

Zira kaliteli yerli portföyü oldukça sınırlı.

Bu kapsamda,

BAM'ı tamamen tarihe gömebilmek adına mümkünse "Gökhan İnler Amca" olmadı "Alper Potuk Dayı" ne yapıp edip alınmalı.

Forvete "Mustafa Pektemek Birader", sol kanada "İbrahim Akın Bey",

Savunmaya "Serdar Aziz Yeğen", Fenerbahçe gönüllüsü Kayseri bırakırssa (ki sanmıyoruım) "Serdar Kesimal Abi",

Takviyeleri de mutlaka yapılmalı.

Yabancı için seçenek bol, bir olmadı diğeri o da olmadı öbürü, kaliteli yabancı istenirse mutlaka bulunur ve alınır (Lass Usta kapsam dışı, olmazsa olmazım, buldog köpeğim benim :)) .

Diye düşünüyorum.

Haydi rastgele....

Selcuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuk

ismailsenol

NTV SPOR: Selçuk İnan'ın Galatasaray ile sözleşmesi beş yıllık. Altısı peşin, toplam 18 milyon euro garanti + maç başı kazanacak.

arkadaşlar yıllık ücret olarak nekadar alacak yeni aslanımız

Herkes yabanci birisini telafuz ediyor Selcuk Inan'in yaninda fakat Selcuk Inan - Yekta ikilisi zaten fark yaratir.

İlk sene 6 milyon euro garanti para alacakmış. Fazla bence.

gercekten nokta transfer ama yıllığı 3.5 milyon avro yani yaklaşık 5-6 trilyon lira çok fazla değil mi? 5 yılda 25-30 trılyon yapar...

selcuk yilloik 2.5 alicakmis :)

bedavaya gelen adam, Türkiyenin en iyi ortasahasi. :)

selcuk inan = 5 yillik imza = 12.5 milyon euro :) (adamin bonservisi 10-12 milyon olurdu normalde)

ben cok memnunum olan bitenden :)

Yıllık ücret olayı yalan olabilir. Akılları sıra fb Emenike'ye GS de Selçuğa çok para bayıldı yapacaklar :)

Yerli bir oyuncuya 6 milyon verebiliyorsak senede Drogbalara Diegolara yillik 10 da veririz :D Nereden nereye ? Hayaldi gercek oldu :D

Selçuk'un aldığı para umarım söylendiği gibi değildir.

İçimde bir burukluk oluştu.

bu paralar çok fazla arkadaşlar ama buna mecbursunuz. fenerde en az bu paraları hatta fazlasını vermiştir. yoksa şu paralara bile olsa fenere gitse üzlmezmiydik. Başarı için parayı basıp en iyisini alacaksın. Ünal Başkan bunu anladı AdnanPolat bunu anlayamamıştı malesef.

Resmi sitede görünce çok şaşırdım. Altı üstü 2 saatliğine bilgisayarı televizyonu kapattım neler olmuş neler.

Yeni transferimiz hayırlı uğurlu olsun. umarım bize oldukça faydalı olur. Hakkını verdikten sonra ister 2,5 alsın ister 4,5...Yeter ki faydalı olsun...olacağından da eminiz.

Geri
Üst Alt