Selçuk İnan Galatasaray'da

Cevap: Selçuk İnan Galatasaray'da

ben bir de bu adamı kimin getirdiğini merak ediyorum açıkcası.

Bu ne ya 18 m.euro iyi kazıklanmışız valla. iyidir hoşdur beğenirim ama bu kadar para fazla hemde çok fazla

Hayırlı uğurlu olsun, en iyi iki yerli oyuncu bizde artık..

Selçuk'un muadili, bonservis bedeli ödemeyeceğimiz bir ortasaha önerebilir misin? Türk olacak bir de. .

Dünyanın en iyi Türk oyuncusu olan Nuri Şahin bile yıllık o kadar para alamaz hiçbir yerde. Ama işte bizim yöneticilerimizin zihniyeti bu..

SelÇuk'la fazla bİŞey konuŞmadim galatasaray'li oldugunu

bİlİyordum zaten ve ona Ünal aysal gİbİ baŞkanimiz ve fatİh hocamiz var

karar senİn dedİm ve sÖzleŞmeyİ İmzaladik.

:d

Ntvspor'un oyununa sakin gelmeyin arkadaslar, malum takimin resmi yayin organi. Kendileri Selcuk'u ellerinden kaptigimiz icin Emenike gibi bir adama 9 milyon verdiler, simdi de bunu unutturmak icin Selcuk'un yillik ücretine takmislar, tek haber yapan da onlar bu konuyla ilgili. Yemezler nontvspor!

Dünyanın en iyi Türk oyuncusu olan Nuri Şahin bile yıllık o kadar para alamaz hiçbir yerde. Ama işte bizim yöneticilerimizin zihniyeti bu..

Yahu sacma sapan konusma. Fener ve Besiktas kapisinda yatiyordu bu adamin ve emin ol bizde aldigi parayi en az ordada alacakti.

Zaten bedavaya aldik, Trabzon'dan parayla almaya kalksak 15'den assagi alamazdik.

Bu ne ya 18 m.euro iyi kazıklanmışız valla. iyidir hoşdur beğenirim ama bu kadar para fazla hemde çok fazla

Zaten bu paraların biraz daha altını vere vere bu hale geldik. Her zamanki futbolunu oynasın, parasını güle güle harcasın. Ayrıca 6 Milyon Euro falan bence doğru değil..

Selçuk 5 senelik 18 Milyon almışsa eğer bunun 6 milyonunu bonservisten sayabiliriz. İmza parasıdır. O da muhtemelen son ve tek büyük transferini yaptı.Sözleşmesi bittiğinde 31 yaşına gelmiş olacak. Trabzon'la Selçuk'un sözleşmesi devam ediyor olsaydı 6 milyon bonservis bedeli çok mu gelecekti size?

Ayrıca bu sezon yaşadığımız itibar kaybının telaffisi için biraz para harcanması zaruri. Biz büyük takımız gerektiğinde başarı için parayı basarız. Stancu'lara verilen paralardan sonra helal olsun diyorum harcanan para.

Kaldı ki ben ödenen miktarın da o derece yüksek olduğuna inanmıyorum.

Kazıklanmışız, çok para , bu kadar para verilmez vs.. gibi düşüncede olanlara Barışlar, M.Sarplar müstehaktır.

ya arkadaşlar yıllık 3m alıo 3*5 = 15m 3m'da imza parası abartmayın işte oldukça normal Selçuk gibi bonservisi olmayan bi adam için

"8" numarayı giyecek.

10-15 milyonluk adamı bedavaya kaptık,Gökhan Inlerden bir klas daha iyi oldugunu düşündügüm Selçuk'a senelik 3.5 milyon Euro vermışızde nolmus yanı kardeşim?

Adamlar 3-4 senedir Nihat kahveciye 3,5 milyon veriyorlardı,F7 Emre'ye senelik 3,5 veriyor kimse ses çıkartmıyor!

Hoşgeldin Selçuk,aldıgın paralar HELAL hoş olsun Aslanım benim!!!

yarın kap ta Elmander gibi prensipte anlaştığımız yazılır fiyat konusunda birşey yazmaz heralde çünkü transfer sezonu daha açılmadı

Geri
Üst Alt