Selçuk İnan Galatasaray'da

Cevap: Selçuk İnan Galatasaray'da

Fenerbahçe'nin ligdeki 39 golde payı olan futbolcudan bahsediyoruz. Nasıl normal?

Ayrıca dikkat et;

Alex, Dolar alıyor,

Selçuk, Euro.

Yani Selçuk’u dolar bazında hesaplasak Alex’den daha fazla para alacak.

Türk olması vs. avantaj. Ama bu ligde Alex gibi bir futbolcu 2,5 MN $ alıyorsa onun üstünde alacak futbolcu Alex’den iyi olması gerek.

Bana göre en iyi transferimiz; fakat yönetim galeyana geldi ve parayı bastı.

Bunu not alın; ilk başarılı sezonumuzda Türk futbolcularımız zam isteyecek.

alex mecburiyetten o paralara indi,başka sşansı yoktu çünkü,auyrıca alex 2.5 alıyorsa selçuk un 2 alması cok normal

Biri 34 yaşında, biri 26 yaşında farkında mısın?

Gelip burda aptal aptal adamları savunmayın. Banane Alex'den? Fenerbahçe'nin maaşlar ve transfer paraları konusunda doğru söylediğini mi düşünüyorsun? Alex maç başı almıyor mu sanki? Selçuk gibi ülkenin en iyisi oyuncusunu almışız, sevineceğinize hala yok para yok pul konuşuyorsunuz.

Sonunda geldi. kendisi hakkında ufak bir bilgi daha vereyim de galatasaray'ı seçmesindeki etkenleri daha iyi anlayalım; bu sene başında ismail köybaşı'nın selçuk'a galatasaray'a gitmeyecen mi? sorusuna teklif yapmıyolar ki, bir teklif yapsalar koşa koşa giderim cevabı vermişliği vardır. aynı yanına fener formasıyla gelen bir çocuga o forma varken foto çekilmem cevabı verdiği gibi. hoş geldin aslan.

Ekşi'den alıntı

Baris Özbek'lerin kullandigi X6'lar varken bu ülkede, Selcuk gibi üst düzey oyuncuya 2, 3, 5 Milyon helal olsun.

Selçuk İnan Galatasaray'da

Galatasaray, Trabzonspor'un milli orta saha oyuncusu Selçuk İnan ile beş senelik kesin anlaşmaya varmıştır.

İmzalanan sözleşmeye göre oyuncuya herbir sezon için 2.000.000 Euro sabit transfer ücreti ve maç başına 15.000 Euro ücret ödenecektir.

Yeni sporcumuza Galatasaray kariyeri boyunca üstün başarılar dileriz.

Galatasaray Sportif AŞ

Selçuk İnan Galatasaray'da - 25.05.2011 21:26 (GALATASARAY SPORTİF AŞ) / Galatasaray.org

Selçukla ilgili resmi açıklama bu.

Fenerlilerin selçuka yıllık 6 milyon avro verecekler vs. laflarına bakmayın, bunlar avı kaçıran avcının palavralarıdır:)

Tilki elinden kaçırınca mundar dermiş:)

Tilki=fener:)

Fenerbahçe'nin ligdeki 39 golde payı olan futbolcudan bahsediyoruz. Nasıl normal?

Ayrıca dikkat et;

Alex, Dolar alıyor,

Selçuk, Euro.

Yani Selçuk’u dolar bazında hesaplasak Alex’den daha fazla para alacak.

Türk olması vs. avantaj. Ama bu ligde Alex gibi bir futbolcu 2,5 MN $ alıyorsa onun üstünde alacak futbolcu Alex’den iyi olması gerek.

Bana göre en iyi transferimiz; fakat yönetim galeyana geldi ve parayı bastı.

Bunu not alın; ilk başarılı sezonumuzda Türk futbolcularımız zam isteyecek.

Alex'in o golleri nasıl ya da kimlere attıgını da biliyoruz.

Avrupa maçları performansınıda biliyoruz.

Ben mesela Paok'a karşı bile oynayamayan Alexi CL'de çok merak ediyorum

Ama Selçuk Avrupa'da her türlü katkı sağlayabilecek bir oyuncu..

Ben sana tek bir soru soruyorum . 1 transfer hakkın var tamam aynı tip oyuncu değil ama birini alacaksın bugünkü Galatasaray'a

Alex mi Selçuk mu ?

az once antuya girdim.gerizekalılar söylenilen rakamlara inanmış,bu da yetmemiş gibi selçugu istemiyorduk falan diyorlardı:Dlan angutlar emenike diye bi oyuncuya 9 milyon euro vermişler,32 yaşındaki nianga 3.5 m.euro veriyorlar,guizaya yedek klübesinde otursun diye 4 m.a yakın para veriyorlar hala yüzleri var ve konuşuyorlar.sizin o astarsız suratınıza scyım.

Yiğidi öldür demişler hakkını ver… Alex’in istatistiklerine bakacak olursak, birisi şike ile, birisi bal, birisi g*tüne çarpmayla olmadığı anlaşılır.

Selçuk kötü demiyorum. Aksine sezonun damga vuran transferi fakat Alex’in aldığı parayla kıyaslayınca hiç mantıklı değil o kadar para vermek.

Alex'in o golleri nasıl ya da kimlere attıgını da biliyoruz.

Avrupa maçları performansınıda biliyoruz.

Ben mesela Paok'a karşı bile oynayamayan Alexi CL'de çok merak ediyorum

Ama Selçuk Avrupa'da her türlü katkı sağlayabilecek bir oyuncu..

Ben sana tek bir soru soruyorum . 1 transfer hakkın var tamam aynı tip oyuncu değil ama birini alacaksın bugünkü Galatasaray'a

Alex mi Selçuk mu ?

Aldık almasına da gelecek problemleri görmek gerek. Günü kurtarmakla olmuyor...

Fenerbahçe'nin 2000–2010 transfer politikasını izliyoruz, her şeyin parayla çözüleceğini zannetmeye başladık. Ne yazık ki rakibimiz akıllanırken…

Gelip burda aptal aptal adamları savunmayın. Banane Alex'den? Fenerbahçe'nin maaşlar ve transfer paraları konusunda doğru söylediğini mi düşünüyorsun? Alex maç başı almıyor mu sanki? Selçuk gibi ülkenin en iyisi oyuncusunu almışız, sevineceğinize hala yok para yok pul konuşuyorsunuz.

Alex 2.5 milyon dolar mi aliyor?

En az 3 milyon euro aliyor herif

Yiğidi öldür demişler hakkını ver… Alex’in istatistiklerine bakacak olursak, birisi şike ile, birisi bal, birisi g*tüne çarpmayla olmadığı anlaşılır.

Selçuk kötü demiyorum. Aksine sezonun damga vuran transferi fakat Alex’in aldığı parayla kıyaslayınca hiç mantıklı değil o kadar para vermek.

Aldık almasına da gelecek problemleri görmek gerek. Günü kurtarmakla olmuyor...

Fenerbahçe'nin 2000–2010 transfer politikasını izliyoruz, her şeyin parayla çözüleceğini zannetmeye başladık. Ne yazık ki rakibimiz akıllanırken…

Bence de yiğidi öldür hakkını ver... Volkan iyi kaleci Gökhan bekte harika bana bunlarla gel ama Alex isterse ligde 40 gol atsın Avrupa'da oynamadıktan sonra benim gözümde para etmez .

Fenerbahçe ve Galatasaray'ın biyerde farkı budur aslında . Fenerbahçe herşeyi ligi kazanmaktan ve Galatasarayı yenmekten ibaret sanar.

Oysa Galatasaray bunların birer araç oldugunu önemli olanın Avrupa oldugunu bilir.

Zira bknz: (Amacımız Türk olmayan takımları yenmek)

O nedenle Alex benim gözümde değerli değil.

Üstelik yarınıda yok Selçuk'un yarını var.

Ben Selçuk transferine çook sevindim. Aldıgı parayı duyunca sevincim katlandı.

Galatasaray formasıyla bir fotoğraf çekip,yayınlasaydı resmi site.

Alex in bu sene degil de FB ye geldiginden beri aldigi paralara bakmak lazim. ikincisi de performans falan tamam ama 34 yasindaki adamla yeni sozlesme yapip senelik 2,5 milyon para vermek de az degil. Haketmiyor demiyorum, sonuna kadar hakediyor ama bazi adamlarda fiziki dusus birden olur. oyle olursa da alex hikaye olur. dolayisi ile o para az degildir 34 yasinda bi adam icin cok iyi paradir.

Galatasaray formasıyla bir fotoğraf çekip,yayınlasaydı resmi site.

B_10140_b8113.jpg

bununla idare et şimdilik.

Alex 2.5 milyon dolar mi aliyor?

En az 3 milyon euro aliyor herif

emreyle bu alex 3,7 milyon euro alıyordu.bu yıl takım içi dengesi adı altında 2,7 milyon euro almaya başlamışlar(!).ama o dengenin içinde yıllık 4 milyon euro alan guiza ve 3,5 alan niang yer almıyor.ne kadar inandırıcı değil mi?

Alex 2.5 milyon € mu ? neyin kafasını yaşıyorsun biraderhood ? Niang kaç alıyor ? 1 milyon o zaman :o birde Emre vardı yahu

Ne amaç ile üye olduğu belli olan bir insanın yaşı ve yorum yeteneği baz alındığında buradan çıkarılacak malzeme tüm kuşlara selam olarak gider.

Fenerbahçe, maaşlarda düzenleme yaptı. Alex'in 2.5 MN $ aldığı ligde. Selçuk'un 2 MN € alması bana çok fazla geldi.

emre 3.7 niang 3.750 Stoch 3 veya 3 üstü diye biliyorum, lugano 3 m. ve en önemli kazıkları Guiza 3.5. neyin kafasını yaşıyor bunlar hala

Selcuk, Galatasaray'da 18 numara'yi giysin. (Bülent Timurlenk)

Valla güzel kapak olur :D.

Geri
Üst Alt