Selçuk İnan Galatasaray'da

Cevap: Selçuk İnan: "Fener'e gitmem"

Demek bankada min. 20 milyon eurosu var

Ardanın en iyi arkadaşlarından biri selçuk hatta onu galatasarayda görmek isterim diye yorumdada bulunmuştu bize gelmesi yüksek ihtimal tabi alacak adam önemli

feneri tercih eden para icin tercih eder.

kariyer yapmak isteyen ve uluslararasi arena'da basarili olmak isteyen gs'yi secer.

ilk planda para herkese cazip gelsede (özellikle menejerlere) gs'ye gelmedikleri icin pisman olurlar.

gs'li oldugum icin gurur duyuyorum. gs'li olmak bir ayricaliktir.

feneri tercih eden para icin tercih eder.

kariyer yapmak isteyen ve uluslararasi arena'da basarili olmak isteyen gs'yi secer.

ilk planda para herkese cazip gelsede (özellikle menejerlere) gs'ye gelmedikleri icin pisman olurlar.

gs'li oldugum icin gurur duyuyorum. gs'li olmak bir ayricaliktir.

3 sene öncesine kadar futbolcusuna manevi olarak en yüksek değeri veren bizdik, adnanların kavga etmediği ve camiaya küstürmediği futbolcumu kaldı? neyse ki gidiyorlar artık eskisi gibi duruşumuzun paradan değerli olduğu günlere dönebiliriz.

Bize gel kral ol be reis. Arda eger yurtdisina giderse, en iyi arkadasini ikna etmeli. Ben gittim, buralar sana kalir falan filan. :o

Selçuk Türkiye'de dogmus, büyümüs... Biraz akli varsa kariyeri için Galatasaray'i seçer, bu yasadigimiz günler gelip geçici, bu ülkeyi Avrupa'da temsil edebilecek tek bir tane takim var, o da biziz... Eger Fener'e giderse, Avrupa'dan eli hep bos dönecektir, hep ezik kalacaktir, en büyük basarisi Galatasaray'i yenmek olacaktir...

Galatasaray'in bir ismi var, Avrupa'da markayiz, en kötü günümüzde bile futbolcularimiza teklifler geliyor..

Selçuk da öyle düşünür o zaman:)

Selcuk daha Avrupa'da Arda kadar piyasa yapmadi bence. Cok kaliteli futbolcu ama Sevilla'da Renato, Romaric, Rakitic ve Perotti gibi oyuncularin arasinda direk 11'e koyup, vazgecilmeyecek oyuncu olamaz Ispanya'da.

Galatasaray'a gelsin kral olsun, daha ne istiyor anlamiyorum.

Selcuk daha Avrupa'da Arda kadar piyasa yapmadi bence. Cok kaliteli futbolcu ama Sevilla'da Renato, Romaric, Rakitic ve Perotti gibi oyuncularin arasinda direk 11'e koyup, vazgecilmeyecek oyuncu olamaz Ispanya'da.

Galatasaray'a gelsin kral olsun, daha ne istiyor anlamiyorum.

Romaricden daha iyi futbolcu selçuk inan

Nedense Trabzonda kalacakmış gibi geliyor bana. Trabzonda kalıp, gelecek sene avrupa liglerinden orta halli bir takıma transfer olacak görüntüsü var. Umarım yanılırımda gelir sene sonunda.

Nedense Trabzonda kalacakmış gibi geliyor bana. Trabzonda kalıp, gelecek sene avrupa liglerinden orta halli bir takıma transfer olacak görüntüsü var. Umarım yanılırımda gelir sene sonunda.

parayi basip almamiz lazim.

sakasi kalmadi artik bu isin. selcuk inan gibi oyunu acan, nokta atislar yapan ve geriden oyun kurma özelligi olan birisini asla bulamayiz.

hasan sas'da bunun farkinda. kacirmamak icin elinden geleni yapacaktir :)

Kaçırmamak lazım tabii ki ama Trabzondan direk Galatasaray, Fener, Beşiktaş gibi bir takıma geçmesi kariyerini olumsuz da etkileyebilir. O medya baskısını kaldırabilir mi acaba? Tüm medya ya Fener'e ya da avrupaya yollayacak çünkü Selçuk'u. Umarım bir türlü ikna edilir reis ül orta saha.

Kaçırmamak lazım tabii ki ama Trabzondan direk Galatasaray, Fener, Beşiktaş gibi bir takıma geçmesi kariyerini olumsuz da etkileyebilir. O medya baskısını kaldırabilir mi acaba? Tüm medya ya Fener'e ya da avrupaya yollayacak çünkü Selçuk'u. Umarım bir türlü ikna edilir reis ül orta saha.

selcuk hedefleri olan bir oyuncu diyse düsünüyorum.

hedeflerine ulasmak icin büyük takimda oynamali.

eger tr'nin en büüyk kulübünde oynama firsati bulduysa ve banko 11'de oynayacaksa gelmeli.

adama da istedigi parayi versinler bizimkiler.

win-win-situation olur. yani iki tarafta kazanir :)

bukadar temiz kalpli bir oyuncunun fenere gitmesi hata olurdu zaten. emre lugano gökhan bu adamlar yoksa bu cocuguda cirkef yaparlardi.

Tuna nerden biliyosun Galatasaray'lı olduğunu.

Ayrıca eğer oynamak istiyorsa bize gelsin. Birde şu var ki biz hala transferleri Polat yapacakmış gibi konuşuyoruz. Artık Aysal olacak biliyosunuz. Bakalım çıtayı nereye kimlere koyacak. Belki öyle adamlar alacak ki Selçuk transferini yapmak çok kolay olacak. Şöyle bir iki bomba oyuncu açıklasalar da morallerimiz düzelse. Bekleyelim bakalım

kendisine cok cok yakın bır kaynaktan öğrendim,biliyorum diyeyim.isim cisim vermeyeyim,ögrendiğim kişiye sözüm var

Geri
Üst Alt