Selçuk İnan Galatasaray'da

Cevap: # Selçuk İnan

Srfydn acikladi sayilir.

srfydn Şeref Aydın N.

ben oyuncu ismi vermedim. yarin birgun transferde puruz cikar da gerceklesmezse karismam. olayin resmiyet kazanmadigini tekrardan soyluyorum

Şeref Aydın N.

srfydn Şeref Aydın N.

iyi orta yapar diyorum, "drogba mi abi?" diye soruyor birisi :))))

Şeref Aydın N.

srfydn Şeref Aydın N.

hala turk mu yabanci mi diye soran var yahu :) turk, iyi orta yapar, genc sayilabilir, galatasarayli oldugu soylenir. yeter bu kadari :)

Favorite Reply

Şeref Aydın N.

srfydn Şeref Aydın N.

olur mu olmaz mi bilmiyorum ama o oyuncu cok isteniyor. medyada da adi sikca geciyor zaten. bu arada elmander'i bitiren kisi bulent tulun :)

Şeref Aydın N.

srfydn Şeref Aydın N.

baskanin su an ismini aciklamam etik olmaz dedigi oyuncu cok klas ortalar yapar. elmander'i gol krali bile yapabilir. baska da ipucu yok :

İmzalanmış birşey yok. Sadece büyük ölçüde anlaşılmış.

Umut'a bile o kadar gol attırdı ya bu adam.

hamit işi yattı tek isteğim selçuk inan kop gel be aslanım formama ismini yazdıracağım.

Ne Drogba,ne Frey nede başka bir futbolcu.Beni en çok heyecanlandıran transfer olacak.Ama nedense gereken ilgi yok Selçuk'a.

Ne Drogba,ne Frey nede başka bir futbolcu.Beni en çok heyecanlandıran transfer olacak.Ama nedense gereken ilgi yok Selçuk'a.
tam tersi bu sezon herkes yerli futbolcunun öneminin farkında. Yerli iskeleti oluşturamazsak istediğimiz yabancıyı alsakta farketmez. Hamit'in real'e gitmesinden sonra artık Selçuk işi mutlaka bitirilmeli.

Doğru söylüyor. Yerli iskeletine gelecek yabancı yıldızlar ile bu iş yürür. En büyük örneği 96-00 efsanevi sezonları. Mutlaka selçuk inan alınmalı. Umarım Terim ile Aysal başkanımız bitireceklerdir bu işi.

Rıdvan 'ın iki de bir "aslında takım kaliteli oyunculardan oluşuyor" demesi ayar etti beni. Açacaksın yıl içinde yaptığı analizleri susturacaksın. Gerçi Rıdvan denen futbol fakiri sene başında alex devri bitsin gitti diyordu şimdi ise ...

Selcugun iceride 6-3 kazandıgımız macta attıgı iki enfes gol. Orkun kalede olunca goller dahada bir enfes olmus :o

[video=youtube;nSROuiJQHh0]https://www.youtube.com/watch?v=nSROuiJQHh0[/video]

bence Selcuk bizde rahat olun

bonservis yok nerde belse orda yerles taktikini bizden iyi bilen yoktur bence

Selcuk Inan hayili olsun iyi transfer

selcuk hayirli olsun

h.c.

birseyler biliyoruz tabi ;)

selcugun da bonservisi yok, drogbanin da bonservisi yok, elmanderin de bonservisi yok.

kim kalstrümün var mi acep

Geri
Üst Alt