Selçuk İnan Galatasaray'da

Cevap: # Selçuk İnan

"Önce Trabzon"

"Kimse ile görüşmedim. Avrupa olmazsa ilk masaya oturacağım kulüp Trabzon'dur"

Sözümün arkasındayım

Trabzonspor, Selçuk İnan'dan garanti aldı. Yurt dışından ve 3 büyüklerden teklif alan oyuncu, yönetime "Şu ana kadar hiç kimse ile görüşmedim. Sözlerimin arkasındayım" derken, "Avrupa'da oynamak istiyorum. Teklifler var. Çarşamba günü görüşmek için gideceğim. Olumsuz sonuç olursa ilk masaya oturacağım kulüp Trabzonspor'dur" sözünü tekrarladı.

Yönetim açık çek önerdi

Yönetimin Selçuk'a açık çek önerdiği ve "Git, görüş, gel. Avrupa'da oynaman bizi de gururlandırır. Ama Türkiye'de kalırsan, seni bırakmak istemiyoruz" dediği bildirildi. Selçuk'a verilecek yıllık ücretin 2.5 milyon euro'ya kadar çıkabileceği belirtildi. Yıldız ismin ailesi de Avrupa olmazsa Trabzonspor'da kalmasından yana...

"Önce Trabzon"

"Kimse ile görüşmedim. Avrupa olmazsa ilk masaya oturacağım kulüp Trabzon'dur"

Sözümün arkasındayım

Trabzonspor, Selçuk İnan'dan garanti aldı. Yurt dışından ve 3 büyüklerden teklif alan oyuncu, yönetime "Şu ana kadar hiç kimse ile görüşmedim. Sözlerimin arkasındayım" derken, "Avrupa'da oynamak istiyorum. Teklifler var. Çarşamba günü görüşmek için gideceğim. Olumsuz sonuç olursa ilk masaya oturacağım kulüp Trabzonspor'dur" sözünü tekrarladı.

Yönetim açık çek önerdi

Yönetimin Selçuk'a açık çek önerdiği ve "Git, görüş, gel. Avrupa'da oynaman bizi de gururlandırır. Ama Türkiye'de kalırsan, seni bırakmak istemiyoruz" dediği bildirildi. Selçuk'a verilecek yıllık ücretin 2.5 milyon euro'ya kadar çıkabileceği belirtildi. Yıldız ismin ailesi de Avrupa olmazsa Trabzonspor'da kalmasından yana...

Kaynak, Tarih?

Son hamsi tavayı ye ve gel. Artık seni yavas yavas Florya'ya alalım Selcuk.

alamazsak seneye turlarını daha cok ızlerız...şimdi düşünüyorumda bız sampıyon olsaydık aziz ne yapıp eder selcuku alırdı..

Fotomaç :).

bu şokla trabzon gelecek sezon dağılır.. bunu en iyi futbolcular bilir egemen gitti sıra selçukta eminim bize gelecek

ne yapıp edip almalıyız,yoksa bu turklerle hiçbirşey yapamayız

Sanırım bu hafta baya hareketli geçecek transfer.Selçuk,Kallström birde Freyin açıklanması çok muhtemel.

Overrated adam. Ha bedava buyursun gelsin alınabiliyorsa. Ama 30 kere İnler'i tercih ederim. Altyapısını gavur ellerde almış gurbetçi ve adını duymadığım gençler de olur. Bu kadar vazgeçilmez kılan hangi özelliğidir bu adamın dengeli oynayabilmesi dışında bilmiyorum. Soğukkanlı arapasları mı ? Müthiş dikine gidebilme yeteneği mi? Süper freekick golleri mi? Şu yabancı sınırlaması kalksa da rahatlasak.:coffee:

Selçuk Karabük maçı sonrası takım arkadaşlarıyla vedalaştı gibilerinden bir haber görmek istiyorum :)

Şu overrated da o kadar kıl bir sözki ekşi sözlükten terk heralde.Gökhan İnlerin bonservisinden haberi olmayanlar var galiba.Kaldıki Selçukta Gökhan kadar kaliteli bir oyuncu.Selçuk kadar soğukkanlı arapası atan başka türk oyuncu Bir Emre var.Ki bence Selçuk daha iyi bir pasör.Selçuk bence alacağımız yabancı yıldızlar kadar değerli benim gözümde.Mutlaka almamız lazım.

Selcuk Kim Frey Drogba bir hafta icinde acıklansa ne sampiyonluk havası kalır ne bişey

Yahu adam ironi yapmış :o

Umarım öyledir yani :D

Hem defansi hemde ofansi en iyi oynayabilen yerli oyuncu suanda Selcuk bence.

Geri
Üst Alt