Selçuk İnan Galatasaray'da

Cevap: # Selçuk İnan

Niye bu kadar tepki verdiniz yav. (O.O) Ben yabancı sınırlaması kalksa soğukkanlı Selçuk'un takımımızda yer bulamayacak bir oyuncu olduğunu söylemeye çalıştım. Ama yabancı sınırlaması kalksa da Gökhan İnler her daim yer bulur 11 de kendisine. Cana'nın futbol zekası az daha gelişmiş şekli kendisi. Sakıncası yoksa bu da benim düşüncem. :) Fener taraftarı da sizlerde yabancı sınırlaması olmasa ağzınıza alır mıydınız acaba Selçuk'u? Bunun cevabı "evet"se o da sizin düşüncenizdir. :)

Trt 3 de Oguz Tongsir Pektemek ve Selcuk İnan % 99.9 Galatasaray'da dedi

Overratedin kralı Gökhan İnler asıl. 15-20 milyon euro bonservisi bedeli var adamın.

Overratedin kralı Gökhan İnler asıl. 15-20 milyon euro bonservisi bedeli var adamın.

Udinese'nin butun topçuları overrated'dir aslında, İtalya'nın kayserispor'u, adamlar iyi parlatıyor, halbuki Ş.Liginde gördük dağıldılar zamanında.

Gökhan gercek uluslarası değeri 7-8m euroyu asla geçmez. Ama Türk olunca bizim için değeri artıyor. Ne yazık ki, yeteneksiz ve yetiştiremeyen bir ulkeyiz ama paramız çok.

Çok ihtiyicamız var.Yazmaktan yorulduk.Bugün-yarın çok hareketli geçecek.

Kop gel günahların dan be oğlum.

Yarın bişey çıkacağını sanmıyorum. Karar vermesi bi kaç gün sürer bence. Ya da bilmiyorum keşke hemen imzayı bassa :o

Fenerin bu şerefli !!! şampiyonluğundan sonra Selçuk fenere falan giderse yazıklar olsun.

Yapılması gereken en önemli transfer...

Marifet Selçuk İnan'ı almak değil Alt yapıdan Selçuk İnanlar Çıkarmak

fener şampiyon oldu bu adamı sırf gıcıklıgınada olsa almak için herşeyini verecekler zaten zorla şampiyon yapılarak yeterince parayada kondu acele etmezsek işimiz yerli transferlerde cok zor iyiki adnan başkan ve tayfası gitti yoksa galatasaray gume gidiyordu

Geçen hafta az da olsa bir umudum vardı ama şimdi ters köşe olacakmışız gibi bir hisse kapıldım.

Eski yönetim olsa gram umut beslemezdim "fener gelir bizden önce alır o olur." derdim ama şimdi öyle değil benim açımdan durum. Açıkçası güvenim tam Aysal ve yönetimine. Selçuk dahil çok iyi transferler yapılacak gibime geliyor ki başkan söz verdi bugünü işaret ederek. Dur bakalım bekliyoruz..

Selçuk İNAN Galatasaray' da demiş TRT az önce. Doğru mudur? Var mı bilen göre?

bu adamı almak oyunculuğundan çok psikolojik olarak yarar sağlayacak.hem bize hemde rakiplere karşı.

İyi topçu. Ben bayağı beğenerek izliyorum senelerdir. Bu sene çok gelişme gösterdi. Bana kalırsa takımın en büyük ihtiyacı olan orta sahadaki iki yönlü oyuncu eksiğini kapatır. Ceyhun Gülselam'ı da alsak yanına, tadından yenmez.

Fenere zaten gitmez, Besiktas ilgilenmiyor adamlar Fernandesi alacak.

Bu adami aldik/alacagiz

TRT'de diyorlardi Selcugu GS almis diye.

Egemen ve Selçuk gitti

23 Mayıs 2011 / 16:55

Trabzonspor’la sözleşmesi bu ay sonu bitecek olan Egemen ve Selçuk Trabzonspor kulübünden ayrıldı.

Trabzonspor’da forma giyen Egemen Korkmaz ve Selçuk İnan’ın bu ay sonu sözleşmesi sona eriyordu. Futbolcuların Sözleşmelerini uzatmayıp başka takım arayışlarına girdiği iddiaları bugün doğrulandı.

Dün akşam oynanan K.Karabükspor- Trabzonspor maçında alınan galibiyetle şampiyonluğu Fenerbahçe’nin de yenmesi dolayısıyla kaybeden Trabzonspor’da yol ayrımları başladı. Uzun süredir gündemi meşgul eden Egemen ve Selçuk transferleri netleşti. Edinilen son bilgiye göre Egemen Korkmaz’ın takım arkadaşları ile bugün vedalaştığı, Selçuk’un ise en son Çarşamba günü verilecek son karardan sonra takımdan ayrılacağı öğrenildi.

Kaynak : Haber61.net sanırım Trabzon'un yerel gazetesi.

NOT : Hadi hayırlısı.

biz aldik agalar meraklanmayin, selcuk bizde

[h.c.]

Geri
Üst Alt